Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking repareren op een bedrijfshal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking repareren op een bedrijfshal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking repareren op een bedrijfshal

Bitumen dakbedekking (incl mogelijke onderlaag van PUR schuim) repareren

Na verbouwingswerkzaamheden van de buurman (waarbij zijn aannemer zakken met bouwpuin op mijn balkon heeft achtergelaten), loopt het regenwater niet meer goed weg. Wil graag offerte aanvragen voor herstel van de schade.

Garagedaken renoveren en groendak aanleggen

Graag laat ik mijn garagedak repareren en voorzien van een groendak. Wij zijn met 4 huizen die onze schuur van een groendak willen voorzien. Het gaat in totaal om ongeveer 97 m2. De huidige dakbedekking is bitumen met grind erop. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, dit zal ik navragen, maar ik denk dat deze niet nodig is. Voor het afvoeren van de oude dakbedekking zou ik graag de prijs apart benoemd willen hebben op de offerte, is dat mogelijk?

Lekkage aan plat dak verhelpen

Ik heb een lekkage in de wc en vermoed dat het aan het platte dak ligt, dat daarboven zit. Het dak is ongeveer 2 bij 3 meter. De dakbedekking is bitumen. het water komt via waar de ventilatie aangesloten is naar binnen en langs de muur. Graag zou ik dit laten repareren.

Dak renovatie in verband met lekkage

Het platte dak van mijn huis heeft een lekkage (gaten) en is aan vervanging toe. Repareren zal niet voldoende zijn is mij verteld. Het gaat om ongeveer 75 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte voor EPDM dakbedekking of ander materiaal wat duurzaam is. De oude dakbedekking is of pvc of PE vertelde iemand mij, dit zou afgevoerd moeten worden. Het dak is ongeveer 7 meter hoog (3 etages). Via de achterkant kan er op het dak gekomen worden via het dakterras en een ladder. Een aantal buren hebben ook last, sommige hebben al een oplossing en andere moeten nog vervangen worden. Sommige zouden mee willen doen, maar de huizen zijn niet allemaal naast elkaar.

Dakbedekking vervangen voor een groendak

Ik wil het dak van de garage vervangen. Deze lekt nu, ik heb er geen last van, maar ik wil het wel graag laten repareren. Ik benieuwd naar de mogelijkheden voor een groendak. De afmeting is ongeveer 3 bij 4. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat er nu bitumen op ligt. sterk genoeg geen idee. Er is makkelijk op het dak te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage repareren van het dak van de aanbouw

Ik ben opzoek naar iemand die de lekkage bij de aanbouw kan repareren. De aanbouw bestaat 2 jaar maar de aannemer is failliet. Graag wil ik dat er gekeken wordt wat er moet gebeuren en indien overeengekomen de reparatie uitvoeren. De aanbouw is 15 m2 en het dak is plat. Waar de lekkage zit weet ik niet en wat voor soort dakbedekking er ligt durf ik ook niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie van bitumen dakleer

Ik zoek een dakdekker voor het repareren van mijn dakbedekking. Er zit een blaas in het bitumen dakleer van ongeveer 200 bij 20 cm, die repareren, op een plat dak. Het betreft de 1e verdieping dus gemakkelijk bereikbaar.

Dakbedekking vervangen van schuurdak

Ik wil graag het dak van mijn schuur laten repareren in verband met een lekkage. Het gaat om een schuur van 2 x 4 meter. Het dak is plat en daar zitten grindsteentjes op. Ik kan geen vochtplek zien, maar er druppelt water op de grond en schimmel vormt zich aan de zijkant. Met een ladder is makkelijk op het dak te komen.

Dakbedekking dakkapel lekt

Ik wil graag het lek in de dakbedekking van mijn dakkapel laten opsporen en laten repareren. De kapel is 1.50 bij 2.50 meter groot en er is vochtdoorslag zichtbaar. Op het dak ligt ook een laagje water, de afvoer is niet helemaal goed meer.

Dakbedekking vervangen

De naden van het bituum op ons platte dak zijn verdroogd. Graag laten wij de bekleding controleren en daar waar nodig repareren of vervangen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.