Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking plat dak

Dak van een VVE renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze VVE kan renoveren. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking, grind, 2 lichtkoepels, schoorsteen en diverse ventilatiepijpjes. Betreft jaren 30 woning. Graag dak isoleren eventueel in combinatie met zonnepanelen. Het is een houten dak van ongeveer 80 m2.

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Vervangen pvc dakbedekking plat dak (12m2)

Betreft 12 m2 aan dakbedekking dat vervangen moet worden. Er staat een stelling met 4 zonnepanelen op. Deze moet dan tijdelijk worden verplaatst.

Vernieuwen dakbedekking

Geachte heren, Graag willen wij een afspraak maken voor het maken van een offerte. Het gaat om een plat dak van 12 m2 . Wij zijn gecharmeerd van Resitrix of vergelijkbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Isoleren plat dak en waterafvoer aanpassen

Het betreft een woonark met plat dak, oppervlakte ca. 80 m2. De bestaande bitumenlaag is in goede staat. graag laat ik isolatiemateriaal aanbrengen, ik zit te denken aan van die platen die erop geschroefd kunnen worden. Voor de dakbedekking zit ik aan dat rubber te denken dat erop gelijmd wordt. Ik kan geen grind op het dak hebben. Daarnaast moet in het platte dak ook een waterafvoer worden gerealiseerd en een daklijst rondom worden aangebracht. Ik kan foto's doormailen.

Groen dak aanleggen

We hebben een nieuwe aanbouw waarop we een groen dak willen hebben gelegd. De dakbedekking wordt erop gelegd door de aannemer, hij zorgt ervoor dat deze klaar wordt gemaakt om een groen dak op de plaatsen. Het gaat om 38 m2. Het is een plat dak ter hoogte van de eerste verdieping.

Plat dak van de garage

Ik heb al jaren een lekkage in mijn garagedak. Deze is dus aan vervanging toe. Het is nu een bitumen dak met kiezelstenen. Deze eerst verwijderen en dan een nieuwe bitumen dakbedekking erop plaatsen Het gaat om rond de 20 m2. De garage is goed te bereiken.

Dakbedekking plat dak vervangen

Vervangen van bitumen dakbedekking van 42 m op 2 garages tussen de huizen in. Er zit glasvezel in de dakbedekking, ik denk dat dit bitumen is. Graag dezelfde dakbedekking terug, het zit er nu 25 jaar op. Dak is goed bereikbaar, het zit aan de weg.

Milieuvriendelijk isolatiemateriaal voor op plat dak

Milieuvriendelijk isolatiemateriaal voor op plat dak. Ongeveer 1.80 x 7.5 meter. Daarna bedekken met een milieuvriendelijke dakbedekking.

Partners

Partners van Casius