Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie in een garagedak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie in een garagedak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie in een garagedak aanbrengen

Garagedak isoleren

Ik wil dakisolatie op een plat dak van een garage in verband met de koude ruimte. Deze is 4 bij 5 m2. Het gaat alleen om een gedeelte van het dak dat geïsoleerd moet worden.

Dakisolatie in een garagedak aanbrengen

Wij willen ons platte dak van de garage 20 m2 en entree 12 m2 isoleren. Het dak is van 2014, dus vrij nieuw. Isoleren van buitenaf, gezien negatieve berichten over isolatie aan de binnen zijde. Wat zijn de kosten als we dit zouden laten doen?

Garagedak vernieuwen en isoleren

We zijn geïnteresseerd in een huis dat te koop staat in Hoofddorp. Dit huis heeft in de tuin een grote berging, een soort stenen garage met een puntdak gemaakt van golfplaten (zie foto bijlage). Als we dit huis gaan kopen, hebben we het idee om dat dak van dit garage te vervangen door een nieuw dak met dakpannen. En onze plan is om in het dak een of meerdere Velux dakramen te laten plaatsen. We willen graag weten hoeveel het ongeveer zal kosten, want dit gaat van invloed zijn op onze beslissing om wel of niet dat huis te kopen. We denken dat het dak ongeveer 70 m² groot is. We willen een prijsindicatie met vermelding van de kosten van dakisolatie.

Dakisolatie op een garagedak aanbrengen

Betreft inpandige garage met plat dak. Het gaat om een dak van 24 m2. Wat zijn de kosten van isolatie van buitenaf?

EPDM en dakisolatie aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van dakisolatie en EPDM op het garagedak. De isolatie zal vanaf de buitenzijde gelegd moeten worden. Het dak is ongeveer 50 m2.