Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daken schoonmaken en impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daken schoonmaken en impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daken schoonmaken en impregneren

Diverse klussen op 3 verschillende daken

Ik heb voor 3 daken de volgende klussen om uit te besteden: Verwijderen grind schoonmaken daken controle/reparatie van alle (ca. 20) dak doorvoeren aanbrengen nieuwe laag bitumen opbrengen schoon grind Op ca 15 meter hoogte totaal opp 500m2

Daken schoonmaken en impregneren

Mede namens nog 5 soortgelijke huizen (2 onder 1 dak) ontvang ik graag een offerte voor: - Het reinigen van de voorzijde van het dak plus het optioneel voor de zijkant plus optioneel voor de achterkant. - Het impregneren van het gereinigde dak deel. Sommige huizen kiezen wellicht voor slechts 1 deel en anderen voor 2 of 3 delen van het dak. Dus de offerte ook zodanig opbouwen dat ieder deze keuze kan maken en de kosten uit de offerte kan afleiden. Bij een aantrekkelijke offerte doen er wellicht nog enkele van de 12 huizen mee. Het zijn best grote daken van ongeveer 100 m2 per deel.

Het dak reinigen en coaten

Ik wil de daken van mijn huis en garage schoonmaken en vervolgens coaten. Het gaat om een schuin dak en garage dak van ongeveer 250 m2. Het huis is ongeveer 8 meter hoog.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)

Dakgoten schoonmaken, controleren en repareren

Dakgoot schoonmaken / checken / repareren. Dakgoten reinigen en checken op lekkage + eventueel repareren. Voor en achterkant huis. De achterkant is in verband met een overkapping niet direct met een ladder toegankelijk. Wellicht door middel van ondersteuning op platte daken bijkeukens (het is een middenwoning in een rij van 5).

Reiniging van de dakgoot

Wij hebben een verstopte dakgoot, waardoor het water niet meer via de regenpijp weg kan lopen, maar erover heen klotst. Wij zoeken dus een bedrijf dat de goot kan schoonmaken. Dit moet misschien via een hoogwerker gebeuren omdat men niet tussen de daken van ons en de buren kan lopen. Het zou gaan om 1 kant op 10 meter hoogte en de dakgoot heeft een lengte van 9 meter. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte per MAIL. GEEN REACTIES per telefoon.

Bitumen vervangen op verschillende daken

Achterzijde bij carport en bestaande dakbedekking berging, nieuwe uitbouw gedeeltes. -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoeren. -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 41 m2. -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Achterzijde keuken uitbouw. -Verwijderen van randafwerking,en loden hwa -Schoonmaken en onevenheden verwijderen van dak oppervlak . -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -Het overlagen van dakbedekking met gemineraliseerde toplaag , partioneel bevestigd om dampspanning af te voeren. -Volgens brand methode. Totaal 8 m2 -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Voorzijde luivel entree + randafwerking houten opbouw naast dak -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 5 m2 -Het aanbrengen van nieuwe zinken randafwerking rondom gehele dak

Dakonderhoud en -reiniging

Mijn klussen zijn: 1. Goot schoonmaken (gezamenlijke goot tussen 2 schuine daken in). De goot is ongeveer 10 meter. 2. Afvoerpijp van gaswasdroger (op zolder) op het dak schoonmaken. NB: in het schuine dak zijn Velux ramen van waaruit men in de goot en bij de pijp kan komen.

Coaten van daken in een zwarte kleur

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het schoonmaken en coaten van een tweetal daken, elk dak is ongeveer 175 M². De daken wil ik laten coaten in een zwarte kleur.

Dakgoten en dakkapel daken schoonmaken

Ongeveer 50 meter dakgoot en de daken van 8 kleine dakkapellen schoonmaken.