Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten bij een rijtjeshuis vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten bij een rijtjeshuis vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten bij een rijtjeshuis vervangen

Nieuwe kunststof dakgoten plaatsen

Ik wil voor mijn huis 5 meter voor en 5 meter achter nieuw kunststof dakgoten laten plaatsen. De oude wil ik laten demonteren en afvoeren. Het gaat om een rijtjeshuis en de buren zouden eventueel ook mee willen doen.

Dakgoten bij een rijtjeshuis vervangen

Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte (materialen, uren, uurtarief, btw en eventuele bijkomende kosten) voor het vervangen van de dakgoten van mijn huis. Het rijtjeshuis is ongeveer 5,75 meter breed, dus de standaard 12 meter dakgoot vernieuwen (zink), met aanhelen bij de buren. De werkhoogte aan de voorkant is 5 meter en de achterzijde ongeveer 2,5 meter.

Dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakgoten inclusief ophangbeugels. Tevens dienen de afvoerbuizen vervangen te worden. Het gaat om 2 woningen, rijtjeshuis. Ik bezit de hoekwoning en mijn buurman wil ook gelijk meedoen. Totaal betreft het 24 meter goot (6 m. voor en achter x 2 voor hoekhuis ook een eindstuk) en 2 hemelwaterafvoeren. Huis is van 1963 en zijn zinken goten, die waarschijnlijk wat breder zijn. Hoogte zal ongeveer 5,20 meter zijn. Aan de achterzijde zit een afdak. Moeten weer zinken goten worden.

Einde dakgoot vervangen

Einde dakgoot vervangen van rijtjeshuis, deze lekt. Vervangen dakgoot schuurtje. Beide nog donkerbruine dakgoten.

Zinken dakgoten voor en achter vervangen

Dakgoten voor en achter- rijtjeshuis -eengezins. Afvoerpijpen zitten bij de buren. Een goot met eindstuk en een goot met tussenstuk. Per goot 6 meter breed. Ligt in een houten betimmering. De goten zitten boven de eerste verdieping.

Onderhoud aan een dakpannen dak

Het gaat om een onderhoudsklus. Vandaag is er iemand langs geweest om de dakgoten te reinigen en die zag dat er dakpannen niet helemaal recht lagen, er wat mos op groeide en dat de nokvorst los zat en dat er een beetje schimmel onder de nokpannen zat, hout is niet aangetast. Hij tilde het zo op en liet me een witte schimmelige onderkant van een nokpan zien. Ik ben benieuwd hoe erg dit is en hoe duur het ongeveer is om de pannen goed te leggen, vast te zetten, te reinigen en te impregneren. Hij heeft zelf ook wat aangeboden natuurlijk, maar ik zou graag vergelijken. Het betreft een rijtjeshuis van ongeveer 5,4 meter breed en 7,5 meter diep met normale schuine daken aan beide kanten, het dak begint precies waar de eerste etage eindigt.

Dakgoten laten vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van dakgoten voor en achter van een rijtjeshuis. Een offerte van een zinken variant en ook eentje van een PVC variant. Op korte termijn wil ik dat (mits aantrekkelijke prijs) laten uitvoeren. het gaat om twee goten van 6 meter lang.

Dakgoten laten nakijken

Zowel aan de voorzijde van het rijtjeshuis als aan de achterzijde wil ik graag dat de zinken dakgoten worden nagekeken en worden gerepareerd of indien nodig worden vervangen. Zowel voor als achter betreft het een lengte van ongeveer 6 meter.

Dakgoten vervangen

Het betreft een rijtjeshuis waarvan 3 dakgoten vervangen moeten worden van ieder ongeveer 5 tot 6 meter. Een aan de voorkant en twee aan de achterkant, waarvan een gemonteerd is aan de uitbouw van het huis. Tevens het vervangen van een lekke regenpijp.

Vogelwering laten aanbrengen en goten schoonmaken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aanbrengen van vogelwering en het schoonmaken van de kunststof dakgoten. Het gaat om een midden woning / rijtjeshuis van 7 meter breed. Het gaat hierbij om zowel de voor- als achterkant van de woning.