Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe dakgoten aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe dakgoten aan laten brengen

Reinigen en ontmossen van het dak en dakgoten

Dak en dakgoten reinigen. Het dak graag ontmossen, ook laat ik mij graag adviseren over de mogelijkheden een behandeling of een coating mogelijkheden een behandeling of coating aan te brengen mos tegen te gaan. Het dak oppervlak is circa 100 m2. Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 2004.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

2 stuks nieuwe dakgoten aanbrengen van ongeveer 8.50 meter. Per goot 2 hwa uitlopen. Gootbeugels b44 reeds aanwezig.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

De goten aan de zijkant van mijn vrijstaande woning geven lekkage en dienen te worden vervangen. De lengte van de goten zijn 12 meter en ik zou graag zinken goten willen laten plaatsen.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

Graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van onze dakgoten. Betreft een oudere vrijstaande woning en op dit moment hebben we ongeveer 30 meter aan dakgoten in houten bekisting. Dit willen we graag inclusief bekisting laten verwijderen en vervolgens soortgelijke kunststoffen goten laten plaatsen.

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Dakinspectie laten doen

Ik wil graag een dak inspectie laten doen van een vlak dak van 145 à 150 m²; het pand heeft twee verdiepingen en de bedoeling is dat er controle wordt uitgevoerd om de eventuele zwakke punten in kaart te brengen. Ik krijg daarna graag een voorstel voor het benodigde onderhoudswerk. Verder moeten er twee kleine dakgoten worden schoongemaakt. Het is een plat dak, maar ik weet niet wat voor dakbedekking er op ligt.

Dakgoten vervangen

Voorzijde van de woning: vervanging oude regengoot inclusief de beugels, alles door vakman af te breken, afvoeren en de nieuwe aan te brengen. Lengte circa 11 meter, ik wil graag zinken goten.

Zinken dakgoten vervangen

Betreft vervanging van de dakgoten van een 2 onder een kap woning, zowel voor- als achterzijde. Het zijn doorlopende rechte bakgoten in een houten wit geverfde omlijsting. De houten lijst is aan de stalen beugels vastgeklonken. De lengte is circa 18 meter per dakgoot. De stalen beugels behoeven opgeschuurd, gelakt en opnieuw op afschot te brengen. De 4 PVC afvoergoten vervangen door zinken afvoergoten. Voor de werkzaamheden is steigerwerk noodzakelijk. Er is een foto beschikbaar.

Dakgoten nakijken en repareren

Bij ons gebouwencomplex zijn er wat problemen met dakgoten (22 woningen). Van 1 plek kan met zekerheid worden gesteld dat er een nieuw stuk daklood in moet. De dakgoot is eigenlijk los van de muur geplaatst, en daar lekt het achter langs. Graag willen wij een inspectie en een offerte om het allemaal in orde te brengen. Ik kan dus niet van te voren vertellen hoeveel het is, dus lijkt het me verstandig om eerst te kijken. Een ladder plaatsen rondom het complex is mogelijk.

Vervangen van dak, dakpannen en dakgoten

Vervangen dak d.m.v. isolerende dakplaten, zwarte pannen, 2 kleine dakramen nieuw aan te brengen, zinken goot voor/achter. We willen graag een kleine overstek aan de zijkanten. Afvoeren afkomend materiaal. Zijkant voorzien van overstek afgewerkt met onderhoudsvrij materiaal. Afmetingen huis:breed 6.75 meter, diepte 6 meter. Hoogte zolder tot de nok 1.40 meter. Puntdak. Hoe lang doet u erover?