Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot schoonmaken en repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot schoonmaken en repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot schoonmaken en repareren

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.

Dakgoot boven de overkapping schoonmaken

Onze dakgoot aan de achterzijde van de woning (zo'n 4 meter lang) moet schoon gemaakt worden. Vanwege de overkapping is het lastig om hier zelf bij te komen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een partij die dit voor ons uit handen kan nemen. Kunnen jullie helpen?

Dakgoot boven overkapping schoonmaken

Het schoonmaken van mijn dakgoot boven een overkapping achterzijde huis. Schoonmaken dakgoot voorzijde huis goed bereikbaar.

Dakgoot schoonmaken

Graag offerte voor het schoonmaken van de dakgoot bij mij en bij de buren. Het betreft 1 dakgoot (aluminium) aan de voorkant van ongeveer 5. 5 meter lang en deze dan maal twee. De dakgoot bevindt zich boven de tweede verdieping en is daardoor lastig bereikbaar voor onszelf. Ik ontvang graag een offerte om te weten wat bovenstaande gaat kosten!

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Kauwnest verwijderen (voor) + dakgoot schoonmaken (voor + achter) + vogelwering plaatsen (voor en achter (elk ongeveer 4 meter))

Vogelwerend dakvoetprofiel monteren, dakgoot en boeidelen reinigen

Ik wil graag een vogelwerend dakvoetprofiel laten monteren over een lengte van ongeveer 6,10 meter. Daarnaast wil ik diezelfde dakgoot laten reinigen en de boeidelen laten schoonmaken. De tussenstukken van de dakgoot die verbonden zijn met de buren lekken, dit wil ik graag laten repareren met bijvoorbeeld batuband of een nieuw tussenstuk, 2 stuks.

Dakgoten met nestmateriaal schoonmaken

Wij zouden graag een kraaiennest willen laten verwijderen uit onze dakgoot. Tevens alle dakgoten laten schoonmaken. Het betreft een 2 onder 1 kapwoning.

Dakgoot schoonmaken

Da dakgoten van mijn een-onder-een-kap-woning moeten schoongemaakt worden en de afvoer van de dakkapel op de zolderverdieping.

Dakgoot schoonmaken en vogelschroten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen om +/- 10 meter dakgoot te laten reinigen en op een aantal plekken vogelschroten (pennensysteem) te plaatsen in de dakgoot waar kraaien nesten bouwen. Onze buren zouden ook 10m dakgoot willen laten reinigen en mag mee genomen worden in de offerte. Contact eerst via email svp

Dakgoot repareren en reinigen

Bij de dakgoot aan de achterzijde van ons huis dicht bij regenpijp zit een lekkage. Deze willen we graag laten repareren. In de dakgoot zitten nog oude takken en bladeren. Deze graag ook schoonmaken. Aan de voorzijde van het huis graag ook de, hoogste, goot schoonmaken. Totaal ongeveer 10 meter lengte.