Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren

Het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning

Het betreft in totaal een schuin dak van ongeveer 63m2 (88m2 - 3m2 (dakramen voorzijde) - 22m2 (dakkapel achterzijde), waarvan de 70 jaar oude dakpannen en panlatten vervangen moeten worden + isolatie buitenzijde aanbrengen. Het betreft een vrijstaande woning.

Het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan isoleren (van buiten) en renoveren. Het betreft een vrijstaande woning met verschillende dakdelen. Op achterkant is een behoorlijk groot dakkapel gezet. Totale dakoppervlakte 125 m2. Als extra moet ook een schoorsteen worden verwijderd.

Aanleg sedum groendak op betonnen schuur

Aanleg van een sedumtapijt groen dak op het betonnen dak van de vrijstaande schuur. Binnenmaat dak 290x290cm hoogte tot rand 5 cm. Hemelwater afvoer aanwezig in een van de hoeken. Zie foto

Dakinspectie en aanleggen vegetatiedak

Ik zoek een specialist die het dak van mijn woning kan inpsecteren op de mogelijkheid daar een sedumdak van te maken. Het dak is ongeveer 32 m2 groot. Mocht dit mogelijk zijn wil ik dat diezelfde partij dat realiseert. Ik ben benieuwd naar de verschillende mogelijkheden. Het betreft een vrijstaande woning die bestaat uit 2 woonlagen.

Zadeldak standaardgarage realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren op een zadeldak op onze standaard, vrijstaande garage van 3,5 x 8 mtr. Onze buurman heeft dat ook, maar dit is al bij de bouw direct gemaakt. Wij denken dat zijn dak ongeveer 2 m hoog is. Wij denken dat er dakpannen op ons dak komen, maar wij weten niet helemaal wat de opties zijn. Graag de mogelijkheden voor isolatiemateriaal apart benoemen op de offerte en de kosten, wij twijfelen of wij dit willen laten meenemen. Er is als het goed is geen vergunning nodig.

Het isoleren en renoveren van een pannendak

We willen graag het dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om 115 m2 dak met daarna waarschijnlijk nieuwe dakpannen en weer zinkwerk om het af te werken. Dit betreft een vrijstaande woning.

Reiniging dakpannen

Ik wil graag mijn dak laten reinigen en impregneren. Het gaat om een dakoppervlakte van ongeveer 100 m2. Het huis heeft 2 verdiepingen (hoogte van dak). De dakbedekking van het dak zijn dakpannen. Het is een vrijstaande woning dus goed te bereiken.

Nieuw dak laten bouwen

Ik wil een nieuw dak laten bouwen. Het huidige dak word in zijn geheel gesloopt. Ik heb een tekening van hoe het dak eruit moet zijn. Graag een schuin dak met dakpannen. Het dakoppervlak is ong 74 m2. Het betreft een vrijstaande woning en is dus goed bereikbaar. De hoogte van het huidige dak is 6m.

Een dak van buiten af isoleren

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Het gaat om een dak van 40 m2. De dakpannen et cetera kunnen hergebruikt worden. Het betreft een vrijstaande woning.

Isolatie en een EPDM dak aanbrengen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een nieuwbouwwoning kan voorzien van isolatie en dakbekking. Het gaat om 120 mm aan isolatie en EPDM wat gelegd moet worden. Het dak is 150 m2 en het betreft een vrijstaande woning.

Partners

Partners van Casius