Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vervangen constructie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vervangen constructie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vervangen constructie vervangen

Het vervangen van dakpannen en controleren staat dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om een vrijstaande woning waarvan het pannendak vervangen moet worden. Afmeting per kant ca 9.00 x 5.60 meter. Beide kanten hebben 2 dakramen. Ik weet niet hoe het staat met de panlatten en dakleer. Daar moet dus ook naar gekeken worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn dakpannen kan vervangen. Het betreft hier 2 woonhuizen en 3 garages. Daken hebben een oppervlak van: 1 dak van: 50 m2; 1 dak met een dakkapel van: 53 m2; een garage van mij en mijn buren van (is 1 dak) van 28 m2, het andere andere is denk ik 16 m2. Geen panlatten vervangen. Wij willen gelakte zwarte keramische dakpannen hebben. Kom maar een keer langs voor het maken van een offerte.

bird blocker plaatsen op het dak en lood van schoorsteen vervangen

We hebben sinds vorig jaar 18 zonnepanelen op een schuin dak. Er zitten kauwen op het dak en kruipen onder de zonnepanelen. Gaarne birdblocker plaatsen over de gehele lengte en breedte. Daarnaast willen wij het loodwerk van de schoorsteen laten vervangen.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Asbestgolfplaten vervangen

Tuinbouwloods met 20 x 10 meter aan schuindak, het dak heeft asbestgolfplaten. Ik ben opzoek naar een indicatie voor het verwijderen van dit dak en het aanbrengen van een golfplatendak zonder asbest.

Een schuurdak renoveren naar groendak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn schuur kan vervangen. Het huidige dak is rot en de laag bitumen lekt door. Ik wil dat het dak gerenoveerd wordt naar een groen dak. Het dak is 25 m2 groot.

Dakbedekking vervangen

Graag wil ik mijn dak laten vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten. Oppervlakte schuur is 12 x 8 meter. ook goten en zijafwerking Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.

Schoorsteen op het dag verwijderen en gat dichten

N.A.V. een bouwtechnische keuring willen wij de schoorsteen op het dak verwijderen. Dit gat moet ook gedicht en mogelijk afgewerkt worden. Ook hebben we een loodslab die niet correct is en vervangen/aangepast moet worden. Afvoeren doen wij zelf.

Partners

Partners van Casius