Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot en boeiboord vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot en boeiboord vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot en boeiboord vervangen

Dakgoot en boeiboord vervangen

De boeiboorden dienen vervangen te worden. Zie bijgevoegde foto's. Het gaat om de boeiboorden van de ene zijde van ongeveer 4 meter lang totaal. De woning heeft 2 verdiepingen plus een zolder. De nieuwe boeiboorden mogen van hout of van kunststof zijn.

Dakgootrand vervangen

De rand langs de dakgoot, boeiboord; 1 staande plank langs de dakgoot aan de buitenkant vanaf het huis gezien, is er van af gewaaid. Graag willen we deze nu houten dakgoot rand laten vervangen voor een kunststof rand over de gehele breedte van 2 huizen, ongeveer 12 meter in totaal in een groene kleur.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Graag laat ik mijn kunststof dakgoot en houten boeiboord vervangen bij mijn hoekwoning. Beide hebben een lengte van 3 meter en mogen vervangen worden door kunststof.

Lekkage aan dakgoot, boeiboord en nokvorsten verhelpen

Het is een vrijstaand huis uit 1989 rond om is er een zinken dakgoot. Hier is een lekkage aanwezig. De goot dient te worden gecontroleerd en gerepareerd of vervangen. De boeidelen zijn van hout en vertonen op diverse plekken houtrot. De boeidelen dienen ook gecontroleerd te worden en gerepareerd. De woonoppervlakte is 60 m2.

Dakgoot vernieuwen en boeiboord repareren

Prijsopgaaf zinken dakgoot met kunststof dakgoot en reparatie boeiboord (waar nodig), huis ongeveer 1930. Lengte ongeveer 7 meter.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot aan de zijkant van huis vervangen. Het zal gaan om een meter of 20 aan zinken dakgoot. Huidige goot zakt door en loopt over. Nieuwe goot moet meer water af kunnen voeren. Ik weet niet wat er tegenwoordig mag en kan. Afwerking goot netjes laten aansluiten aan boeiboord.

Dak woonark isoleren en EPDM aanbrengen

Het betreft een woonark. De huidige bitumeuze dakbedekking is nog goed, maar wordt oud. De huidige isolatie overlagen met PIR plaat, minimaal 70 mm, daarover EPDM, groendak niet mogelijk. Verder moet er een Keralit dakgoot maken aan de lange kant van de ark, de ark is 13,50 bij 4,50 meter. De boeiboord onderhoudsvrij aanbrengen rondom de ark. Het daklicht dient te worden vervangen door te openen daklicht, 95 x 95 cm, HR++. Er er moeten 2 dakdoorvoeren vervangen worden, ontluchting badkamer en CV afvoerkanaal.

Boeiboord en dakgoot repareren of vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning waar wat onderhoud moet plaatsvinden. Aan de zijkant zit ongeveer 20 meter boeiboord dat moet worden nagezien. Ik ken de staat niet. Misschien moet het worden vervangen, of in elk geval gerepareerd en geschilderd. Er is ook een kozijn op de begane grond van 300 x 60 cm dat geschilderd moet worden. Verder willen we een afvoer van een dakgoot laten aanpassen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw advies en offerte.

Dak compleet vervangen

Het dak dient vervangen en geïsoleerd te worden met sandwichplaten. Op het dak passen 1475 dakpannen inclusief kantpannen. Een kleipan met een donkere kleur. Twee Veluxramen dienen gemonteerd te worden. Er zitten nu gietijzeren ramen in. Tevens 1 dakgoot met boeiboord vervangen. Het is een oud pand zonder isolatie.

Zinken dakgoot vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoot achter de boeiboord bij een jaren '60 tussenwoning. De goot is 6 meter breed en heeft geen aansluiting van een regenpijp, deze zit bij de buren.

Partners

Partners van Casius