Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Dakgoot en regenpijp repareren

Vanaf de dakgoot druppelt het water langs de regenpijp op het dak van de erker. Graag wil ik dit laten repareren. Geen idee of het zink of pvc is. Het huis is 5.40 meter breed. Er zit een losse lasnaad. En ook lekkage aan de achterzijde van het huis moet een en ander gerepareerd.

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Wat kost een reparatie van zinken dakgoot? Betreft punt van afvoerbuis naar goot. Dakpannendak is wat ik heb. Goot is 7 meter breed/lang en zo’n 20 cm diep. Graag ook indicatie voor vervanging mocht dat blijken nodig te zijn dan kan ik dit meteen overwegen, gezien het hout eronder ook nat is door de lekkage. Het dak is ongeveer 2 verdiepingen hoog en is goed bereikbaar. Kunt u apart vermelden wat het kost om te repareren en om te vervangen?

Dakgoot repareren of vervangen

Het betreft het inspecteren van een lekke zinken dakgoot en daarna overgaan tot reparatie of vervanging. De goot van mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter lang, en eventueel zal er een dakgootbescherming geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de regenpijp laten vervangen plus aansluiten op regenten en de goten late schoonmaken.

Dakkapel lekkage opsporen en repareren

Dakkapel lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een kunstof dakkapel van 2 meter. Het water blijft op het dakkapel liggen. Wij vermoeden dat de afvoer verstopt is. Dakkapel is te bereiken vanuit dakraam, dakgoot is 30 cm breed.

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Wij hebben een lekkende zinken dakgoot. Lengte circa 6,5 m. Hoogte is bovenkant begane grond (2,5 - 3 meter). Heeft nu geen kraal, maar dat willen we wel zodat water niet meer zo veel langs de rabatdelen (Red Ceder) loopt.

Beschadigde dakgoot laten repareren

De dakgoot van ons schuurtje is beschadigd doordat er een verhuisvrachtwagen tegenaan gereden is. Het moet uitgedeukt of vervangen worden. De goot is totaal 4 meter lang en van zink.

Goot repareren of vervangen

Het gaat om de zinken dakgoot van ongeveer 16 meter aan de voorzijde. Er is een lekkage geweest en hij is in het midden wat doorgezakt. Waarschijnlijk moet de boeidelen ook vervangen worden

Dakgoot vervangen of repareren

Ik wil graag mijn zinken dakgoot (3 meter hoogte) van ongeveer 16 meter vervangen/repareren (ook weer zink). Tevens loopt hij niet meer op afschot en is er lekkage geweest waardoor de houtenboeidelen niet meer in goede staat zijn.

Lekkende goten repareren

Ik heb in twee dakgoten een lek. Een zinken goot en een pvc goot. Aan mijn dakgoot hangt de goot scheef.

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot, 19 jaar oud, is door de sneeuw kromgetrokken over 10 meter. Het betreft 2 woonhuizen. Tussen de huizen en aan iedere uiteinde is een afvoerpijp. Deze zinken of aluminium dakgoot is gemonteerd op houten planken. Houd er rekening mee dat een deel van deze houten planken vervangen moet worden.