Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot schoonmaken en repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot schoonmaken en repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot schoonmaken en repareren

Dakgoot repareren of vervangen

Het betreft het inspecteren van een lekke zinken dakgoot en daarna overgaan tot reparatie of vervanging. De goot van mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter lang, en eventueel zal er een dakgootbescherming geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de regenpijp laten vervangen plus aansluiten op regenten en de goten late schoonmaken.

Dakgoot repareren

Dakgoot repareren / schoonmaken ivm lekkage naar binnen.

Dakgoot schoonmaken en repareren

De klant wil graag zijn dakgoot laten schoonmaken en repareren. De lengte van de dakgoot bedraagt ongeveer 14 meter. De klant zegt spleten te zien in zijn dakgoot.

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Vernieuwen bitumen in dakgoot

Onlangs had ik lekkage via mijn dakgoot en dit is verholpen met wat kit. De dakgoot zit op 8 meter hoogte en is 10,5 meter lang en 70 cm breed. In de goot is bitumineuze dakbedekking geplakt. Ik wil de ondergrond laten schoonmaken. Er liggen wat zand en losse bolletjes mos in. Daarna wil ik een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen, bijvoorbeeld APP470K24. Ook moeten er 2 nieuwe afvoeren van rond 80 mm worden geplaatst en aangesloten in bestaande regenpijpen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dakgoot schoonmaken en rolrooster plaatsten

Het gaat om de dakgoot aan de voorkant van ons huis. Ongeveer 5 a 6 meter hoog en 6 meter breed. Graag offerte wat de kosten worden. Ook graag het plaatsen van rolroosters (om opnieuw blad erin te voorkomen) in uw offerte meenemen. Aan de achterzijde moet de goot alleen schoongemaakt worden. Prijzen graag inclusief BTW. Mogelijk willen onze buren van de twee-onder-een-kap met de goot aan de voorzijde meedoen.

Dakgoot nakijken en/of vervangen

Mijn dak goot loopt aan de achterkant van mijn huis over, ook na het schoonmaken, deze wil ik geïnspecteerd hebben en gerepareerd indien mogelijk, aan de voor kant lekt de dakgoot op de naad van de 2 zinken delen.

Dakgoot schoonmaken en regenpijpen doorsteken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij 18 meter dakgoten kan schoonmaken en ook 2 regenpijpen kan doorsteken. Er zit veel blad en vuil in de goten. Die bevinden zich op een hoogte van 5 meter. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Lekkages aan dakgoot repareren

Vorige week tijdens het schoonmaken van de goot blijkt er 2 lekkage's aanwezig te zijn. Deze zinken dakgoten dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. De goot aan de voorzijde is goed bereikbaar.

Dak, dakgoot en Keralit gevelbekleding repareren of onderhoud plegen

Wij willen u vragen om voor de volgende werkzaaheden een offerte op te stellen, en alvast aan te geven wanneer u deze werkzaamheden aan onze woning zult kunnen uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden; - De dakgoot aan de voor- en achterzijde blijft na een regenbui water in staan, en de dakgoten aan de voor- en achterzijde lopen over, het water wordt dus niet allemaal via de regenpijp afgevoerd, maar valt over de randen van de dakgoten naar beneden; - De keralit gevelbekleding schoonmaken en met het daarvoor bestemde materiaal invetten; - Enkele dakpannen (ongeveer 5 tot 10) recht leggen; - Op de zolderverdieping en in 1 van de slaapkamers zijn er water lekkage plekken zichtbaar, onderzoeken van de oorzaak en indien mogelijk verhelpen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overgelegd.