Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De dakgoot en bekisting vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de dakgoot en bekisting vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de dakgoot en bekisting vervangen

Nieuwe dakgoten inclusief bekisting realiseren

Ik zoek een partij die mijn dakgoot en bekisting aan de voor- achter en zijkant kan vervangen. Het gaat om 25 strekkende meter. Ik zie het liefst zinken dakgoten ter vervanging. Het gaat om een hoekwoning.

De dakgoot en bekisting vervangen

Ik zoek een loodgieter/gevelspecialist die mijn dakgoot en de daarbij horende bekisting kan vervangen. Het gaat om een houten bekisting met zinken goot. Het gaat om 7 meter aan de achterzijde van een hoekwoning. De goot is matig bereikbaar.

Dakgoot inclusief bekisting vernieuwen

Ik zoek een partij voor het vervangen van de dakgoot inclusief bekisting aan de voorzijde van mijn hoekwoning. Het gaat om een lengte van ongeveer 6 meter. Het gaat om een houten bekisting en een zinken goot. De werkhoogte is ongeveer 3 meter en het is aan de voorzijde van de woning.

Nieuwe dakbedekking op chalet

Ik ben op zoek naar nieuwe dakbedekking voor op mijn chalet van 13 x 8 meter. Er liggen nu singles op, maar deze zijn aan vervanging toe. Ik dacht aan dakplaten, dakpannen of nieuwe singles. Ook een stukje dakgoot moet vervangen worden. De goot bestaat uit een houten bekisting bekleed met bituum. Deze is door lekkage slecht geworden.

Lekkende dakgoot vervangen

De dakgoot lekt bij onze vrijstaande woning en moet vervangen worden. Er zit nu een goot met een houten bekisting erom heen. Deze willen wij graag laten vervangen door een goot met een Trespa bekisting. Het gaat om 2 goten van 8 meter lang.

Dakgoot en bekisting vervangen

Dakgoot en bekisting vervangen. Breedte 6 meter.

Dakgoot en bekisting plaatsen

De klant wil graag een dakgoot en bekisting laten plaatsen aan de voorzijde van zijn huis. Het betreft een tussenwoning en de klant wil graag dat alles wordt geverfd in een RAL kleur.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Bekisting van de dakgoten vervangen

Betreft het vervangen van de houten bekisting van de dakgoot door trespa. Betreft een tussenwoning met aan de voorkant en achterkant ongeveer 6 meter dakgoot, er moet dus rekening gehouden worden met de buren. De dakgoot zit op ongeveer 6 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil mijn dakgoot aan de voorkant van het huis (drive-in woning) laten vervangen en de bekisting tevens laten bekleden met trespa of een andere kunststof. De goot lekt al en het houtwerk is verrot. De lengte van de goot is 5.5 meter.

Partners

Partners van Casius