Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren

Dakinspectie Franse kap

In de aanloop naar het plaatsen van zonnepanelen willen wij graag de kwaliteit van ons dak laten beoordelen, zeker omdat we enkele malen bij harde wind en regen lokaal lekkage hadden. De woning is bijna 100 jaar oud en heeft een Mansardedak. Er is een deel plat dak (bitumen) van 8x4m en dan het Mansardedak over een woonoppervlakte van 8x16m. Het totale oppervlak van het pannendak zal ongeveer 2x2x16=64m2 (steile delen) + 2x3,6x16=115m2 (bovenste delen) zijn. We willen weten of (delen van) het dak vervangen moeten worden, en wat dat zou kosten. We zijn ook geïnteresseerd in adviezen rondom verbeteren van dakisolatie. Zie foto

Dakisolatie

Ik zoek een vakman die vrijblijvend kan langskomen om de volgende situatie te bekijken. Het bestaande dak bestaat uit aan de voorzijde een schilddak en aan de achterzijde een zadeldak met daarin diverse erkers. De dakbedekking bestaat uit Oud Hollands Verbeterde dakpannen waaronder de dakisolatie aan de buitenzijde van het dakbeschot dient te worden aangebracht. Afmeting: 7.65 x 3.50 en aan de andere kant 1.30 x 6.65 meter.

Dakisolatie en nieuwe dakpannen

Ons huis is slecht geïsoleerd maar we weten alleen dat er gedeeltelijk nog riet onder het dak ligt en de dakpannen zijn gedeeltelijk anders van kleur zwarte en rode. Ons dak is 350m2 kunt u hiervoor een offerte maken? Zie foto. Met vriendelijke groet,

Dak renoveren

Er zit asbest in dakbeschot, de dakpannen zijn van 1968. Wij willen het dakbeschot laten verwijderen inclusief de isolatie en nieuwe dakisolatie, dakbeschot en dakpannen laten aanbrengen. De isolatie moet voldoen aan de eisen voor subsidie. Het dak is circa 140 m2 groot. Nog geen rapport.

Dak isoleren en nieuwe pannen erop

Huidige dak dateert uit 1982. Dakisolatie moet vervangen worden voor min 14 cm nieuwe isolatieplaten. Er zit momenteel een soort tempex piepschuim van ongeveer 8 cm in het dak. Wat mijn idee is om een soort deken (isolatiemateriaal) over bestaande isolatie te plaatsen. De huidige isolatie blijft dus. Nieuwe keramische pannen moeten op het dak, nieuwe boeiboorden en nieuwe hemelwater afvoer(goot en buis). Woonhuis betreft 86 m2. Aanbouw betreft 54 m2. Graag een inclusief prijs. In mei/ juni wil ik beginnen.

Vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel

Het gaat om vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel van 1 m bij 1 m en mogelijk het plaatsen van een 2e lichtkoepel van ongeveer 60 cm bij 60 cm. Het dak is ongeveer 67 m2. Graag zouden wij advies over de nieuwe dakbedekking willen hebben. Wat wij begrepen hebben is dat het dak vanuit buitenaf geïsoleerd dient te worden. We zouden graag advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Dak isoleren

Het betreft een vrijstaande woning uit begin jaren 50. Ergens rond 1990 is de woning gerenoveerd, waarbij aan de binnenzijde gedeeltelijk dakisolatie (glaswol, ca. 4 cm dik) is aangebracht. In 2011 is het dak zeil onder de dakpannen vernieuwd. De oppervlakte van het dak bedraagt ca. 150 m2. Wij willen de dakpannen weer teruggelegd en de gootconstructie in tact laten. Onze gedachte gaat uit naar isolatieplaten.

Dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw

Goedemiddag, als VVE hebben we advies ingewonnen om ons gebouw te verduurzamen. Ons wordt geadviseerd ons platte dak (240m2, 10 jaar geleden vernieuwd) te voorzien van omgekeerde isolatie en te laten vergroenen. en daarna zonnepanelen te plaatsen. Nou hebben we 16 februari een VVE vergadering, zou handig zijn voor die tijd concrete offertes te hebben die we kunnen bespreken. Kan iemand contact opnemen aub? Dank!

Vervangen dakbedekking plat dak met EPDM, rotte plekken en aanbrengen dakisolatie.

Ik wil de bestaande dakbedekking van de uitbouw van mijn huis vervangen met EPDM-dakbedekking. Daarbij heeft een deel van het dak rotte punten onder de dakbedekking (niet de dragende constructie) vanwege (eerdere) lekkages. Die rotte punten zou ik graag ook willen vervangen. En wil ook dat er goede dakisolatie aangebracht wordt. Graag vanaf de bovenkant isoleren. Het isolatiemateriaal moet voldoen aan eisen de, zodat ik subsidie kan krijgen. Ik geloof dat de RD waarde 3,5 moet zijn, meer mag ook. Het gaat om een een platte L-vormige uitbouw aan de achterzijde van het huis met een oppervlakte van ongeveer 27 m2. De uitbouw (en dus ook het dak) bestaat eigenlijk uit 2 delen. Een deel dat ligt op het oudste deel van de uitbouw (jaren ’70) en dat dient als dakterras en een deel dat ligt op een nieuwere uitbouw (begin jaren ’90) met een dak dat geen specifieke functie heeft. In het dak zijn drie (ventilatie)afvoeren aanwezig. Er ligt nu bitumen op het dak. Dit graag afvoeren.

Pannendak isoleren

Het dak is niet geïsoleerd en de dakpannen zijn ca 60 jr oud en aan vervanging toe. Dak afmeting zijn ca 14m x 8m. Het is een voornemen om na de dakisolatie er zonnepanelen op te (laten) plaatsen. Ik ontvang graag advies over de voor- en nadelen van het binnen en buiten isoleren.