Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie van woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie van woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie van woningen

Dakisolatie van meerdere woningen

Wij hebben een (huur-)woning gekocht van een woningstichting. Zij gaan hun huurwoningen o.a. isoleren. Wij kunnen als kopers daarbij aansluiten, maar wij vragen ons toch af wat het zou kosten als wij met een aantal kopers zelf deze isolatie uit laten voeren? Het betreft het aanbrengen van een isolatielaag.

Dakpannen, dakbeschot en dakisolatie vervangen

Vervangen dakbeschot, dak isoleren en nieuwe pannen. Tevens boeiboorden dakgoten en regenwaterafvoer vervangen. Rechterhuis op de foto. Dakbeschot zijn asbest cementplaten Eventueel beide woningen dak vervangen. Achter een klein raam 40 cm breed bij x 50 cm hoog.

Dakshingles vernieuwen op een blok woningen

Ik woon in een hoekwoning in een blok van 4 woningen uit bouwjaar 1972. Op de daken liggen per woning ongeveer 45 m² bitumen shingles op een schuin dak. Ik heb in mijn dak 2 Velux dakvensters. Bovendien zijn diezelfde shingles aan mijn zijgevel van ongeveer 45 m² aangebracht. De shingles zijn aan vervanging toe en we overwegen met het hele blok om dat collectief te laten verzorgen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Wij willen dezelfde antraciet kleur laten terugplaatsen. Er is ook interesse in het eventueel aanbrengen van dakisolatie.

Dakrenovatie met dakisolatie bij woningen

In 1996 zijn onze platte daken van drie aan elkaar aangesloten woonhuizen voor het laatst gerenoveerd met bitumen dakbedekking, isolatieplaten en grind. Onze voorkeur gaat er nu naar uit de daken met het duurzame EPDM te bekleden en te voorzien van nieuwe dakisolatie. Specificaties: - ondergrond: gewapend beton dik 155 mm. - dakoppervlak per woning 5.59 bij 11.20 (gemiddeld 60 vierkante meter) De daken zijn goed toegankelijk. Ook zou ik een prijsindicatie willen voor een dakdoorvoer vanaf de bovenste verdieping met 1 lichtkoepel van 1 bij 0.70 meter.

Dakrenovatie

Ik wil graag de dakpannen van mijn dak laten vervangen. Ik ontvang graag 2 offerte opties: Beton of keramiek. Woning: 2 onder 1 kap woning hoogbouw. Afmeting woning: 9 meter diep / 6.5 meter breed / dakhoek ~35° Graag opgeven wat het kost om 1 deel te voorzien van nieuw pannen en een prijs voor beide woningen onder dezelfde kap. Dakdoorvoer met pijp benodigd voor: CV / Keuken / Toilet / Badkamer (hierbij dient die voor het toilet zelf aanzuigend te zijn). Mogelijk wordt na het aanbieden deze aanvraag nog uitgebreid met dakisolatie / dakgoot / boeiboord / dakraam. Op dit moment liggen er betonnen pannen op het dak en volgens mij zijn dit sneldekkers. De woning is van 1970.

Dakrenovatie van 2-onder-1 kap woningen

Het betreft een gezamelijk project met de buren. Graag met de volgende specificaties - dakisolatie aan buitenzijde - verwijdering van 1 schoorsteen - eventueel 1 dakkappel

Dakpannen vervangen

1) Vervangen van dakpannen Het gaat om 2 onder 1 kap woningen (bj 1970). Per huis liggen aan één kant 16 dakpannen in de lengte (of hoogte) en 24 in de breedte Aan de achterkant van het huis is een dakkapel van ca. 7 bij 13 dakpannen Aan de voorkant zijn twee dakramen van ca. 3 bij 2 dakpannen Elk huis heeft 1,5 schoorsteen, lood mag ook worden meegenomen in de offerte (3 per blok) Er mogen sneldek dakpannen (antraciet) voor terug komen. Afval moet ook worden afgevoerd Wellicht zijn er meer geïnteresseerden in de straat (in ieder geval 1). Inventarisatie moet nog plaatsvinden. Gespecificeerde offerte: Aantal materialen, kostprijs materialen per onderdeel, aantal uren, kostprijs uren. 2) Losse offerte voor vervangen van 2 dakramen. 3) Losse offerte dakisolatie aanbrengen.