Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie verhogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie verhogen

Dakisolatie verhogen

Het betreft een dakoppervlak van ongeveer 365 m2. Momenteel is hier 5 cm isolatie en dakleer aanwezig en 5 cm kiezel. Graag wil ik de RC waarde verhogen naar 4.0. Kunt u mij de mogelijkheden aangeven?

Dubbelwandige lichtkoepels vervangen

Op het platte dak hebben wij 3 dubbelwandige melkglazen lichtkoepels van 40 jaar oud. We willen deze koepels laten vervangen door dubbelwandig heldere lichtkoepels. De maat van de plafonddoorgang is 72 x72 cm. Eventueel willen wij de dakopstand laten verhogen met 60 mm in verband met extra dakisolatie.

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is ...

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is als speelkamer voor de kinderen, laten isoleren. Wij kiezen voor isolatie van buitenaf via dakisolatie. Het is een schuindak met dakpannen. Het gaat om: Het leveren en aanbrengen van isolatie Thermaroof 5 cm dik RC waarde 2.15 en een waterkerende, dampdoorlatende folie op onze ex garage. Het leveren en aanbrengen van panlatten en tengels. Het verhogen van de ruiter onder de nokvorsten. het opnieuw aanbrengen van de bestaande dakpannen en sluitend maken van de dakpannen op het boeideel.