Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie en nokvorsten vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie en nokvorsten vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie en nokvorsten vernieuwen

Dakisolatie en nokvorsten vernieuwen

Het huidige dak heeft beperkte isolatie aan de buitenzijde (soort van opgespoten pur) daarover panlatten, daarover dakpannen. Het huis is uit 1973. Beukmaat 6 meter. Aan de voorzijde een dakkapel van 3 meter, achter eentje van 5. Deze dateren uit 2004 en hoeven niet na geisoleerd. Ik zoek een vakman die ongeveer 50 m2 kan isoleren. Hierover laat ik mij adviseren. Ook de huidige nokvorsten moeten vernieuwd worden.

Nokvorsten vervangen en dak isoleren

Graag nokvorsten laten vervangen en nieuwe dakisolatie.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Renovatie en isolatie van een pannendak

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1941 en ben daar momenteel aan het klussen. Ik overweeg om het zadeldak te laten renoveren. Het is een dak met dakpannen, ongeveer 44 m² groot en heeft ongeveer 5 meter nokvorsten. Al die pannen moeten vervangen worden met eventueel ook de panlatten. Ik weet niet of er al dakisolatie aanwezig is. Ik maak graag een afspraak om het dak te beoordelen en ontvang daarna uw advies en gedetailleerde offerte.

Pannendak vernieuwen en isoleren

Ik wil graag vanwege mogelijke aankoop woning een prijsindicatie hebben voor het aanbrengen van dakisolatie en het vervangen van en met keramische (glazuur) pannen. Betreft vrijstaand huis te Berkhout. Ongeveer 90 m2 pannendak en 30 meter nokvorsten.

Dakisolatie aanbrengen op een pannendak

Schuin dak met gebakken dakpannen. Aan de voorzijde 70 m2, aan de achterzijde 40 m2. Offerte in- en exclusief isolatie aan de buitenzijde. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevinden zich dakkapellen. Het genoemde aantal m2 is het oppervlak aan dakpannen. De breedte van het huis is 6.30 meter en er zijn twee schoorstenen in de nok. Lengte van de nokvorsten is 5 meter.

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is ...

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is als speelkamer voor de kinderen, laten isoleren. Wij kiezen voor isolatie van buitenaf via dakisolatie. Het is een schuindak met dakpannen. Het gaat om: Het leveren en aanbrengen van isolatie Thermaroof 5 cm dik RC waarde 2.15 en een waterkerende, dampdoorlatende folie op onze ex garage. Het leveren en aanbrengen van panlatten en tengels. Het verhogen van de ruiter onder de nokvorsten. het opnieuw aanbrengen van de bestaande dakpannen en sluitend maken van de dakpannen op het boeideel.