Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot reparatie en boeiboord vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Dakgoot reparatie

Wij hebben bij hardere regenbuien last van water aan de voorkant van ons huis,dit wil zeggen dat de stenen erg nat worden. Waarschijnlijk kapot of verstopt ?

Dakgoot reparatie/vervangen

Dakgoot lekt. Reparatie of vervangen. 6 meter.

Reparatie dakgoot en lood dakkapel

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te repareren van ongeveer 1 meter breed. En een stuk van van daklood van dakkapel is gescheurd.

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.

Reparatie dakboei en vervanging dakgoten

Water uit de dakgoot loopt niet goed weg en volgens de loodgieter ligt dit aan het onderliggende houtwerk. Dit houtwerk moet vervangen; en in het midden zal het moeten worden opgehoogd; waarna er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst zal worden. De dakgoot is ca 8 meter lang en ook een tweede dakgoot van ca. 4 meter heeft mogelijk hetzelfde probleem - zij het in mindere maten.

Dakgoot reparatie en lekkage opsporen

Er zit een gaatje in de zinken bak van waaruit de regenpijp naar beneden loopt. Graag hoor ik wat een reparatie kost. Is het ook mogelijk om mijn dakraam meteen na te kijken? Het is een dakraam/koepel van 1 bij 1 meter, en ik zie vochtplekken in mijn zolder, rondom het raam. Ik wil de lekkage meteen op laten sporen. Ik hoor graag van u.

Dakgoot reparatie en onderhoud

Wij hebben afgelopen zomer een huis gekocht en zouden graag wat onderhoud hieraan willen plegen. Hierbij gaat het om twee verschillende zaken. Aan de voorzijde van het huis hebben wij een dakgoot (ongeveer 5 meter in lengte) waar het water niet goed door de afvoer loopt waardoor er water in de afvoer blijft staan en langs de voorzijde van het huis stroomt. Graag zouden we dit probleem laten verhelpen en indien mogelijk ook naar de afvoerpijp willen laten kijken, mogelijk moet deze ook worden uitgebaggerd. Aan de achterzijde hebben we een balkon van ongeveer 5 meter bij 1.5 meter. Ook hier blijft water staan op het dak en loopt het niet goed naar de afvoer. Ook hier zijn herstelwerkzaamheden nodig. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn en zie de offerte tegemoet. Ik ben bereikbaar per mail of op telefoon.

Partners

Partners van Casius