Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakdoorvoer maken voor afzuigkap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Dakdoorvoer door schuin dak voor mobiele airco

Het betreft het maken van een dakdoorvoer door een schuin dak met pannen voor een mobiele airco. Het gaat om een complete dakdoorvoer, inclusief levering en installatie. De doorvoer gaat gebruikt worden voor de afvoer van de warme lucht. De afvoerslang heeft een diameter van 15 cm.

Dakdoorvoer maken

Er moet een lucht afvoer komen voor een afzuigkap. Er moet daarvoor een gat geboord worden door een plat dak. Het gaat om een bitumen dak.

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag een nieuwe dakdoorvoer door het bitumen dak van de garage. De oude doorvoer (100 mm) is niet toereikend voor de nieuwe afzuigkap, deze vereist 160 mm en zit op een andere plek. De doorvoer komt (van bovenaf gezien) rechts van de bestaande en dat is van binnenuit gezien tussen de volgende twee dakbalken.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken

In het platte dak moet een afvoerkanaal gemaakt worden voor de afzuigkap die zich daaronder bevind.

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Wij willen, ten behoeve van verbeterde ventilatie, een dakdoorvoer maken in de inpandige badkamer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief plaatsen ITHO ssst Timer ventilator. De elektraleiding is reeds aanwezig. Het dak is van beton belegd met bitumen + kiezels.

Dakdoorvoer afvoer droger maken

Ik wil een offerte ontvangen wat het kost om een doorvoer te maken op een schuin dak ten behoeven van een droger. Het dak is prima te bereiken via het dak terras, dus geen enorm lange ladder nodig. Het moet een offerte inclusief materialen en alle andere kosten zijn. Graag alleen via email. Werkzaamheden moeten gedaan worden binnen 1 dag.

Doorvoer voor mechanische ventilatie op het schuine dak maken

In verband met een nieuwe afzuiging voor onze boven verdieping zouden wij graag een dakdoorvoer willen laten maken in ons schuine dak. Betreft een regulier schuin dak van een twee-onder-een-kap woning waarbij de doorvoer aan de oprit zijde geplaatst dient te worden i.v.m. de locatie van de badkamer. Hierdoor kan met een lange ladder vanaf de grond de locatie bereikt worden. Foto's van het huis zijn bijgevoegd waarbij de doorvoer achter aan de rechterzijde geplaatst dient te worden.

Dakdoorvoer door schuin dak maken

Ik wil in het schuine dak gedeelte een dakdoorvoer, met een diameter van 100 mm realiseren voor extra ventilatie. Het is een pannendak uit 1995. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakdoorvoer maken voor de slang voor de mobiele airco

De afvoerslang van de mobiele airco moet door een schuin dak gemonteerd worden.

Dakdoorvoer voor wasdroger maken in plat dak

In de bijkeuken willen we graag een vaste afvoer voor de droogtrommel laten maken. Het betreft een aanbouw met een plat dak. De droogtrommel staat op de wasmachine. Graag een offerte wat dit gaat kosten en op welke termijn dit gedaan kan worden.

Partners

Partners van Casius