Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf met onderdak echter zonder ophoging t.o.v. de daken van de 2 buren links en rechts (anders moet ik afspraken maken met hun en bij de gemeente een vergunning aanvragen). Op de daken bevinden zich een dakkapel en dakopbouw. Dakpannen indien nog intact terugleggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Oppervlakte is niet bekend.

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Graag zou ik mijn dakkapel laten repareren, of vervangen als dat nodig is. Oppervlakte van het dak is 5 m². Het gaat om een dakkapel lekkage verhelpen en boeidelen, windveren en rabbatdelen vervangen voor Trespa. Ook graag het bitumen vervangen. Het de afvoer graag ook vernieuwen. Graag ook oude materialen afvoeren.

Dakopbouw achterkant

Momenteel hebben we een dakkapel maar hebben interesse in een dakopbouw waarbij de achterzijde verder opgetrokken wordt voor extra meters. Er moet 6 m2 bij gebouwd gaan worden. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en het moet een bakstenen opbouw worden. De vergunning heb ik al, ik heb alleen nog geen bouwtekeningen.

Plat dak vervangen

Er is lekkage geweest aan de dakopbouw/dakkapel in mijn woning. Ik zou graag een offerte krijgen met daarop de oorzaak en de herstel kosten/al dan niet een vervanging van het platte dak. Het dak is ongeveer 15 m2.

Dakopbouw maken en nieuwe pannen aanbrengen

Wij zouden graag onze dakpannen laten vervangen. De houten constructie is nog goed maar dakpannen zijn af. Tevens zouden we op het dak een dakopbouw willen hebben. En we willen het ook graag geïsoleerd willen hebben. Het dak begint bovenaan de eerste verdieping en boven zijn dus alleen schuine kanten. Hoe de opbouw gaat plaatsvinden, willen we graag van u vernemen. Wat is er mogelijk? Zou een dakkapel voor voldoende ruimte zorgen? Graag verneem ik uw reactie om dit verder te bespreken.

Plaatsen opbouw op garage Het gaat om ...

Plaatsen opbouw op garage Het gaat om het plaatsen van een houten dakopbouw (4x6m) op een bestaande garage. De opbouw moet aansluiten op de bestaande woning (deels een schuin dak en een dakkapel). De ruimte wordt een badkamer en wordt geisoleerd opgeleverd. Ook zal er een lichtkoepel en dakraam worden geplaatst. Het inrichten van de badkamer is niet inbegrepen. Alle (detail) tekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Dak van de garage ca. 25m2 is lek, ook ...

Dak van de garage ca. 25m2 is lek, ook houtwerk binnen is rot op bepaalde plekken. Wij willen een dakopbouw op de garage realiseren (pannendak) i.p.v. het platte dak opnieuw laten maken. Ook graag offerte voor nieuw dakleer voor dakkapel ca. 7 meter breed.

Ik zou graag de zolder verruimen. Het ...

Ik zou graag de zolder verruimen. Het liefst oggemetseld als dit kan en van kunststof, ongeveer 4 a 5 m lang en 120 a 150 cm hoog. Het is geen verdieping er op, dus geen complete opbouw. Het is iets tussen een dakkapel en dakopbouw. De zolder een stuk uitzagen en een deel verhogen. Je ziet het meer in de buurt. Kleur groen met wit en draaikiep-ramen e.d. Ik zou graag een bedrijf op bezoek willen hebben.

Nieuwe dakopbouw met 1 dakkapel

Nieuwe dakopbouw met 1 dakkapel

Een zolder/dakopbouw plaatsten op ...

Een zolder/dakopbouw plaatsten op bestaande woning. Tekeningen zijn gemaakt, vergunning is verleend. Dakopbouw wordt schuin aflopend, met dakkapel. Na telefonisch of schriftelijk contact zijn de tekeningen/berekeningen op te sturen.