Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen

Ik wil graag hulp bij het vervangen zinken goten voor en achter bij 3 eengezinswoningen, aan elkaar geschakeld, waarvan 1 hoekhuis en 2 tussenwoningen. Voor totaal 19 meter en achter totaal 19 meter. Beugels zijn nog intact en hoeven niet vervangen te worden. Wel 3 afvoerpijp voor en 3 x afvoerpijp achter. Het gaat om zinken goten.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van alle dakgoten, +-25 m. Ook voor een deel van het huis de boeidelen vervangen. Graag verwijderen en afvoeren.

Het vervangen van dakgoten aan de voorzijde woning

Ik zoek een specialist die mijn dakgoten kan vervangen. Het betreft ongeveer 11 meter. Ze zijn volgens mij van zink of kunststof, en waar ik het door wil laten vervangen bespreek ik graag nog even.

Dakgoten vervangen

Ik wil graag mijn dakgoten repareren of vervangen. Er is namelijk een lek. Mijn dak heeft een omvang van 7 m bij 5 m ongeveer.

Dakgoten vervangen

Ik met onze buren willen wij de zinken dakgoten laten vervangen dit zijn 3 huizen in totaal lage goot lijn houten bekisting erom heen. Het is in totaal 18 meter.

Dakgoten vervangen

Wij willen met de buren gezamenlijk de dakgoten vervangen. Het gaat om een gezamenlijke hemelwaterafvoer. Op dit moment willen 3 huizen sowieso de dakgoten voor en achter laten vervangen. Daarnaast zijn 3/4 buren zeer geïnteresseerd maar willen eerst meer informatie qua prijs en tijdstip. Huizen zijn ongeveer 6 meter breed. Gaat om voor en achter vervangen.

Verzakte dakgoot laten repareren

Mijn dakgoten (voor en achter) van mijn hoekwoning lijken licht verzakt waardoor water naar deze hoeken loopt en bij hevige regen overloopt. Ik zoek een specialist die de goten weer goed kan afstellen/vervangen.

Dakgoten vervangen

Ik wou graag een offerte voor het vervangen van de dakgoten. Het gaat om een twee onder een kap van bouwjaar 1974. Wil graag kunststof goten van het zelfde type als de buurman dus hij moet er ook op aansluiten, dacht dat het type bak goot was. Het gaat om de voor en achterkant van het huis , en allebeide zijden ongeveer 6.5 meter.

Dakgoot vervangen

Huidige zinken dakgoten voor en achter zijn dun en lek. Voorzijde makkelijk berijkbaar, aan de achterzijde staat een serre.

De dakgoten van de woning vervangen

Ik zoek een specialist die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan vervangen. Door wat voor materiaal bespreek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning dus er moet rekening worden gehouden met de buren.

Partners

Partners van Casius