Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot repareren of vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot repareren of vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot repareren of vernieuwen

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Graag een offerte voor het repareren of vervangen van houten bak om de dakgoot incl. dakgoot herstellen of vervangen. 2x 6.5 meter (voor- en achter). Het hout is gaan rotten, en daarom wil ik de hele ombouw vervangen.

Dakgoot vervangen of repareren

zinken dakgoot in beugels (bakgoot) lekt nu op 2 plaatsen (naden) Met tape geprobeerd te dichten, maar helaas. Totale lengte ca. 10 mrt. Afvoer standaard regenpijp, éénzijdig.Repareren nog mogelijk of vervangen?

Dakgoot repareren en mogelijke schade aan boeiboord

De dakgoot van onze jaren dertig woning lekt en water loopt door de boeiboord. Graag de lekkage dichten en onderzoeken hoever de boeiboord is aangetast. De dakgoot is van zink. Met hevige regen zien we water druppellen uit de boeibord. Bij de dakgoot kunnen we zelf niets zien. Mogelijk dat hij lekt op een naad. De dakgoot is 6 meter en zit tussen de eerste en de tweede verdieping aan de voorkant. Een steiger plaatsen is mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.

Nalopen dakpannen en repareren dakgoot

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot en het controleren van dakpannen met eventuele vervanging en reparatie ten behoeve van een VvE. De betimmering is van hout, en de dakgoot zelf van zink.

Het opnieuw stellen van de dakgoot en een scheurtje repareren

Onze dakgoot stellen zijn verbogen en nu hoopt er water in onze dakgoot op. Daarnaast zit er een klein scheurtje in. Het is de bedoeling dat de dakgoot opnieuw wordt gestelt en een klein scheurtje repareren. Er is ruimte voor een steiger.

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Dakgoot repareren of vervangen

We willen de dakgoot laten repareren of vervangen. Het gaat om ongeveer 5 meter. We willen het goedkoopste soort materiaal. De oude dakgoot zou afgevoerd moeten worden en bevind zich op de eerste verdieping aan de bovenrand. Er is makkelijk bij te komen. Het gaat om een tussen rijtjes huis.

Lekkende dakgoot repareren

Mijn dakgoot lekt en ik wil het graag repareren. Het is 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning lekt. Mijn huis is een van de middelste huizen van rijtjeshuizen, dus de dakgoot is 1 geheel met de buren. De huidige dakgoot is geloof ik van ijzer. Als de dakgoot afgevoerd moet worden, deze ook graag afvoeren. Graag offerte voor zowel reparatie van bestaande dakgoot als vervanging van complete dakgoot.

Partners

Partners van Casius