Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking vervangen en groen dak leggen op garages? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking vervangen en groen dak leggen op garages. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking vervangen en groen dak leggen op garages

Offerte plate dak / boeidelen / vogel wering

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de boeidelen (voorkant huis). De nieuwe boeidelen willen we graag van Plastisol / aluminium en in dezelfde kleur als onze voordeur (RAL 6000 / patina groen of „Jade“ / zie: https://unisol.nl/panelen/lak-en-plastisolkleuren/ ) hebben. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen. Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. Verder willen wij de plate dakbedekking (bitumen) laten controleren / vernieuwen.

Dakbedekking twee daken vervangen

Het betreft het vervangen van dakbedekking op twee platte daken (een schuur en een veranda). 16 m2 en 24 m2. De huidige daken zijn bedekt met teermastiek. De oude dakbedekking moet verwijderd en afgevoerd worden. Het is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Dakbedekking vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van het pvc op plat dak, is circa 30 m2.

Dakbedekking van keuken en slaapkamer vervangen

Het dak (plat) van onze uitbouw (slaapkamer) moet vervangen worden, Dit is ongeveer 20m2. Eventueel moet het hout onder dakbedekking ook vervangen worden.

Het vervangen van een bitumen dak en aanbrengen van isolatie

Plat dak van uitbouw woning, het is een carport van 2,40 die veranderd wordt in een uitbouw. De afmeting 558 x 396 cm (22 m2). Dak moet voorzien worden van isolatie (PIR-platen?) en nieuwe dakbedekking (bitumen?) inclusief opstaande rand en 1 (of 2) water afvoeren.

Dakbedekking vervangen voor een groendak

Ik wil het dak van de garage vervangen. Deze lekt nu, ik heb er geen last van, maar ik wil het wel graag laten repareren. Ik benieuwd naar de mogelijkheden voor een groendak. De afmeting is ongeveer 3 bij 4. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat er nu bitumen op ligt. sterk genoeg geen idee. Er is makkelijk op het dak te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen dakleer garage + groen dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking op mijn garage (oppervlakte +/- 20 m2, plat dak). Tevens zou ik graag ook meteen een offerte willen voor het daarop aanbrengen van een groen dak.

dakbedekking vervangen tuinhuis

Kan er over bitumen platen, hellend dak, epdm geplaatst worden? Ik schat in 50 m2. Hoeveel kost het om het hele dak te laten vervangen inclusief balken etc.

Dakbedekking vervangen

Graag zou ik mijn huidige dakbedekking laten vervangen samen met de buurvrouw. Nu gedekt met singels van vermoedelijk Eternit. Begint tegen einddatum looptijd aan te lopen. Heb het nog niet met de buurvrouw besproken, maar wil graag met een offerte bij haar aankomen. Ben ook geïnteresseerd in groendak, maar ik weet niet of dat haalbaar is voor mijn hellend dak. Het is een twee onder een kap woning. Per huis is het dak 15 meter lang en 6 meter breed. Ik heb 2 dakramen: grote aan achterkant, kleiner aan voorkant. De afmetingen durf ik niet te zeggen hiervan. Het oude materiaal zie ik graag afgevoerd. Het is een bestaand dak zonder asbest

Schuurdak vervangen

In het dakbeschot is (hout)rot aanwezig. De oorzaak hiervan is een (oude) lekkage die het houtwerk (langdurig) heeft aangetast. Bij onderhoud of vervangen van bitumen of pannen kan dit aangetaste dakbeschot eenvoudig worden hersteld en/of vervangen. De gehele dakbedekking (bitumineuze en overige) is gedateerd en economisch afgeschreven. Ten tijde van het onderzoek zijn er gebreken. Diverse reparaties zijn reeds uitgevoerd. Het geheel dient te worden vervangen. Tevens dient regulier onderhoud (zoals reinigen) uitgevoerd te worden. Dak oppervlakte is 6 m2.

Partners

Partners van Casius