Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak met vochtschade controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak met vochtschade controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak met vochtschade controleren

Dakpan op hoek van dak vervangen en enkele op de juiste plek leggen

Dakpan vervangen op hoek dak (dakpannen aanwezig) en deze weer vast schroeven en enkele dakpannen weer goed recht leggen. Evt inspectie van dakkapellen omdat er wat vochtschade binnen is te zien.

Dakleer aanbrengen

Nieuw dakleer aanbrengen in verband met vochtschade door loszittend dakleer rondom de stadsuitloop. Voorkeur voor bitumen. Afmeting plat dak +/- 3 X 3 meter

Dak met vochtschade controleren

Wij hebben een jaren '30 woning en op zolder is her en der wat oude vochtschade zichtbaar. Ik heb niet de indruk dat het dak nu helemaal lek is, maar 100% vochtwerend is het ook niet meer. Er zitten op verschillende plaatsen scheuren in het oude loodwerk. Kunnen jullie een keer komen kijken en advies uitbrengen?

Panlatten / daktengel vervangen

Een klein stuk dak tengel moet vervangen worden door oude lekkage. Hierdoor is ook het dakbeschot voor een deel weg waar nu een plaat voor zit (ongeveer 20x30cm) Andere foto zit onder de balk onder het gat, hier is alleen vochtschade (20x50cm). Staat van de tengel onbekend. Indien mogelijk ontvang ik een prijsindicatie betreft het vervangen van de tengel/panlat (en mogelijkheid opvullen gat? ) Zie ook de bijgevoegde foto's.