Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie aanbrengen

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.

Dakisolatie aanbrengen

Er ligt nu dakleer op als dakbedekking dit is ongeveer al 40 jaar oud. Hieronder zit een isolatie laag van ongeveer 4 cm. Ik zou graag een dikker isolatie laag op willen hebben en weer een nieuwe laag dakleer. Tevens als dit mogelijk is dat er zonnepanelen worden geplaatst op de zuid zijde van dak. Het dak is 60 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand voor dak isolatie. Minimaal 3,5 isolatie waarde tussen de balken, ongeveer 90 m2, in het schuindak van de vliering, simpele standaard afwerking, krijgt 'geen' woonbestemming enkel opslag, ben op zoek naar de simpelste/standaard om de prijs laag te houden.

Lekkage op zolder verhelpen

Op zolder rond de schoorsteen is de beplating vochtig en wordt bruin, de muur is ook vochtig en bladdert.Dit probleem moet volledig hersteld worden. Eventueel later ook dakisolatie aanbrengen. Is een 2 onder 1 kapwoning met een zadeldak.

Dak renoveren

Er zit asbest in dakbeschot, de dakpannen zijn van 1968. Wij willen het dakbeschot laten verwijderen inclusief de isolatie en nieuwe dakisolatie, dakbeschot en dakpannen laten aanbrengen. De isolatie moet voldoen aan de eisen voor subsidie. Het dak is circa 140 m2 groot. Nog geen rapport.

Vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel

Het gaat om vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel van 1 m bij 1 m en mogelijk het plaatsen van een 2e lichtkoepel van ongeveer 60 cm bij 60 cm. Het dak is ongeveer 67 m2. Graag zouden wij advies over de nieuwe dakbedekking willen hebben. Wat wij begrepen hebben is dat het dak vanuit buitenaf geïsoleerd dient te worden. We zouden graag advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Vervangen dakbedekking plat dak met EPDM, rotte plekken en aanbrengen dakisolatie.

Ik wil de bestaande dakbedekking van de uitbouw van mijn huis vervangen met EPDM-dakbedekking. Daarbij heeft een deel van het dak rotte punten onder de dakbedekking (niet de dragende constructie) vanwege (eerdere) lekkages. Die rotte punten zou ik graag ook willen vervangen. En wil ook dat er goede dakisolatie aangebracht wordt. Graag vanaf de bovenkant isoleren. Het isolatiemateriaal moet voldoen aan eisen de, zodat ik subsidie kan krijgen. Ik geloof dat de RD waarde 3,5 moet zijn, meer mag ook. Het gaat om een een platte L-vormige uitbouw aan de achterzijde van het huis met een oppervlakte van ongeveer 27 m2. De uitbouw (en dus ook het dak) bestaat eigenlijk uit 2 delen. Een deel dat ligt op het oudste deel van de uitbouw (jaren ’70) en dat dient als dakterras en een deel dat ligt op een nieuwere uitbouw (begin jaren ’90) met een dak dat geen specifieke functie heeft. In het dak zijn drie (ventilatie)afvoeren aanwezig. Er ligt nu bitumen op het dak. Dit graag afvoeren.

Dak isoleren

Vrijstaande woning, bouwjaar 1928. Pannendak. We willen graag dakisolatie realiseren met een isolatiewaarde van RC 6, langs buiten aanbrengen. En zonodig ook de dakpannen laten vervangen (die zijn van het bouwjaar).

Dakisolatie plus groen dak

Graag zou ik meer informatie (mogelijkheden, prijsopgave) ontvangen over het aanbrengen van dakisolatie, tegelijkertijd met een groen dak. Het betreft een plat dak van circa 8 bij 6 m en 4 bij 2 m van het dakterras. Momenteel ligt er grind, graag verwijderen en afvoeren.

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.