Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking vernieuwen

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Het gaat om circa 35 m2 dakbedekking vernieuwen. Na hevige regen stroomt regen uit mijn dakgoot. Zoeken naar een oplossing namelijk repareren of vervangen.

Dakbedekking vernieuwen met bitumen

Oude bitumenlaag en grind vervangen door een nieuwe. Oppervlakte is ongeveer 20 vierkante meter.

Dakbedekking vernieuwen op plat dak

Ik heb een huis met een plat dak van ongeveer 60 m2. Aangezien de huidige dakbedekking (waarop grind ligt) er nu bijna 40 jaar op ligt, lijkt me deze onderhand aan vernieuwing toe (van goede kwaliteit). Tevens wil ik graag weten of het ook mogelijk is om dit dak daarbij dan meteen ook te isoleren, omdat er zich direct onder dat plat dak de slaapkamers bevinden. Graag ontvang ik hiervoor van u een vrijblijvende offerte (eventueel gecombineerd met eenzelfde dak van mijn buren).

Dakbedekking op een dakkapel vernieuwen

Op onze onze 2e verdieping hebben wij een dakkapel van 360 x 140 cm. Daarop ligt bitumen dakbedekking met grindballast en een zinken rand. Ik heb het grind en mos grotendeels verwijderd en wil nu een nieuwe laag bitumen met een nieuwe zinken rand laten plaatsen. Er hoeft geen grind meer op. Het dak is niet lek maar de dakbedekking behoeft wat onderhoud. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Dak vervangen en diverse andere dakwerkzaamheden

Wij willen het pannendak van ongeveer 90 m² van onze vrijstaande woning gaan vervangen en isoleren. Daarbij willen we ook de dakgoten en regenpijpen laten vernieuwen. Verder is er nu 1 Velux dakraam aanwezig dat weg kan. We willen op een andere plek 4 nieuwe Velux dakramen. Ook willen we op de 1e verdieping een plat dak van 40 m² met bitumen dakbedekking laten vernieuwen en isoleren. Ook de daklijsten moeten daarbij vernieuwd worden. In het platte dak zijn een daklicht en een schoorsteen aanwezig. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. Afhankelijk van de kosten willen we het werk geheel of in delen laten uitvoeren.

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Hellend dak renoveren en isoleren

Het is voor een recreatiewoning. De huidige dakbedekking bestaat uit hout met daarover shingles. We zouden graag de hele kap laten vernieuwen met geisoleerde dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van het dak: 14 x 3,5 een kant en 14 x 2,5 andere kant.

Dakbedekking op een schuur vernieuwen

Wij hebben op een recreatiepark een vakantiehuisje met een aangebouwde schuur. De dakbedekking op die schuur is aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 10 m² bitumen zonder grindballast. Ook de mastiekschroten en daktrim willen we laten vernieuwen. Er is geen lekkage, dus geen haast met deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Vernieuwen dakbedekking en aanbrengen van isolatie

Ik ben de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit 1978. De woning heeft 2 woonlagen met daarop een plat dak van 824 x 517 cm met bitumen dakbedekking. Het is onbekend wanneer die dakbedekking daar is aangebracht. Ik heb de wens om op dat dak zonnepanelen te plaatsen en wil voor die tijd de bitumen dakbedekking laten vervangen en daar bovendien isolatiemateriaal laten aanbrengen. Het oude bitumen moet ook worden verwijderd. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakbedekking vernieuwen

Het bituum op het platte dak dient te worden vernieuwd. Graag zouden wij advies willen ontvangen om er bituum of EPDM op te leggen. De oppervlakte is ongeveer 3300 m2.

Partners

Partners van Casius