Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.

Dakisolatie aanbrengen

Er ligt nu dakleer op als dakbedekking dit is ongeveer al 40 jaar oud. Hieronder zit een isolatie laag van ongeveer 4 cm. Ik zou graag een dikker isolatie laag op willen hebben en weer een nieuwe laag dakleer. Tevens als dit mogelijk is dat er zonnepanelen worden geplaatst op de zuid zijde van dak. Het dak is 60 m2.

Dakrenovatie

Wij willen ons dak laten renoveren, dat wil zeggen: - Dakpannen vernieuwen - Dakisolatie Het gaat om ongeveer 56 m2. Graag zien we uw offerte tegemoet.

Dakisolatie aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand voor dak isolatie. Minimaal 3,5 isolatie waarde tussen de balken, ongeveer 90 m2, in het schuindak van de vliering, simpele standaard afwerking, krijgt 'geen' woonbestemming enkel opslag, ben op zoek naar de simpelste/standaard om de prijs laag te houden.

Dakisolatie vervangen

De bovenste verdieping van mijn huis is zeer moeilijk te verwarmen. Ik wil graag weten of mijn dakisolatie voldoende is of mogelijk de oorzaak van het probleem. Indien een dakisolatie de oplossing is, wil ik dit laten uitvoeren.

Groendak en (na)isolatie

We zijn bezig met de verduurzaming van onze woning. Als onderdeel van deze verduurzaming overwegen we de daken van onze woning aan te pakken. We overwegen 2 zaken: 1. Groendak 2. Extra dakisolatie In bijgevoegd document heb ik overzicht gemaakt van de situatie. Ik hoop dat dit een goede eerste indruk geeft. Ik zou graag een advies en (indicatieve) offerte ontvangen wat zinvolle verbeteringen zijn. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben dan hoor ik dat ook graag.

Lekkage op zolder verhelpen

Op zolder rond de schoorsteen is de beplating vochtig en wordt bruin, de muur is ook vochtig en bladdert.Dit probleem moet volledig hersteld worden. Eventueel later ook dakisolatie aanbrengen. Is een 2 onder 1 kapwoning met een zadeldak.

Dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren

Goedemiddag, wij zijn voornemens ons dak van 63 m2 te isoleren en daarbij ook de pannen te vervangen. Hierna is het de bedoeling dat we ook zonnepanelen gaan installeren. Het dak heeft aan de ene kant een helling van 20 ° en aan de andere kant 40 °. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie van deze werkzaamheden. Zou u contact met ons op willen nemen voor een offerte?

Dakinspectie Franse kap

In de aanloop naar het plaatsen van zonnepanelen willen wij graag de kwaliteit van ons dak laten beoordelen, zeker omdat we enkele malen bij harde wind en regen lokaal lekkage hadden. De woning is bijna 100 jaar oud en heeft een Mansardedak. Er is een deel plat dak (bitumen) van 8x4m en dan het Mansardedak over een woonoppervlakte van 8x16m. Het totale oppervlak van het pannendak zal ongeveer 2x2x16=64m2 (steile delen) + 2x3,6x16=115m2 (bovenste delen) zijn. We willen weten of (delen van) het dak vervangen moeten worden, en wat dat zou kosten. We zijn ook geïnteresseerd in adviezen rondom verbeteren van dakisolatie. Zie foto

Dakisolatie

Ik zoek een vakman die vrijblijvend kan langskomen om de volgende situatie te bekijken. Het bestaande dak bestaat uit aan de voorzijde een schilddak en aan de achterzijde een zadeldak met daarin diverse erkers. De dakbedekking bestaat uit Oud Hollands Verbeterde dakpannen waaronder de dakisolatie aan de buitenzijde van het dakbeschot dient te worden aangebracht. Afmeting: 7.65 x 3.50 en aan de andere kant 1.30 x 6.65 meter.

Partners

Partners van Casius