Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak voorzien van zinken felsbanen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak voorzien van zinken felsbanen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak voorzien van zinken felsbanen

Het realiseren van een nieuwe laag EPDM op garage

Het gaat om nieuwe dakbedekking op een garage van ongeveer 600cmX300cm. De garage is nu voorzien van een kunststof dakbedekking met daarop een laag kiezels. Langs de buitenranden zijn/ontstaan scheuren/gaatjes. Het bouwjaar van de garage is het jaar 2000. Graag gespecificeerde offerte voor nieuw te lijmen EPDM dak met nieuwe antraciet dakranden. Ook graag een apart gespecificeerde offerte aangevuld zoals hierboven beschreven maar dan met isolatieplaten. Om kosten te besparen zorgen we zelf dat de kiezels voor aanvang van het werk opgeruimd zijn. De buitenkant is van hout, vandaar geen bitumen. Het is de bedoeling dat het EPDM naadloos terecht zijn.

Groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid een van onze daken van het bedrijfspand te voorzien van groen-dakbedekking. Het gaat om een plat dak. Er liggen kiezels op, maar ik weet niet wat de huidige dakbedekking is. Zou u ons een vrijblijvende offerte kunnen doen toekomen? Het gaat om een plat dak, met een oppervlakte van ca. 3.000 m2. En zou u daarbij kunnen aangeven aan welke voorwaarden het dak moet voldoen voor dit type dakbedekking en wat er aan onderhoud moet worden gedaan?

Groendak plaatsen

Het betreft een plat dak met opstaande rand, voorzien van 2 regenpijpen voor de afvoer van water. De bitumen zijn 5 jaar oud. Afmeting ca 3.5 m x 6 m. Wij hebben een voorkeur voor een sedemdak bestaande uit een rol en niet uit compartimenten. Ik vraag u een gespecificeerde offerte en een tijdinschatting wanneer het dak geplaatst kan worden.

Isoleren dak en dakkapellen

Huis dateert uit jaren 20/30 vorige eeuw. Benedenverdieping is door vorige eigenaar uitgebouwd en geïsoleerd. Dak is voorzien van “nieuwe” oude pannen, alleen niet geïsoleerd. Het zou fijn zijn als de bestaande dakpannen hergebruikt kunnen worden. Het is boven koud en het tocht. Ik verwacht veel hitte in de zomer. Er staan 2 grote dakkapellen. Ik denk dat ze niet zijn geïsoleerd. Dak is niet mooi vlak. Ik zou graag dakkapellen opgeknapt zien. Ze vallen erg op. Ik zou het dak graag opgeknapt en geïsoleerd zien. Een creatieve en strakke oplossing zou ik zeer op prijs stellen. De nok van het dak is hoog, ik denk dat deze 2,5/ 3 m van de vloer is. De woonkamer, die onder de zolder zit, is ongeveer 5 bij 7 m. Vanuit binnen kan er niet worden geïsoleerd, de wanden zijn helemaal afgetimmerd, dus het moet via de buitenkant. De dakpannen liggen wat scheef, ik zou het fijn vinden als deze ook direct worden strakgetrokken. Graag advies over het best te gebruiken isolatie materiaal. De dakkapellen zijn even hoog, ongeveer 2.20 m. 1 dakkapel is 6 m breed, de andere is ongeveer 4 m. Deze zou ik ook graag vanbuiten willen isoleren. Een dakdekker vertelde mij dat het dak van de grote dakkapel geïsoleerd is, maar ik weet niet waaraan hij dit kan zien. Het gaat mij niet om de goedkoopste offerte, maar om de kwaliteit die geleverd wordt en ook de betrouwbaarheid.

Bitumen dakbedekking vervangen door dakpanplaten

Wij zouden de dakbedekking willen laten vervangen. Het betreft een vakantiewoning van 85 m2. Het dak is ongeveer 140 m2 en van bitumen voorzien. We hebben nog geen lekkages, maar het moet wel vervangen worden. We denken aan dakpanplaten. Zou dit eroverheen gelegd kunnen worden, of is het nodig om de bitumen te verwijderen? Het dak begint op 1,5 - 1,9 meter en heeft een helling van ongeveer 20 graden.

Dak isoleren

Ik wil graag ons plat dak/dakterras van ongeveer 35 m2 waarvan het bitumen aan vervanging toe is isoleren. Tevens wil ik graag een oude niet functionerende schoorsteen laten verwijderen. Tot slot geven mijn buren aan ook mogelijk interesse te hebben om hun dak te vernieuwen en te voorzien van isolatie.

Dakrenovatie

Bestaand staldak met ongeïsoleerder dakpanplaten vervangen voor een geïsoleerd dak Rc = 6. Het gaat om een boerderij uit ca 1900, de stal wordt nu nog niet bewoond. Ambitie is om dat wel te gaan doen. De stal is ca 30 m lang, 9 m breed en de nokhoogte is 6700mm, de dakgoothoogte is ~2900mm. Huidige constructie (gordingendak) moet gecontroleerd worden op constructieve kwaliteit en daarna geïsoleerd en - eventueel - met dakpannen bedekt worden, of de dakpanplaten worden teruggeplaatst. Er is voor ca 25% van het totale dakoppervlak zonnepanelen voorzien. Er is 1 kleine dakkapel aanwezig van 1800 x 2200mm(bxh). Dakramen (Velux o.g.) zijn voorzien, maar aantal, maatvoering en locatie is nog niet bekend. ---- Daarnaast bestaande dakpandak op huidige woning vervangen en isoleren met Rc=6. In het huidige dak is een dakkapel aanwezig van 6000 x 2500 mm(bxh) evenals een overgang van langskap naar dwarskap. Totale lengte van gebouwgedeelte, incl. dwarskap ~12,5 m. Breedte gelijk aan overige gedeelte stal: 9m. --- Werk kan i.v.m. overdracht van eigendom vanaf 1 juli 2020 uitgevoerd worden.

Een lichthellend dak van een stacaravan voorzien van dakpannen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn stacaravan kan renoveren. Het gaat om een caravan van 10 bij 3,6 meter. Ik wil graag dat het bestaande dak wordt voorzien van isolatiemateriaal en dakpannen. De caravan is goed bereikbaar.

Dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw

Goedemiddag, als VVE hebben we advies ingewonnen om ons gebouw te verduurzamen. Ons wordt geadviseerd ons platte dak (240m2, 10 jaar geleden vernieuwd) te voorzien van omgekeerde isolatie en te laten vergroenen. en daarna zonnepanelen te plaatsen. Nou hebben we 16 februari een VVE vergadering, zou handig zijn voor die tijd concrete offertes te hebben die we kunnen bespreken. Kan iemand contact opnemen aub? Dank!

Dakbedekking vervangen

Plat dak, opnieuw voorzien van dakleer. Circa 8.5 m2.

Partners

Partners van Casius