Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot herstellen of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot herstellen of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot herstellen of vervangen

Dakgoot vervangen en dak herstel

Ik wil graag 12 meter dakgoot vernieuwen + zeil onder de dakpannen leggen + nok nakijken /herstellen indien nodig.

Dakgoot herstellen of vervangen

Wij hebben lekkage bij een dakgoot. Deze zijn best oud en misschien aan vervanging toe. De goten hangen op de tweede verdieping en zijn ongeveer 5.5 meter lang per zijde. Graag nodig ik u uit om dit te inspecteren en een offerte op te stellen.

Scheuren in dakgoot herstellen of dakgoot vervangen

Er zit een bouw fout in de dakgoot (1978). Afvoer opening zit ca 1,5 cm boven bodem goot zodat er altijd water in blijft staan. Nu er scheurtjes inkomen, lekkage. Goot ca. 6 meter lang op 2,5 meter hoogte.

Op 1e verdieping de lekkage aan zinken dakgoot herstellen en dakgoten reinigen

Zinken dakgoot begint ergens te lekken. (Totale lengte van dakgoot is circa 5,50 meter). Het is de de dakgoot van de 1e verdieping. Graag de lekkage herstellen en de dakgoten reinigen.

Dakgoot/dakgoten nalopen/repareren + bitumen dak waarschijnlijk vervangen.

Het gaat om een VVE met twee beneden- en drie bovenwoningen. Dakgoten ( 50 m) en afvoeren checken ( vernieuwen/herstellen ?) Dakgoot kopse kant: zinken bakken aan elkaar bevestigen. Bitumen op platte gedeelte van het dak moet waarschijnlijk vervangen worden (EPDM?). Randen van koepels op het dak nalopen. Als ik,gegevens van de vakmensen heb kan ik drone-foto's sturen.

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Graag een offerte voor het repareren of vervangen van houten bak om de dakgoot incl. dakgoot herstellen of vervangen. 2x 6.5 meter (voor- en achter). Het hout is gaan rotten, en daarom wil ik de hele ombouw vervangen.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil de betimmering vervangen van 4 huizen, aaneengesloten, voor en achter. Huizen zijn ongeveer 6.20 meter breed. Het gaat in totaal om ongeveer 2 x 24 meter. Bestaande betimmering bestaat uit 2 planken verticaal en 2 planken horizontaal. In de offerte verwijderen van de oude betimmering, waar nodig herstellen van het skelet en uitraggelen van de dakgoot. Product Keralite kleur 6009. Afvoeren materiaal doen we zelf.

Houtwerk aan dakgoot herstellen en schilderen

Houtwerk aan mijn dakgoot is gedeeltelijk in slechte toestand en verf bladdert ervan af. Lengte ongeveer 7 meter

Lekkage dakgoot herstellen met EPDM

Ik heb een puntdak en de dakgoot zit tussen mij en het dak van de buren (ongeveer 9 meter lang), en ik krijg altijd lekkage na een regenbui. Dit is erg vervelend en ik wil weten of het mogelijk is om dit met EPDM te repareren. Het is een zinken dakgoot. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius