Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking plat dak

Dakbedekking vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van het pvc op plat dak, is circa 30 m2.

Dakbedekking van keuken en slaapkamer vervangen

Het dak (plat) van onze uitbouw (slaapkamer) moet vervangen worden, Dit is ongeveer 20m2. Eventueel moet het hout onder dakbedekking ook vervangen worden.

Het vervangen van een bitumen dak en aanbrengen van isolatie

Plat dak van uitbouw woning, het is een carport van 2,40 die veranderd wordt in een uitbouw. De afmeting 558 x 396 cm (22 m2). Dak moet voorzien worden van isolatie (PIR-platen?) en nieuwe dakbedekking (bitumen?) inclusief opstaande rand en 1 (of 2) water afvoeren.

Vervangen dakleer garage + groen dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking op mijn garage (oppervlakte +/- 20 m2, plat dak). Tevens zou ik graag ook meteen een offerte willen voor het daarop aanbrengen van een groen dak.

Dak vernieuwen

Het gaat om een half plat dak waar nu bitumen dakbedekking op zit. Het dak is 55 m2 en is niet geïsoleerd. Graag een vrijblijvend advies over renovatie of vernieuwen en eventuele isolatie aan de binnenkant.

Aanbrengen dakdoorvoer tbv bekabeling PV installatie

Wij komen zelf uit de randstad en zijn erg onbekend met firma's in en rondom Flevoland. Ik ben opzoek naar een uitvoerende partij rondom Flevoland die een doorvoer kan inplakken op een EPDM plat dak (isolatie op cannaluren). De doorvoer dient 80 mm te zijn. Echter moet deze klus op of voor 10-10-19 uitgevoerd worden. Het betreft een EPDM dakbedekking voor zien van isolatie op cannelure beplating

Dak renovatie

Bestaande, vrijstaande woning (1969). Dak renovatie bestaande uit pannen verwijderen, dakisolatie (zowel thermisch als akoestisch ivm zink) aanbrengen plus dakbedekking (gepatineerd zink). Achterzijde woning voorzien van dakkapel (ca 11.00 m1 lang en 2.60 m1 hoog). Daarnaast alle dakgoten aanpassen/ vernieuwen. Voorzijde woning klein plat dak tpv entree (ca 4.00 m1 breed en 1.50 m1 diep).

Dak isoleren en bekleden, mogelijk dak verhogen

Het betreft de isolatie van een plat dak van een uitbouw (totaal oppervlakte is 10 m2). Het dak is van de uitbouw van (de keukens van) twee appartementen op een eerste verdieping. Het dak moet vernieuwd worden en we willen dat meteen combineren met een isolatie van het dak. Er ligt nu bitumen op met kiezelstenen, dit zou afgevoerd mogen worden. Voor zover we weten is er geen isolatie aanwezig, anders is het minimaal. Graag ontvangen we advies over het isoleren aan de buitenkant of binnenkant en wat voor soort materiaal. Ook graag advies over de nieuwe dakbedekking. Er is sprake van een VVE en waar mogelijk willen we gebruik maken van subsidieregelingen. Dan hebben we nog een optie: misschien willen we het dak iets verhogen. Het dak is nu 2 meter plus een beetje. Er is ruimte tot aan de dakgoot, dit is ongeveer een halve meter. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Plat dak van buitenaf isoleren

Ongeveer 30 m2 plat dak nu bekleed met een pvc afdeklaag. Hierop zou isolatieplaten aangebracht kunnen worden aan de buitenkant. Wat voor soort isolatie, laten we ons graag over adviseren. Er is nu geen isolatie aanwezig. Nieuwe dakbedekking ontvangen we ook graag advies over. Het platte dak is goed bereikbaar. Oude dakbedekking mogelijk afvoeren. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Plat dak vervangen

Plat dak van de garage /schuur is aan vervanging toe (door gerot). Er ligt nu bitumen op. Dus nieuwe planken en dakbedekking. Afmeting dak is 2,68 m x 7,55

Partners

Partners van Casius