Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe dakbedekking op tuinhuisje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe dakbedekking op tuinhuisje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe dakbedekking op tuinhuisje

Nieuwe dakbedekking op tuinhuisje

In de achtertuin staat een tuinhuisje van 3 bij 4 meter met een overstek van 50 cm. Hier zou ik graag het dakleer van willen laten vervangen. Het huisje is goed bereikbaar.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje

Vorige week is met de zware storm een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een passende en vrijblijvende offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur zwart. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 m2. Het gaat om een huisje met een puntdak. Uiteraard kunt u in overleg met mij de situatie ter plekke bekijken.

Dakbedekking van tuinhuis vervangen

Door de storm van de afgelopen maand zijn de shingles van ons tuinhuis gewaaid. Er moeten dus nieuwe shingles geplaatst worden. Dit geldt zeker voor één zijde van het puntdak. De andere kant zitten de shingles nog op maar ik weet niet of deze ook vervangen dienen te worden. Het betreft een tuinhuisje van 4 X 4 meter en het dak is dus wat groter met aan de voorzijde een luifel van ongeveer één meter.

Schuin dak op een tuinhuisje bedekken

De dakbedekking van mijn tuinhuisje is met de laatste storm naar de buren en nog verder weggewaaid. We willen nu graag dit laten vervangen.

EPDM dakbedekking op een tuinhuisje

Ik ga achter in mijn tuin een tuinhuisje bouwen met een plat dak met een trapeziumvorm. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 33 m² EPDM dakbedekking, het plaatsen van een daktrim en een hemelwaterafvoer.

Plat dak vervangen op tuinhuis

Graag laat ik de dakbedekking vervangen door bitumen op een tuinhuisje van 3.60 x 3.60 meter.

Bitumen dakbedekking op een tuinhuisje repareren

Wij hebben een redelijk nieuw tuinhuisje van 3 x 4 meter met een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. In dat dak zit echter een 'kuil' en daardoor is er sprake van een geringe lekkage. Ik laat dit graag even bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en offerte.

Schuin dak bedekken

Tuinhuisje van 2 bij 2 meter met een schuin en vierzijdig puntdak dat lekt. Gaarne de huidige dakbedekking verwijderen om vochtplekken te kunnen zien en daarna bedekken met Aquapan of Onduvilla. Huisje staat achterin de tuin aan het water.

Schuin dak bedekken met shingles

Dakbedekking van een tuinhuisje vervangen in verband met lekkage. Een schuin dak met afmeting 210 x 240 cm per dakzijde. De oude shingles eraf halen en nieuwe aanbrengen.

Dakreparatie aan een schuurtje

Onze schuur/tuinhuisje heeft een lekkend dak. Wij hebben al Auqaplan dakbedekking gekocht. Het dak is 3.50 meter bij 2 meter aan beide zijden (schuin dak). Waarschijnlijk moet de onderlaag (van hout) vervangen worden door underlayment. Er zitten nu shingles op. Wij willen ook dat al het afval wordt meegenomen.

Partners

Partners van Casius