Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakconstructie vernieuwen en pannen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakconstructie vernieuwen en pannen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakconstructie vernieuwen en pannen leggen

Geheel zadeldakconstructie vervangen

Het gaat om het vernieuwen van de gehele dakconstructie van een 100 jaar oud huis. Het betreft een zadeldak met Tuile de Nord pannen met een totaal oppervlak van ongeveer 90 m2. Misschien kunnen de pannen hergebruikt worden. Bij de dak renovatie zouden ook de nok (9 meter) / spanten / gordingen vervangen moeten worden en het gehele dak geïsoleerd worden. Ook moeten er 2 dakkapellen van 4 meter geplaatst worden.

Dak isoleren en dakbedekking vernieuwen

Het dak van mijn 2 garage, ongeveer 70 m2 grot, dient te worden vervangen. De dakconstructie zal bestaan uit een houten balklaag, op afschot. Het dak gaat dienen als dakterras en dient dus sterk te zijn en goed beloopbaar. Daarnaast zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor het isoleren van het dak, warm of omgekeerd dak, en het plaatsen van nieuw bituum.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Dak met asbest erin vernieuwen

Asbest op dak verwijderen. Dak laten isoleren en nieuw pannen dak erop. Dakconstructie is goed. Ongeveer 200 m2. 2 platte daken ong. Totaal 100 m2 ook vernieuwen.

Dakconstructie vernieuwen en pannen leggen

Dakconstructie vernieuwen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten. 30 vierkante meter in totaal.

Dakconstructie vernieuwen

Ik zou een heel grove indicatie willen hebben wat het vervangen van de complete kapconstructie zou zijn. Het gaat om een oude boerderij die ik interessant vind, maar waar ik geen eigenaar van ben. Lengte van de gevel is ongeveer 8 meter. De hoogte/lengte kan ik niet inschatten. De hele kapconstructie moet opnieuw opgebouwd worden.

Compleet dak met asbest beschot vernieuwen en isoleren

Het gaat om een te lichte, ondeugdelijke dakconstructie, draagkracht niet goed en amateuristisch aangebracht, vervangen, dus geheel nieuwe dakconstructie vanaf de muren en eerste verdieping opbouwen, oude pannen OH hergebruiken, asbest dakbeschot laten verwijderen, hoogwaardig isolatiemateriaal op buitenkant waardoor binnenkant gelijk klaar is, met vermelding wat isolatie is, zodat alleen panlatten en dakpannen erop volstaat. Het huis is ongeveer 10 meter lang, dak ongeveer 5 meter hoogte, schuine hoogte = totaal oppervlakte ongeveer 100 m2. Graag willen wij ook de zinken dakgoten vervangen

Door vocht aangetaste dakconstructie renoveren

Constructie deels vernieuwen aan achterzijde dak, geen pannen of isolatie vervangen. Dus alleen een aantal balken. Tussenwoning 5,5 breed, zadeldak

Dakconstructie aanbouw geheel vernieuwen

Het gaat om een hellend dak op de aanbouw te maken. Het is nu een plat dakje. Een nieuw dak met 2 gelijke kanten en een nok ergens tussen de 5 en 6 meter hoogte. Naast de hele constructie willen we graag zinken dakbedekking (roevendak) inclusief geschikte (geluids)isolatie. - De dakdelen lopen ongeveer 45 graden af. En beide delen bedragen samen ongeveer een oppervlakte van 60 m2. - Aan 2 kanten een zinken goot (in totaal 12 meter lengte). Extra vragen: Kunnen jullie eventueel ook geschikte isolatie aanbrengen onder het zink? Waaronder geluidsisolatie.

Panlatten en dakpannen vernieuwen

Vernieuwen van de panlatten en de dakpannen. Dakconstructie en dakplaten (opstalan) zijn goed. Pannen zijn optisch minder en panlatten zijn verouderd (ongeveer 40 jaar oud). Afmetingen woning 950 cm x 950 cm, dak is redelijk flauw. Goed bereikbaar met kraan of lift.