Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakconstructie vernieuwen en pannen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakconstructie vernieuwen en pannen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakconstructie vernieuwen en pannen leggen

Dakconstructie vernieuwen en pannen leggen

Dakconstructie vernieuwen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten. 30 vierkante meter in totaal.

Dakconstructie vernieuwen

Ik zou een heel grove indicatie willen hebben wat het vervangen van de complete kapconstructie zou zijn. Het gaat om een oude boerderij die ik interessant vind, maar waar ik geen eigenaar van ben. Lengte van de gevel is ongeveer 8 meter. De hoogte/lengte kan ik niet inschatten. De hele kapconstructie moet opnieuw opgebouwd worden.

Compleet dak met asbest beschot vernieuwen en isoleren

Het gaat om een te lichte, ondeugdelijke dakconstructie, draagkracht niet goed en amateuristisch aangebracht, vervangen, dus geheel nieuwe dakconstructie vanaf de muren en eerste verdieping opbouwen, oude pannen OH hergebruiken, asbest dakbeschot laten verwijderen, hoogwaardig isolatiemateriaal op buitenkant waardoor binnenkant gelijk klaar is, met vermelding wat isolatie is, zodat alleen panlatten en dakpannen erop volstaat. Het huis is ongeveer 10 meter lang, dak ongeveer 5 meter hoogte, schuine hoogte = totaal oppervlakte ongeveer 100 m2. Graag willen wij ook de zinken dakgoten vervangen

Door vocht aangetaste dakconstructie renoveren

Constructie deels vernieuwen aan achterzijde dak, geen pannen of isolatie vervangen. Dus alleen een aantal balken. Tussenwoning 5,5 breed, zadeldak

Dakconstructie aanbouw geheel vernieuwen

Het gaat om een hellend dak op de aanbouw te maken. Het is nu een plat dakje. Een nieuw dak met 2 gelijke kanten en een nok ergens tussen de 5 en 6 meter hoogte. Naast de hele constructie willen we graag zinken dakbedekking (roevendak) inclusief geschikte (geluids)isolatie. - De dakdelen lopen ongeveer 45 graden af. En beide delen bedragen samen ongeveer een oppervlakte van 60 m2. - Aan 2 kanten een zinken goot (in totaal 12 meter lengte). Extra vragen: Kunnen jullie eventueel ook geschikte isolatie aanbrengen onder het zink? Waaronder geluidsisolatie.

Panlatten en dakpannen vernieuwen

Vernieuwen van de panlatten en de dakpannen. Dakconstructie en dakplaten (opstalan) zijn goed. Pannen zijn optisch minder en panlatten zijn verouderd (ongeveer 40 jaar oud). Afmetingen woning 950 cm x 950 cm, dak is redelijk flauw. Goed bereikbaar met kraan of lift.

Dak renoveren of vervangen

De woning is voorzien van een dakconstructie met twee schuine delen en een deel plat dak (zie foto's op funda). Het dak is nu niet geïsoleerd en sterk verouderd, waardoor renovatie nodig is. Dakpannen, plat dak, dakkapel aan de zijkant en goten vernieuwen. Tegelijk willen wij het dak geheel laten isoleren. Omdat er ook boktor in de constructie zit, alsmede het platte dak vaker onderhoud vergt, denken we eraan om direct de kap te vervangen door een mansarde kap. Wij willen graag een offerte voor beide varianten, zodat wij een afweging kunnen maken. Het doel is om een kwalitatief hoogwaarde oplossing te realiseren die past bij de uitstraling van de woning. Mogelijk kunt u als aannemer meerdere werkzaamheden tijdens onze verbouwing doen.

Nieuwe dakbedekking en dakkapel aanbrengen

Verwijderen singles van dak, verstevigen dakconstructie, vernieuwen isolatieplaten, aanbrengen van dakpannen en aanbrengen dakkapel vanuit de nok. Dakpannen golvend antraciet. Dakkapel vanaf de nok, iets van 3.5 meter diep en minstens 3 meter breed. Het huis is 8 x 16 meter.

Vernieuwen bitumen dak

Ons dak van het appartementen complex moet geheel vernieuwd worden. Het betreft ongeveer 650 m2. Geheel nieuw dak, oude dak verwijderen en nieuw dak erop. Dus niet alleen een nieuwe bitumen laag, maar ook een nieuwe dakconstructie van beton waarschijnlijk.

Vervangen van dak bij stadswoning uit 1900

Hierbij vraag ik offerte aan voor het vernieuwen van de kap volgens bijgaande tekening. NB Tekening kan per mail worden toegestuurd! Betreft een kap van een stadwoning/tussenwoning uit 1900. Hele kap/dakconstructie dient vervangen te worden. Is nu puntdak met twee schuine kant en het wordt kant met twee opstaande schuine kant en boven op plat. Graag een gespecificeerde offerte tav de verschillende werkzaamheden en materialen. bijzonderheden: - de bestaande dakpannen moeten worden hergebruikt. - de voorzetwanden kunnen achterwege blijven - schilderwerk doen we zelf