Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakfolie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakfolie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakfolie plaatsen

Dakfolie plaatsen

Het dak is sinds een aantal jaar geïsoleerd met Isobouw platen. Hier zijn echter direct de pannen overheen geplaatst - dus zonder damp-open folie - waardoor er nu bij harde regen lekkage ontstaat. Wat we graag gedaan willen hebben is dat de pannen verwijderd worden, de folie (met tengels) geplaatst en de pannen weer terug gelegd worden. Het betreft een Franse kap met oude geglazuurde kruispannen. Goothoogte is 3,20 meter. Het dakoppervlak circa 25-30 m2.

Dakfolie en panlatten vervangen

Onder onze dakpannen ligt een damp dichte folie en zijn een aantal panlatten in slechte staat. De werkzaamheden zouden dus het plaatsen van de juiste folie (damp doorlatend) en nieuwe panlatten. Indien noodzakelijk de dakpannen ook vervangen. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Dakfolie plaatsen

Ik zoek een dakdekker die onder mijn dakpannen dakfolie kan aanbrengen. Dit moet gebeuren bij een twee-onder-een-kap-woning waarvan het dakoppervlak ongeveer 70 m2 is. Daarnaast dient het dak ook geïsoleerd te worden.

Panlatten en dakfolie laten vervangen

Ik zou graag globaal een offerte willen hebben voor het plaatsen van dakfolie/isolatie en panlatten vervangen en huidige pannen terug laten plaatsen zitten wel 2 recente dakkapellen op het huis 2016 en 2017. Het dak is ongeveer 60-70 m2.

Hellend dak renoveren en isoleren

Dak uit jaren '30 - dakpannen verwijderen (Thule du Nord) en nieuwe plaatsen (dezelfde soort), aanbrengen dampremmende dakfolie en isolatie (min. Rc-waarde 4). Oppervlakte is tezamen met buren circa 120 m2 (10 m L x 5 m H = 50 m2 x 2 = 100 + zijkanten 20 m2). Oude pannen verwijderen en afvoeren. Dak is redelijk bereikbaar.

Dakrenovatie

Drie laags dakfolie plaatsen. Nieuwe panlatten. Pannen hergebruiken. 45 m2 dakoppervlak hellend dak met kleine dakkapel.

Pannendak renoveren

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht en krijgen daarvan begin september de sleutel. Er wordt daar op 21 september een 4 meter lange dakkapel met een plat dak op geplaatst. We overwegen ook gelijk het pannendak te laten renoveren, omdat de pannen in slechte conditie zijn. Er is al 1 dakkapel aanwezig. Het huis is 520 x 977 cm groot, de nokhoogte op de zolder is 296 cm. We schatten dat het om 40 m² dakpannen gaat. We willen er ook nieuwe panlatten en dakfolie op laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Pannendak van een tussenwoning renoveren

Wij willen binnenkort onze jaren '30 tussenwoning in de verkoop zetten. We willen eerst het pannendak van ongeveer 30 m² laten renoveren. We willen er dakfolie en nieuwe panlatten en dakpannen op laten plaatsen. We willen het werk ofwel op korte termijn of in het najaar laten uitvoeren. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetaileerde offerte met daarin uw voorstel voor een uitvoeringsdatum.

Pannendak renoveren

Ik wil het pannendak van ongeveer 60 m² op mijn hoekwoning laten vernieuwen. Ik wil er dakfolie met nieuwe panlatten en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie bij een tussenwoning

Wij wonen in een oude tussenwoning met een pannendak met kruispannen. We hebben al geruime tijd lekkage via het dak maar kunnen de oorzaak niet vinden. Nu willen we het dak graag laten renoveren. We willen dakfolie laten plaatsen met nieuwe panlatten en daar de bestaande pannen weer op terug laten plaatsen. Het dak is ongeveer 50 m² groot. Er is aan de voorzijde een klein dakkapelletje met dakpannen en aan de achterzijde een grote dakkapel met een plat dak. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.