Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw

PVC dakbedekking op een schuur vervangen

Mijn woning is 25 jaar oud en de pvc dakbedekking op mijn schuurtje stamt uit die tijd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van 6 m² pvc op dat dak. Er is geen sprake van lekkage dus het is niet urgent. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

Dakbedekking op de bestaande woning vervangen

Ons dak is aan vervanging toe. Daarom had ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak (Bitumen). De oppervlakte van dit bedraagt ongeveer 94m2. Het is een volledig plat dak. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lien

Vervangen van dakbedekking

Het betreft het vervangen van de bestaande dakbedekking van een plat dak. De oppervlakte hiervan is 48 m2. Het gaat om het aanbrengen van nieuw bitumen en nieuwe daklijsten. De dakresten moeten worden afgevoerd. Verder dient er aansluitend bij 24 m2 dakisolatie aangebracht te worden.

PVC dak vervangen

Plat dak met 2 ontluchtingen van 2.5 x 3 meter vervangen in bitumen dakbedekking.

Dakbedekking vervangen op een stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een vakantiepark. We willen daarvan volgend voorjaar de bitumen dakbedekking en de aluminium daktrim laten vervangen. Er is geen lekkage. Het dak is 11 meter lang en 4 meter breed. Er ligt geen grindballast op. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vervangen bitumen dakbedekking

Wij willen dat onze dakbedekking geheel wordt vervangen. Wij hebben een plat dak met zonnepanelen. De panelen moeten er even af gehaald worden; stekker los en later weer terug. De panelen rusten op een ijzeren constructie met daarop stoeptegels. Het dak is circa 45 m2.

Dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw

Ik heb op mijn garage en uitbouw een plat dak van in totaal 48,5 m² met bitumen dakbedekking met grindballast. In de uitbouw zitten 2 lichtkoepels. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging van de bitumen dakbedekking. Tijdens de klus moet het grind worden verplaatst. In de offerte graag een aparte post daarvoor opnemen. Mijn zoon kan dat deel van de klus eventueel voor zijn rekening nemen. Ik stel een bezoek op prijs. Er is geen haast met de klus.

Garagedak repareren of vervangen en optioneel lichtkoepel plaatsen

Op mijn garagedak van 30 tot 40 m² ligt bitumen dakbedekking met grindballast. Er is lekkage en ik overweeg daarom reparatie of vervanging. Daarbij wil ik ook eventueel een lichtkoepel laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om het dak even te bekijken en ontvang daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte.

Dakbedekking vervangen door bitumen of EPDM

Het platte dak op ons huis moet opnieuw bedekt worden. Er is lekkage door slijtage en er wordt deze week een noodreparatie verzorgd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor 30 m² nieuwe dakbedekking, voor zowel bitumen als EPDM. Het dak is gelegen op de 3e etage en is toegankelijk via een dakraam of met een ladder vanaf het dakterras.

Uitbouw dakbedekking vervangen

Dakbedekking vervangen van een uitbouw inclusief vervangen/aanbrengen van PIR isolatie met afschot, en een daktrim over beide randen heen. De uitbouw heeft een oppervlakte van 5.50 x 2.50 m2.

Partners

Partners van Casius