Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten met mos laten reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten met mos laten reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten met mos laten reinigen

Dakgoten met mos laten reinigen

Er zit mos in onze dakgoten en dat willen wij graag laten verwijderen. De lengte van de dakgoten bedraagt ongeveer 20 meter.

Oude dakgoten en pannen vervangen

We wonen sinds enige tijd in de door ons gekochte jaren '30 woning. Het is een vrijstaande woning met een zadeldak. Ons dak heeft veel mos en andere aanslag op de dakpannen. Ook weten wij niet hoe de dakplaten en panlatten er aan toe zijn onder de pannen. Wij willen graag de dakpannen laten reinigen. Ook moet er gekeken worden welke pannen er eventueel vervangen zouden moeten worden. Onze zinken dakgoten moeten ook vervangen of gerepareerd worden. Volgens het bouwkundig inspectierapport dat we bij de aankoop hebben laten maken, vertonen de lasnaden van het zink haarscheuren. Wij hebben geen lekkage maar stellen een algehele inspectie van het dak op prijs. We ontvangen graag uw advies en offerte.

Onderhoud aan een dakpannen dak

Het gaat om een onderhoudsklus. Vandaag is er iemand langs geweest om de dakgoten te reinigen en die zag dat er dakpannen niet helemaal recht lagen, er wat mos op groeide en dat de nokvorst los zat en dat er een beetje schimmel onder de nokpannen zat, hout is niet aangetast. Hij tilde het zo op en liet me een witte schimmelige onderkant van een nokpan zien. Ik ben benieuwd hoe erg dit is en hoe duur het ongeveer is om de pannen goed te leggen, vast te zetten, te reinigen en te impregneren. Hij heeft zelf ook wat aangeboden natuurlijk, maar ik zou graag vergelijken. Het betreft een rijtjeshuis van ongeveer 5,4 meter breed en 7,5 meter diep met normale schuine daken aan beide kanten, het dak begint precies waar de eerste etage eindigt.

Dakgoot schoonmaken en regenpijp checken van 4 huizen

Ik en 3 huizen naast ons hebben last van verstopte dakgoten en regenpijpen. Er zit enorm veel mos en ander natuurafval in en op de dakgoot. We zouden hier graag iemand voor langs laten willen komen die kan bepalen wat de kosten hiervoor zijn om het schoon te maken.

Dakgoten schoonmaken en lekkage repareren

Bij hevige regen en wind komen vanuit de dakgoten stukken zand met mos naar beneden. De dakgoten zijn 20 jaar oud en niet eerder schoongemaakt en zitten op 6 meter hoogte. Daarnaast is er een kleine lekkage in een verbindingsnaad van de dakgoot. Ook moet er een inspectie plaatsvinden voor een plat dak boven garage, keuken en overkappingsdeel.

Dakgoten schoonmaken en dakpannen goed ...

Dakgoten schoonmaken en dakpannen goed leggen evt. schoorsteen opnieuw voegen. Voor en achter volgegroeid met mos, nu lekkage. 1 woonhuis, rijtjeshuis(hoekhuis).

Advies en eventuele vervanging van ...

Advies en eventuele vervanging van dakgoten. Ook prijsopgave van schoonmaken mos (rode) dakpannen.