Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten renoveren

Dakgoten renoveren

Ik wil de dakgoten lekken renoveren. Deze zijn 6 meter lang. Het gaat om zinken dakgoten. Ik heb deze liever gerepareerd dan vervangen.

Dakgoten repareren/renoveren

Dakgoten repareren/ renoveren. Ongeveer 40 meter. De boeiborden bekleden met kunststof panelen.

Dak renoveren, goten en boeiboorden vervangen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1920 en krijgen daarvan in oktober de sleutel. Er is bij de aankoop besproken en geconstateerd dat er een lekkage is via het dak. Wij overwegen om het dak te laten renoveren inclusief nieuwe dakpannen. Eventueel laten we dan ook de houten boeiboorden en dakgoten vervangen. De woning heeft een Franse kap. Deze klus kan vanaf eind oktober gaan starten. We zijn nu op zoek naar een aannemer die daarvoor ruimte in de agenda heeft. We willen een afspraak maken om het dak te laten beoordelen. Dat kan al voor de overdracht, in overleg met de huidige eigenaar. We ontvangen daarna graag uw advies, plan van aanpak en offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Franse kap renoveren en isoleren

Wij wonen in een oude eindwoning van 17,5 meter lang. De woning heeft een zogenaamde Franse kap ofwel mansardekap. De dakvlakken zijn in totaal 6 meter hoog. De kap begint direct boven de benedenverdieping. We willen de kap laten renoveren en daarbij ook laten isoleren. Het gaat om in totaal ongeveer 210 m². We willen er aan de voorkant 1 nieuw dakraam laten plaatsen. Aan de achterkant zitten 3 kleine dakkapellen. Ook willen we bij de renovatie nieuwe dakgoten laten plaatsen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakpannen en dakgoot renoveren

Ik wil graag de pannen op het dak laten vervangen en de dakgoot. Het dak is ongeveer 55 a 60 m2. Ik wil graag een sneldekker, licht geglazuurd in de kleur zwart. De dakgoten (a 6 meter) moeten vervangen door wederom zink. Graag voor 21 september vanwege het plaatsen van zonnepanelen. De buren hebben aangegeven niet mee te doen.

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Renovatiewerk aan een houten dakgoot

Hout van de dakgoten op paar enkele plaatsen verrot en renoveren. Eventuele lekkage inderdaad goot repareren. Na reparatie houtwerk schilderen. Betreft 2 onder 1 kap woning in Avenhorn. Graag vrijblijvende offerte en indicatie wanneer klus eventueel uitgevoerd kan worden indien een overeenkomst wordt bereikt.

Zinken dakkapel repareren

Wij hebben een koeienstal (vrijstaand) verbouwd tot woonhuis en middels 2 dakkapelen van ieder min 10 meter lengte, slaapkamers gecreëerd (de 2 kapellen vormen samen een dak). Deze zijn omkleed met een soort zinken platen, maar we hebben problemen met zowel dak (lekkage) als zink (stukken er af). Niet goed gedaan lijkt. We zoeken dus iemand die dak en dakkapel kan renoveren/ herstellen voor de komende winter. Dakgoten zijn goed/ nieuw.Het gaat dus om de 1e verdieping.

Dak met Franse kap isoleren en renoveren

We willen ons dak van een vrijstaande woning met een franse kap laten renoveren. De pannen moeten worden vervangen en het dak geïsoleerd. De kunststof goten willen wij graag laten vervangen door zinken goten. De woning is ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed.isoleren, nieuwe dakpannen en dakgoten.

Dakgoten renoveren of vervangen

2 dakgoten van circa 8 meter moeten worden gerenoveerd of vervangen.