Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking vernieuwen

Dakbedekking op een schuur vernieuwen

Wij hebben op een recreatiepark een vakantiehuisje met een aangebouwde schuur. De dakbedekking op die schuur is aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 10 m² bitumen zonder grindballast. Ook de mastiekschroten en daktrim willen we laten vernieuwen. Er is geen lekkage, dus geen haast met deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Vernieuwen dakbedekking en aanbrengen van isolatie

Ik ben de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit 1978. De woning heeft 2 woonlagen met daarop een plat dak van 824 x 517 cm met bitumen dakbedekking. Het is onbekend wanneer die dakbedekking daar is aangebracht. Ik heb de wens om op dat dak zonnepanelen te plaatsen en wil voor die tijd de bitumen dakbedekking laten vervangen en daar bovendien isolatiemateriaal laten aanbrengen. Het oude bitumen moet ook worden verwijderd. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakbedekking vernieuwen

Het bituum op het platte dak dient te worden vernieuwd. Graag zouden wij advies willen ontvangen om er bituum of EPDM op te leggen. De oppervlakte is ongeveer 3300 m2.

Dakbedekking vernieuwen

Dak: 34,31 m2 Oude mastiek verwijderen, isolatie 3 cm plaatsen, kunststof boeidelen met sierlijsten plaatsen, epdm dakbedekking en alu trim met kraal plaatsen, of bitumen (icopal)dakbedekking en zinken daktrim plaatsen

Dakbedekking vernieuwen

Bestaande dakbedekking (bitumen) op onze uitbouw is bijna op. Ik wil een nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Het betreft ongeveer 8 bij 2.8 meter (24 m2). Tevens maximaal isoleren. Daarnaast mogelijkheden bekijken tot het plaatsen van een lichtstraat.

Bitumen toplaag aanbrengen

Het gaat om 2 aan elkaar grenzende percelen. Betreft het aanbrengen van een bitumen toplaag op de bestaande bitumeuze dakbedekking van gezamenlijke aanbouw voorgevel (1 x 4 meter) en gezamenlijke dakkapel voorgevel (2,6 x 6 meter). Op aanbouw tevens afwerkstroken langs dakranden (uitslag 40 cm). Indien nodig ook aanbrengen nieuwe Plastisol afdekkappen en 2 stuks dubbelwandig aluminium platdakontluchtingen (200 mm) vernieuwen en aanbrengen 1 loden uitwatering (model 60/80 cm en 45 graden). Op dakkapel eveneens afwerkstroken aanbrengen en aanbrengen 1 loden afwatering (60/80 45 graden). Daarnaast op schuurdak 19 meter nieuwe Plastisol afdekkappen. Voorts bij 1 perceel bij aanbouw achtergevel (1,7 x 5,2 meter) op bestaande bitumeuze dakbedekking aanbrengen.

Dakbedekking en boeideel vervangen van een dakkapel

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een dakkapel op de 1e verdieping, aan de achterzijde van onze tussenwoning. Ik wil ongeveer 2,5 m² dakbedekking laten vervangen en ook een boeideel laten vernieuwen. De achtertuin ligt aan het water, er is hier geen achterom. De materialen moeten via de woning worden aan- en afgevoerd. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwe laag bitumen dakbedekking aanbrengen

Ik wil een dakbekleding op een bestaande dakkapel van ongeveer 4 m2 laten vernieuwen. De bekleding mag van bitumen zijn. De nieuwe dakbekleding kan wat mij betreft op de bestaande dakbedekking worden gelegd, aangezien bestaande bekleding is nog goed, maar hier en daar haren scheuren heeft. Ik wil de prijs per m2.

Dakbedekking op de schuur vervangen

Dakbedekking schuur vervangen De dakbedekking van een schuur (plat dak) van 3 bij 4 meter vervangen inclusief nieuwe dakranden en vernieuwen aansluiting waterafvoer. De nieuwe laag kan niet over de oude heen en mag niet geschroefd worden. Wellicht wilt de buurman ook mee doen. Graag ontvangen wij een offerte voor beide schuren en voor alleen onze schuur.

Dak van loods vernieuwen

Voor de verbouwing van ons nieuwe huis laten wij een oud asbesthoudend dak verwijderen van de aangelegen loods. Ik zou hier graag een geïsoleerd dak voor terug willen. Graag zo simpel mogelijk, maar wel met een lichtstraat erin. Het betreft een een loods van 15 x 50 meter. In de breedte van de loods komen om de 10/15 meter muren om deze in verschillende vakken te verdelen. Deze muren zouden als draagmuren kunnen fungeren. Er zit één gedeelte bij van 20/25 x 15 meter. Hier zou het fijn zijn als het dak dusdanig sterk is dat er spullen met ketting takels aan gehangen kan worden. Ik denk dat hier werken met een of 2 U-balken een goede oplossing is. Ik heb mezelf geïnformeerd, dat wanneer ik met een isolatiefactor 2 omhoog ga ten opzichte van de isolatiewaarde van het asbesthoudend dak, ik op de nieuwe dakbedekking subsidie kan aanvragen. Klopt dat? Ook wil ik graag zonnepanelen op het dak gaan plaatsen. We bezitten de woning nog niet dus graag eerst een indicatie van de woning. Mocht u nog meer vragen hebben, dan ben ik per email bereikbaar.

Partners

Partners van Casius