Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoten en boeidelen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoten en boeidelen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoten en boeidelen vervangen

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoten en de houten boeidelen. Het gaat om 3 delen van 6 meter. Deze afmetingen gelden voor de goten en de boeidelen.

Dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk

Wij hebben aan onze woning houten dakgoten met daarin zink. Er is momenteel een kleine lekkage en er zit een deel los. We willen hier graag laten beoordelen of reparatie voldoende is, of dat vervanging beter is. Bij vervanging willen we graag het prijsverschil weten tussen houten en zinken goten. Het betreft een vrijstaande woning. Eventueel willen we ook de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen. Dat gaat om in totaal om ongeveer 25 meter, inclusief de dakkapel. We maken graag even een afspraak.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het vervangen van de dakgoten (bakgoten) aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Totaal gaat het om 13 meter. Het betreft een eindwoning.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Dakgoten en boeidelen vervangen

2 x 6 meter boeidelen vervangen (windveer& daklijst), 13 meter dakgoot zink vervangen, 13 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 13 x 0,5 meter, 6 meter dakgoot zink vervangen, 6 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 6 x 0,5 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten en boeidelen vervangen. Het gaat om zinken dakgoten met houten boeidelen aan de voor en achterzijde van het huis. Het gaat om 6,5 strekkende meters.

Zinken dakgoot en boeidelen vervangen

Dakgoot zink vervangen en boeidelen (daklijsten) vernieuwen. 2 dakgoten en boeidelen voor en achterzijde van beide 16,85 meter lang. De goot is deels een verholen goot. Daarnaast de lengte tot de nok 2x 6,5 meter. De goten hangen aan de eerste verdieping, op een meter of 3 hoogte. De nokhoogte is circa 6.5 meter. De zinken regenpijpen moeten ook vernieuwd worden. Dat is 4x 4 meter.

Vervangen dakgoten en boeidelen

De dakgoten van een nog aan te kopen (vrijstaande) woning (inclusief grote aangebouwde schuur) zijn in zijn geheel dringend aan vervanging toe. Ook de boeidelen van de woning moeten vervangen worden. In zijn geheel gaat het om ongeveer 94 meter dakgoot. De maten van de boeidelen zijn mij niet bekend. Wij zijn dan ook benieuwd naar de (globale) kosten van deze vervanging.

Dakgoten vervangen

Onze zinken dakgoot lekt. Een gedeelte van de boeidelen is al rot, ongeveer een meter. Er zit ongeveer 30 a 40 meter aan dakgoten rondom de woning. Het is een gedeeltelijk vrijstaande woning, met een tussenstuk wat wij delen met de buren. S.v.p. dakgoten nakijken en vervangen waar nodig. S.v.p een offerte.

Partners

Partners van Casius