Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot en boeiboord vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot en boeiboord vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot en boeiboord vervangen

Dakgoot en boeiboord vervangen

Ik wil graag twee dakgoten plus overstekken laten vervangen. Een zit aan de voorkant van het huis en is 10 meter, de andere aan de achterkant van het huis, 8 meter. Wat zouden de kosten bedragen? Graag een offerte per e-mail en niet per telefoon. Gaat om een vrijstaande woning.

Houten boeiboord en inwendige dakgoot vervangen

Momenteel hebben we een houten boeiboord op onze dakgoten en wij willen overstappen naar een onderhoudsvrije variant. Kunststof/Keralit is waar wij aan zitten te denken. Offertes moeten een open calculatie bevatten. Materialen en uurloon moet apart worden gespecificeerd. Vakman levert zelf de materialen en toebehoren en voert ook oude materialen af. Breedte indicatie van het boeiboord is circa 25 cm maar kan in overleg worden aangepast. Willen voor aangezicht en onderzijde van hetzelfde materiaal. Lengte is circa 6 meter. Als interessante prijs is willen wij zowel voor als achterzijde van het huis aanpakken.

Dakgoot en boeiboord repareren

De hoek van onze houten dakgoot is aan de voorkant huis kapot, we hebben een hoekhuis. De onderkant is eraf. Dit deel moet gerepareerd/vervangen worden. Het gaat maar om een klein deel van de goot (ongeveer een halve meter). De rest is nog prima in orde voor zover ik kan overzien. Daarbij graag ook advies over goede afwatering bij dit deel van de dakgoot. Locatie is makkelijk bereikbaar middels aanbouw.

Dakgoot en boeiboord vervangen

De boeiboorden dienen vervangen te worden. Zie bijgevoegde foto's. Het gaat om de boeiboorden van de ene zijde van ongeveer 4 meter lang totaal. De woning heeft 2 verdiepingen plus een zolder. De nieuwe boeiboorden mogen van hout of van kunststof zijn.

Dakgootrand vervangen

De rand langs de dakgoot, boeiboord; 1 staande plank langs de dakgoot aan de buitenkant vanaf het huis gezien, is er van af gewaaid. Graag willen we deze nu houten dakgoot rand laten vervangen voor een kunststof rand over de gehele breedte van 2 huizen, ongeveer 12 meter in totaal in een groene kleur.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Graag laat ik mijn kunststof dakgoot en houten boeiboord vervangen bij mijn hoekwoning. Beide hebben een lengte van 3 meter en mogen vervangen worden door kunststof.

Lekkage aan dakgoot, boeiboord en nokvorsten verhelpen

Het is een vrijstaand huis uit 1989 rond om is er een zinken dakgoot. Hier is een lekkage aanwezig. De goot dient te worden gecontroleerd en gerepareerd of vervangen. De boeidelen zijn van hout en vertonen op diverse plekken houtrot. De boeidelen dienen ook gecontroleerd te worden en gerepareerd. De woonoppervlakte is 60 m2.

Dakgoot vernieuwen en boeiboord repareren

Prijsopgaaf zinken dakgoot met kunststof dakgoot en reparatie boeiboord (waar nodig), huis ongeveer 1930. Lengte ongeveer 7 meter.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot aan de zijkant van huis vervangen. Het zal gaan om een meter of 20 aan zinken dakgoot. Huidige goot zakt door en loopt over. Nieuwe goot moet meer water af kunnen voeren. Ik weet niet wat er tegenwoordig mag en kan. Afwerking goot netjes laten aansluiten aan boeiboord.

Dak woonark isoleren en EPDM aanbrengen

Het betreft een woonark. De huidige bitumeuze dakbedekking is nog goed, maar wordt oud. De huidige isolatie overlagen met PIR plaat, minimaal 70 mm, daarover EPDM, groendak niet mogelijk. Verder moet er een Keralit dakgoot maken aan de lange kant van de ark, de ark is 13,50 bij 4,50 meter. De boeiboord onderhoudsvrij aanbrengen rondom de ark. Het daklicht dient te worden vervangen door te openen daklicht, 95 x 95 cm, HR++. Er er moeten 2 dakdoorvoeren vervangen worden, ontluchting badkamer en CV afvoerkanaal.