Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vervangen van negentiende eeuwse woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vervangen van negentiende eeuwse woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vervangen van negentiende eeuwse woning

Bitumen platte dak vervangen.

30 jaar oude bitumen, platte dak vervangen. Waarschijnlijk ook de onderliggende platen(planken) en twee kopstukken. Het gaat om een bitumen platte dak van ongeveer 17 vierkante meter. Locatie is goed bereikbaar.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 vierkante meter. De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte

Dakpannen vervangen op beide dakvlakken

2 dakvlakken 5 x 11 meter zonder kielgoten. In het dak zitten 2 dakramen, 1 openhaard loodslab en het zijn kantpannen. Er liggen nu kruispannen en de klant wil graag met de vakman overleggen over de materiaalkeuze.

Dakpannen opnieuw leggen

Ik wil de huidige dakpannen graag laten vervangen. Ook moet er dakfolie en nieuwe panlatten aangelegd worden. Het dak is 60 m2.

Bitumen dakbedekking vervangen en optioneel isoleren

Ik heb een bovenwoning die ik ga verhuren. Het huis heeft een plat dak van ongeveer 50 m² met bitumen dakbedekking. Ik wil laten beoordelen of dat geïsoleerd kan worden en daarbij moet het bitumen worden vervangen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Gebroken dakpan vervangen en scheve dakpannen repareren

De onderste rij pannen van mijn dak aan de voorzijde is gedeeltelijk verzakt. Bovendien is de pan op de hoek gebroken. Ik heb nog reservepannen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.

Pannen vervangen

Ik wil de oude sneldekkers vervangen door duurzame pannen, keramisch of glazuur. Huis en garage. Aan de zuidzijde staan nog wel 20 zonnepanelen die in overleg met de leverancier gedemonteerd en erop gemonteerd kunnen worden. Ik ken de afmetingen niet van het dak, maar het huis is ongeveer 11 meter lang.

Mastiek dak vervangen

Het betreft een dak van mastiek waar meerdere lekkages zijn. Het dak van mijn portiekwoning van 2 etages is via het balkon bereikbaar. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Graag maak ik een afspraak om het dak te laten beoordelen en daar waar nodig te laten vervangen.

Kap op de schoorsteen vervangen

Het betreft hier een twee onder een kap woning met een puntdak en een gemetselde schoorsteen. Uit de schoorsteen komt een buis uit van ongeveer 30 cm. Op de top van de buis is een kap gemonteerd en deze is afgebroken. De kap bestaat uit een boven en een onder plaat net als twee wielen aan een as. Het dak is goed te bereiken.

Partners

Partners van Casius