Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakdoorvoer voor afzuigkap maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakdoorvoer voor afzuigkap maken

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag een nieuwe dakdoorvoer door het bitumen dak van de garage. De oude doorvoer (100 mm) is niet toereikend voor de nieuwe afzuigkap, deze vereist 160 mm en zit op een andere plek. De doorvoer komt (van bovenaf gezien) rechts van de bestaande en dat is van binnenuit gezien tussen de volgende twee dakbalken.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken

In het platte dak moet een afvoerkanaal gemaakt worden voor de afzuigkap die zich daaronder bevind.

Plat dak isoleren en renoveren

Bitumen dakbedekking vervangen (ongeveer 24 m2), loodslab hoger plaatsen. Rookgas cv + dakdoorvoer vervangen. Afvoer afzuigkap en kabeldoorvoer plaatsen. Materialen voor de vakman. Dak is goed bereikbaar.

Dakdoorvoer voor afzuigkap door plat dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het installeren van een dakdoorvoer met een 150 mm buis, door een plat dak (bitumineuze dakbedekking) voor een afzuigkap. Het is een dak van een ongeïsoleerde garage. Als mogelijk ook een gat van 150 mm van de garage naar de keuken (door betonwand heen). Het gaat om een nieuwbouwwoning en de geplande datum is begin december.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een dakdoorvoer voor de afzuigkap. Het dak is van hout en voorzien van isolatie en bitumen. Graag inclusief het plaatsen van de afvoerpijp en het waterdicht maken van het dak.

Plat dak met isolatie en lichtkoepels maken

Wij zijn bezig met het realiseren van een uitbouw. Ik laat graag het dak bekleden met dakleer en wil hierin 2 lichtkoepels laten plaatsen. Het dak is ongeveer 5 x 2.5 meter groot. De lichtkoepels zijn al aangeschaft, het dakleer mag door de vakman worden aangeboden. Ook moet er een dakdoorvoer voor de afzuigkap in het dak gemaakt worden.

Dakdoorvoer maken

Voor onze nieuwe keuken is er een doorvoer voor de afvoer van de afzuigkap nodig. Er moet een opening worden gemaakt door het betonnen platte dak. De woning is 15 jaar oud. Ik ken de dikte van het dak niet, maar neem aan dat dit een standaard maat is. Graag ontvang ik een opgave van de kosten. We willen het werk in de 1e week van april laten uitvoeren.

Houten Velux dakramen plaatsen CK08 en CK01

In het scharnierdak zou ik graag Velux dakramen geplaatst willen hebben. Graag zou ik het tussen twee balken in willen laten plaatsen. Aan de zuidzijde een CK08 en aan de noordzijde een CK01. Deze ramen zijn beide 55 cm. breed. Ik heb hier wat meer advies voor nodig, dus niet alleen een offerte. Het gaat om het nieuw te plaatsen van de ramen. Tevens wil ik graag aan dakdoorvoer ten behoeve van een afzuigkap geplaatst hebben.

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Ik heb een plat betonnen dak en daar moet i.v.m. een verbouwing 1 dakdoorvoer van 150 mm voor de afzuigkap in gemaakt worden en 1 doorvoer moet worden verwijderd. Alles moet waterdicht afgewerkt worden. Het dak is waarschijnlijk van kanaalplaten en is met bitumen bedekt. Het dak is 18 tot 20 jaar oud. Graag ontvang ik hiervoor een passende prijsopgave inclusief de levering van de dakdoorvoer. Dit moet over ongeveer 3 weken gebeuren.

Dakdoorvoer voor afzuigkap door platdak aanbrengen

Graag willen wij een dakdoorvoer maken door een platdak (beton) ten behoeve van het plaatsen van een bestaande afzuigkap (nu op koolstoffilter), er moet ook een pijpje worden aangebracht op het dak. Graag ontvang ik van u op zeer kort termijn een offerte.