Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten

Dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten

Mijn zelfgebouwde veranda heeft als afronding nog een goot nodig. De lengte is 8.80m. Het liefst een bakgoot. Graag prijsopgave voor plaatsen en aansluiten op bestaand hemelwaterafvoer (75 mm), zie foto, naast deur, prijs graaf inclusief materiaal.

Golfplaten met isolatie en dakgoot monteren

De golfplaten op een veranda zonder lichtinval zijn 28 jaar oud. Deze dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Ook de dakgoot zal vernieuwd moeten worden. Eventueel wil ik het dak ook laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Dakgoten vervangen

Bij 3 tussenwoningen dienen de zinken dakgoten en beugels vervangen te worden. Het gaat om 36 meter dakgoot, 18 meter voorzijde en 18 meter achterzijde waarbij opgemerkt dat aan de achterzijde bij alle 3 de woningen een veranda is gesitueerd waarvan een met plat dak en 2 met schuin aflopende daken. De goten hangen op 5 meter hoogte.

Dakgoten schoonmaken

Wij willen graag de dakgoten schoon laten maken. Het gaat om ongeveer 5 a 6 woningen naast elkaar. Zowel voor als achter. Een schatting van 60 meter dakgoot in totaal. Sommigen hebben een veranda achter, ik weet niet of dat een probleem geeft. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Zinken dakgoot repareren

Onze zinken dakgoot is lek en dient gerepareerd te worden. De dakgoot bevind zich aan de achterzijde van de woning boven een veranda. Er dient dus een voorziening getroffen te worden om vanaf de veranda tot aan de dakgoot te komen. Graag een offerte hiervoor.

Nieuwe dakgoot aanleggen

Over een lengte van maximaal 6 meter en op een werkhoogte van maximaal 3 meter, willen wij graag een dakgoot laten bevestigen aan ons dak van de veranda. Tevens moet er dan ook voor gezorgd worden dat het water naar beneden kan lopen. Inkoop materiaal en bevestiging door vakman. Bij voorkeur offerte per email voor een zinken goot, of in ieder geval een licht grijze metaalkleur zoals de buren hebben.

Stormschade aan dakgoot en dak repareren

Tijdens de storm is een stalen dakgoot bescherming (2m bij 30cm) los gewaaid en is naar beneden gevallen op het dak van de aanbouw. Op het dak van de aanbouw is een kunststof kanalenplaat beschadigd, dakrand en wellicht nog wat meer. De stalen dakgoot bescherming moet weer hersteld worden, dak van de veranda inspecteren en waar nodig repareren. Dit word allemaal vergoed door de verzekering maar ze willen eerst een offerte ontvangen betreffend de kosten, als jullie interesse hebben om de schade op te nemen het liefst pas rond vijf uur.

Zinken dakgoten leveren en plaatsen

Voor onze nieuwe veranda zijn we op zoek naar een leverancier die voor ons een zinken dakgoot met regenpijp kan maken op minder dan 3 meter hoog. De goot moet een mastgoot worden van 6 meter lang met een regenpijp en een open eind. Verder willen we aan onze schuur op dezelfde hoogte een mastgoot van 6 meter met een hoek van 90 graden erin en een regenpijp met eveneens een open eind.

Dakgoot en veranda reinigen

Het betreft de dakgoot aan de zijgevel van een vrijstaand huis die gereinigd dient te worden, tevens zal ook de houten veranda gereinigd moeten worden.

Goot leeg- en schoonmaken

Ik wil graag de dakgoot schoon en leeg gemaakt hebben. Boven de veranda overkapping en een pe-gootdrain in leggen. Zelf ben ik slechthorend en kan moeilijk tef,verstaan ik ben te bereiken via fax.