Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie uitvoeren

Dakisolatie vervangen

De bovenste verdieping van mijn huis is zeer moeilijk te verwarmen. Ik wil graag weten of mijn dakisolatie voldoende is of mogelijk de oorzaak van het probleem. Indien een dakisolatie de oplossing is, wil ik dit laten uitvoeren.

Dakisolatie pannendak

Ik heb een huis uit 1927. Het dak (ongeveer 90 m2) wil ik laten isoleren. Kan zelf ook werkzaamheden uitvoeren zoals bijv dakpannen verwijderen. Willen oude dakpannen hergebruiken. Boeidelen en dakgoten moeten ook vernieuwd worden. Graag een vakman met een hoogwerker en die mij ook kan informeren over zonnepanelen.

Dakisolatie uitvoeren

Het gaat om een dak van in totaal 300 m2. Van november t/m februari verbouwen we eerst een klein gedeelte van de woning. Dit betekent dat we hier ook al dakramen plaatsen en de binnenzijde van het dak afwerken. Per 1 maart gaan wij ook in dit gedeelte wonen. Het liefste gaan we in maart aan de slag om het hele dak van buitenaf te isoleren, waarbij we nog extra dakramen plaatsen en we zonnepanelen in dak aanbrengen op de zuidzijde. Ik wil graag een prijsopgave en advies of het inderdaad handig is om alles in een keer in maart te doen, of dat we beter al een klein gedeelte in november/december kunnen doen. We zouden de huidige dakpannen graag hergebruiken.

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Dakrenovatie, dakisolatie en dakramen plaatsen

De werkzaamheden die ik wellicht op termijn zou willen laten uitvoeren betreft het renoveren van dakpannendak inclusief het isoleren en het aanbrengen van 4 dakramen. Het betreft een hoekwoning van ongeveer 8 bij 3 meter met 3 woonlagen.

Hellend dak herstellen

Bij ene net aangekochte woning willen wij de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Schoorsteen herstellen; - pannendak herstellen, 80 m2; - plat dak herstellen, 10 m2; - goten herstellen; - optioneel: dakisolatie, advies gevraagd buitenkant of binnenkant. Er is een volledige bijlage met omschrijving en foto's beschikbaar.

Dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen

Ik wil graag een aantal werkzaamheden op het dak laten uitvoeren, het gaat om het vervangen van de dakpannen, eventueel isoleren van het dak en het verwijderen van de schoorsteen. Het gaat om een standaard puntdak van een twee onder een kap woning. Het dak begint op de eerste verdieping. Het dak is ongeveer 6 meter breed, heeft aan de voorkant een dakkapel welke ook met pannen bedekt is. Daarnaast is er een kleine stenen schoorsteen van ongeveer 12 stenen hoog welke ik in zijn geheel wil laten slopen, daarna het gat dichtmaken en ook bedekken met dakpannen. Graag word ik geïnformeerd over de isolatiemogelijkheden.

Dakpannen vervangen

Wij willen graag onze dakpannen laten vervangen (hoekhuis) en eventueel dakisolatie laten uitvoeren. Betreft het leveren en leggen van de dakpannen. Betreft een hoekwoning. Dak ongeveer 6 meter breed en een hellingshoek van 30 graden. Huidige dakkapel wordt vervangen en er komt een extra dakkapel bij - hier hebben we een bedrijf voor. We willen ook nieuwe isolatieplaten laten aanbrengen.

Wij willen ons dak laten inspecteren op ...

Wij willen ons dak laten inspecteren op kwaliteit. Reparatie of deel vernieuwen. Schuin dak met dakpannen met dakkapel, tussenwoning. Huis uit de jaren '30. Graag een bedrijf dat ook dakisolatie kan uitvoeren, met isolatiesubsidie.