Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Dakgoot lekkage reparatie

Onze dakgoot lekt maar wij kunnen er zelf niet bij om dit te repareren. Kunt u dit doen? Tweede verdieping onder de zolder. Tevens lekkage goot aan voorzijde huis eerste verdieping. Wat zouden kosten zijn voor reparatie? Gehele vervanging niet nodig.

Dakgoot reinigen of repareren

Dakgootlekkage aan de voorkant en achterkant van het huis. De dakgoten moeten beide ook schoongemaakt worden.

Dakgoot vervangen of repareren

Nieuwe dakgoot of reparatie dakgoot 5 meter lang. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Daklekkage repareren

Wij hebben op een aantal plekken op het dak een lekkage. Er is al een detectie uitgevoerd waaruit is gebleken dat de dakbedekking niet meer goed is, er een aantal pannen moeten worden vervangen en dat er in de zinken dakgoot een aantal lekken zit. Graag een offerte om dit te verhelpen.

Lekkende dakgoot repareren

Er is een lekkage aanwezig bij de aansluiting tussen de garage en de woning. Er dienen 2 loodpuntjes gerepareerd te worden. Daarnaast ligt er een soort vijverfolie, deze dien ook goed geplakt worden.

Dakgoot repareren

Dakgoot reparen deze hangt door

Dakgoot repareren

Mijn kunststof dakgoot geeft lekkage. Graag laat ik de goot controleren en repareren. De lengte is 4 meter.

Dakgoot van dakkapel repareren

Dakgoot van dakkappel op bijgaande foto's lekt . Gaarne opgave reparatie kosten incl. Vervanging witte onderplaat (trespa of iets dergelijks)

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Het gaat om circa 35 m2 dakbedekking vernieuwen. Na hevige regen stroomt regen uit mijn dakgoot. Zoeken naar een oplossing namelijk repareren of vervangen.

Lasnaad van de dakgoot repareren

Volgens een schoonmaakbedrijf van dakgoten is een lasnaad op de hoek van de dakgoot aan het wijken en aan reparatie toe. De werkplek is goed bereikbaar. De keuken heeft een plat dak en vanaf daar valt de dakgoot te bereiken. De werkplek is goed bereikbaar met de auto.

Partners

Partners van Casius