Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen

Aan onze garage zit aan beide kanten een grijze PVC dakgoot van 150 mm en van ruim 6 meter lengte. Wij willen die graag laten vervangen, liefst op korte termijn. Eventueel de pijpen meenemen. Graag een prijsopgave hiervoor.

Renovatie van daken en dakgoten en isolatie van de daken

Wij wonen in een vrijstaande woning met daarbij een losse garage. Op het woonhuis met 2 dakkapellen liggen 103,5 m² shingles. Op de garage liggen 63,5 m² sneldekkers. Ik wil beide daken laten vernieuwen en isoleren. Ik wil er dakpannen op en ook het zinkwerk van de goten laten vervangen. Aan de garage kan een simpele bakgoot, aan de woning betreft het een houten goot met daarin zink. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

Graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van onze dakgoten. Betreft een oudere vrijstaande woning en op dit moment hebben we ongeveer 30 meter aan dakgoten in houten bekisting. Dit willen we graag inclusief bekisting laten verwijderen en vervolgens soortgelijke kunststoffen goten laten plaatsen.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Zinken dakgoten vernieuwen

Wij willen de bestaande zinken dakgoten met kraal vervangen. Huidige boeirand kan ons inzien blijven zitten. Het gaat om 2x 6,3m1.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten van de woning vervangen. Aan weerszijden van mijn woning is 10 meter zinken dakgoot. Een halfronde goot op beugels. Kunt u een indicatie geven van de prijs van vervanging van deze gehele dakgoot? Ik heb een semi bungalow en de dakgoot hangt op 2,20 meter of zoiets.

Dakgoten vervangen bij appartementencomplex

Ik wil de dakgoten vervangen van het appartementencomplex. Het is aan beide zijden ongeveer 160 meter lengte. De beugels mogen blijven bestaan. Het gaat om de woningen 15 t/m 45.

Dak van een schuur vervangen en vergroten en nieuwe dakgoten

Ik heb een flauw puntdak op een schuur met betonnen platen op een houten dakbeschot. Hier en daar heeft klimop voor scheuren in dat dak gezorgd. Ik wil daarom de betonplaten laten afvoeren en ook eventueel het hout daaronder laten vervangen als het nodig is. Daarna wil ik er geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen. Aan de de schuur bevindt zich nog een plat dak van 4 x 6 meter waar lekkage is. Ik wil het schuurdak laten vergroten tot in totaal 95 m², zodat het platte dak weg kan. Ook wil ik graag nieuwe dakgoten in de kleur van de dakpanplaten laten aanbrengen. Ik heb bij aankoop van dit pand een asbestvrij-verklaring ontvangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Partners

Partners van Casius