Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Ik heb lekkage aan mijn dakgoot en wil deze laten vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze is ongeveer 6 meter lang. De lekkage is alleen aan 1 zijde. De dakgoot is ongeveer 6 meter hoog.

Regenpijp vervangen

Verzakking van de regenpijp (onderaan) zowel voor als achter van het woonhuis. Eventueel schoonmaak dakgoot.

Zinken dakgoot laten vervangen

Tussen het puntdak van mijn garage en het puntdak van mijn woonhuis ligt een zinken bakgoot die lekt en dichtgeplakt is met bitumen, ik wil de oude weghebben en een nieuwe zinken goot geleverd en geïnstalleerd, met wat extra lood voor opspattend regenwater. Is goed bereikbaar met een trappetje vanaf begane grond. Lengte van de goot ongeveer 4 meter lang en 4 cm breed, maar dit zal ingemeten moeten worden.

Dakgoot vervangen

Zinken dakgoot vervangen voor en achterkant: 2 x 6 meter. Dakgoot ligt in/op houten boei. Huidige goot is verouderd en broos. Vorm is denk ik maatwerk. Moet weer een zinken dakgoot worden en zit ter hoogte van begin 3e verdieping.

Dakpannen plaatsen en dakgoot checken

Op het dak van een tussenwoning wil ik graag 30 pannen laten vervangen daar deze stuk zijn. Daarnaast moeten er een aantal pannen vastgezet worden. Daarnaast wil ik de zinken goot van ongeveer 5 meter laten controleren in verband met scheuren.

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Wat kost een reparatie van zinken dakgoot? Betreft punt van afvoerbuis naar goot. Dakpannendak is wat ik heb. Goot is 7 meter breed/lang en zo’n 20 cm diep. Graag ook indicatie voor vervanging mocht dat blijken nodig te zijn dan kan ik dit meteen overwegen, gezien het hout eronder ook nat is door de lekkage. Het dak is ongeveer 2 verdiepingen hoog en is goed bereikbaar. Kunt u apart vermelden wat het kost om te repareren en om te vervangen?

Dakgoot vervangen

Bij ons en de buren 28 meter zinken dakgoot B44 vervangen met 4 kopschotten en 2 steekpijpen 70 mm. De oude goten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het zijn 2 huizen onder én kap en er is o dit moment geen lekkage aanwezig. Wel zijn de goten in slechte staat.

Dakgoot vervangen

Ik zou graag mijn dakgoot laten vervangen. We hebben een hoekhuis aangeschaft en hier is de zinken dakgoot en boeiborden in hele slechte staat. Het zink zou ik graag laten vervangen door kunststof of zink. We hebben het over 20 meter dakgoot. Daarnaast is het ook nodig om de dakbedekking van de erker, 5 m2, en balkon, 8 m2, te vervangen. Erker mag in zink uitgevoerd, het balkon mag ook ander materiaal voor gebruikt worden.

Vervanging van een zinken dakgoot

Ik wil de opgetimmerde zinken dakgoot die op de muur geplaatst is vervangen. De totale lengte is ongeveer 13 meter verdeeld over 4 stukken.

Dakgootreparatie

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde in een houten bekleding dienen te worden gerepareerd. De tussenwoning is 6 meter breed en heeft 2 woonlagen. De regenpijpen wil ik dan ook gelijk laten vervangen. Als laatste wil ik de dakgoot en een witte strook hieronder opnieuw wit laten schilderen.