Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakfolie aanbrengen en sommige panlatten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakfolie aanbrengen en sommige panlatten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakfolie aanbrengen en sommige panlatten vervangen

Dakfolie plaatsen

Ik zoek een dakdekker die onder mijn dakpannen dakfolie kan aanbrengen. Dit moet gebeuren bij een twee-onder-een-kap-woning waarvan het dakoppervlak ongeveer 70 m2 is. Daarnaast dient het dak ook geïsoleerd te worden.

Dakfolie aanbrengen en sommige panlatten vervangen

Ik zou heel graag het folie op mijn dak laten vervangen want het geeft lekkages. Misschien dienen er ook panlatten vervangen te worden, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb een hoekhuis. Het dak is circa 30 jaar oud. Er liggen Hollands gebakken pannen op. Grove inschatting: 100 m2.

Dakfolie en dakpannen aanbrengen

Momenteel liggen er dakpannen op het dak. Er zit isolatie aan de binnenzijde. maar vanwege luchtlekken zal er vanaf de buitenzijde geïsoleerd moeten worden, nieuwe folie en dakpannen aangebracht. Het pand is 12 x 10 meter en de oppervlakte van het dak circa 130 m2 (5.50 hoogste punt).

Hellend dak renoveren en isoleren

Dak uit jaren '30 - dakpannen verwijderen (Thule du Nord) en nieuwe plaatsen (dezelfde soort), aanbrengen dampremmende dakfolie en isolatie (min. Rc-waarde 4). Oppervlakte is tezamen met buren circa 120 m2 (10 m L x 5 m H = 50 m2 x 2 = 100 + zijkanten 20 m2). Oude pannen verwijderen en afvoeren. Dak is redelijk bereikbaar.

Vervangen van panlatten en daktengels en aanbrengen van dakfolie

Ik zou graag offertes willen ontvangen voor het vervangen van panlatten en daktengels en aanbrengen van dakfolie. Eventueel repareren van delen van het dakbeschot (gok minder als 10% in slechte staat). Specificaties: - Puntdak 8 x 4.5 meter dak (exclusief ramen en dakkapellen). Ruwe schatting is dat het dak circa 60 m2 is. Het betreft 2 zijden. Aan beide zijden zit een grote dakkapel zonder pannen. En aan de achterzijde een Velux raam 1.40 meter x 80 cm. - De dakpannen zijn nog in goede staat en waarschijnlijk her te gebruiken.

Dakfolie aanbrengen en dakpannen vervangen

Ik wil dakfolie aanbrengen en de dakpannen vervangen van mijn dak. De nokvorsten zijn 12 meter lang, het dak 200 m2 groot en de hellingshoek 40 graden. Alles is geschat en het is een vrijstaande woning dus het dak is makkelijk te bereiken.

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Leien dak vervangen

Ik woon in een appartement, onderdeel van een groot villapand met meerdere bewoners, gebouwd tussen 1906 en 1930. Er is daar een leien dak dat aan vervanging toe is. Het gaat om minimaal 150 m² en betreft het gedeelte aan de zuidwestzijde van het pand. Ik wil de leien graag laten verwijderen, dakfolie laten plaatsen en nieuwe leien laten aanbrengen. De klus moet voor de winter worden afgerond. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakfolie op het dak aanbrengen

Wij hebben een woning met een Franse kap en willen nu folie onder de pannen laten plaatsen. Daar wij vorig jaar aan 1 zijde lekkage hadden is hier al folie geplaatst. Er is nu nog een dak deel van 6 meter breed en een deel van 8 meter breed waar er folie geplaatst moet worden. De pannen kunnen terug geplaatst worden en de nokvorsten moeten worden vervangen. De nieuwe nokvorsten zijn wel al aanwezig.

Dak renoveren en isoleren

Ik woon sinds kort in de door mij gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1915. Het is een woning met een mansarde kap. Bij de aankoop is een bouwtechnische keuring verzorgd. Uit het rapport blijkt dat groot onderhoud aan het dak van 100 m² noodzakelijk is, bestaande uit: 'pannen en panlatten verwijderen, dakfolie aanbrengen, nieuwe panlatten aanbrengen, slechte pannen vervangen/goede pannen herleggen'. Indien mogelijk laten we het dak hierbij ook gelijktijdig isoleren. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius