Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie

Nieuwe dakbedekking plus eventueel dakkapel plaatsen

We willen graag de dakbedekking laten vervangen. Het gaat om een dak van 40 m2. Er ligt nu verouderde dakpannen op. Graag verwijderen van oude materialen (gebouwd in 1961) en plaatsen van isolerende dakplaten. De dakpannen graag vervangen voor aarden werk dakpannen. Afwerking aan de buiten kant zoals dakgoot en windveer. Ons huis is een hoekhuis van een blok van 3 dezelfde woningen. Met de buren zijn we overeen gekomen om de dakisolatie over al de 3 huizen te laten aanbrengen door een en het zelfde bedrijf. Kunt u een offerte maken wat de geschatte kosten zijn voor bovenstaande werkzaamheden voor 1 huis en voor 3 huizen. Daarnaast willen we graag ook een dakkapel plaatsen. Graag van kunststof met dubbelglas. De dakkapel wil ik graag 3 meter breed hebben. De dakkapel liefst met een recht dak. Zowel voor als de zijkant als achterkant is er ruimte voor een stijger opbouw.

Dakpannen vervangen & dakisolatie plaatsen met advies

Ik ben opzoek naar iemand die de dakpannen van mijn 2 onder 1 kapwoning kan vervangen en direct dakisolatie kan plaatsen. Het gaat om een puntdak van een huis uit 1905/ 1910. Het is de vraag of het beter is om het dak vanuit binnen of vanuit buiten te isoleren, hier zou ik graag advies over willen ontvangen, ook wat beter is qua rendement en prijs. Op de zolder is een soort vliering waar je wel kan staan. Het huis is 9 m diep en 5 m breed, het dak durf ik niet te zeggen. Naast het huis is een poort, daar kan indien een ladder of stijger geplaatst worden. Achterin de tuin of voren vanaf de stoep kan het ook. Als het voor de winter kan, zou dat super zijn.

Pannendak isoleren

Dakisolatie met Rd waarde tenminste 3,5 via buitenzijde met daarna terugplaatsen eigen dakpannen, oppervlak ongeveer 150 m2. Moet geschikt zijn om daarna zonnepanelen aan te brengen

Dak aan de buitenkant isoleren

Ik ben op zoek naar iemand voor dakisolatie aan de buitenkant van het dak. Het gaat om +- 50 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dakbedekking vervangen voor kunststofleien

De huidige dakbedekking (bitumen shingles) van ons huis uit 1937 is hard aan vervanging toe. Sinds dat we het huis gekocht hebben dubben we over wat het beste bij het huis past. Oorspronkelijk rietgedekt... De bitumen shingles moeten verwijderd, liefst aanbrengen van dakisolatie van buitenaf (afhankelijk van meerkosten), en daarna aanbrengen van lichtgewicht kunststofleien vanwege de dakconstructie. Het gaat om een samengesteld dak van 350 m2. Wij begrijpen dat het erg druk is, wel is het zo dat het geen jaar meer kan duren voordat de dakbedekking vervangen wordt, dus wij hopen dat er iemand is die toch binnenkort tijd heeft.

Dak chalet vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen van onze houten chalet van 7m x 2.88m. Het bestaande dak is zachtboard met bitumen op houten liggers en het zachtboard is verzakt en nat. Wij verwijderen het bestaande dak. Werk is aanbrengen, OSB platen 9mm, daarop dakisolatie met 60mm PIR platen en nieuwe dakbedekking van bitumen. Uitwerking kan in overleg ook anders. Moet lichtgewicht zijn. Locatie heeft geen stroomvoorziening. misschien met lange haspels wel wat te regelen.

Vervangen dak hoogbouw en laagbouw

Situatie: Tussenwoning met 2 verdiepingen met plat dak, aanbouw op begane grond. Dak 2e etage: circa 25 m2, nu bitumen. Wens 1: dak is 30 jaar oud. Inspectie en offerte voor dakvervanging met bitumen Wens 2: afschot op aanbouw begane grond is niet goed (dak 10 jaar oud). Afschot herstellen en evt. dakisolatie. Grootte circa 16 m2. Graag separate prijsindicatie voor dak 1, dak 2 met isolatie, dak 2 zonder isolatie.

Vogelschroot aanleggen en dak inspecteren

Vogelschroot aanleggen in dakgoot achter, ca. 6 meter. Er staat een boom in de weg, ik hoop dat die behouden kan blijven. Dakisolatie controleren en zo nodig repareren, vogels zijn daar al jaren met vernieling bezig. Tevens dakpannen controleren en zo nodig vervangen. Lekkage plek controleren om na te gaan wat daar aan de hand is.

Dakisolatie realiseren op hellend dak 82 m2

Wij willen het dak isoleren en de bestaande pannen hergebruiken.aantal m²s is 82.78. Wij denken dat er asbest onder de pannen zit, dit zal dus even bekeken moeten worden. Graag nodigen wij een vakman uit om hier een offerte voor uit te schrijven en ons te adviseren over het type isolatie en de totale werkzaamheden.

Sneldekpannen vervangen

Ik wil een dakinspectie aanvragen en een offerte voor nieuwe dakpannen en dakisolatie. De woning is 50 jaar oud en momenteel heb ik beton dakpannen erop. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius