Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vervangen

Dakrenovatie/inspectie dak

Dak lekt, willen graag een inspectie + offerte van ons gehele (hellend) dak en dakgoot achterzijde huis (beschermd stadsgezicht) van ongeveer 80 m2, bevat aan beide zijden een raampje, graag 1 raampje weg en de ander vervangen door groter raam. Het huis is vrij hoog!

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graaf offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Platdak uitbouw vervangen door PVC en lekkage verhelpen

Wij hebben een uitbouw aan ons huis met plat dak afmeting ongeveer 6x4m dat lekt. Waarschijnlijk moet een deel vervangen worden. Midden op het dak zit een dakraam/koepel. Kunt u een prijsindicatie geven voor PVC? en op welke termijn kunt u vervangen? Het dak zelf is nu van bitumen en ligt op ongeveer 3 meter hoogte.

Dakrenovatie

Omdat wij zonnepanelen willen laten plaatsen op het dak moet de huidige bitumen vervangen worden. Omdat dan toch de bitumen laag verwijderd moet worden kunnen we net zo goed meteen isoleren. Vandaar dat ik naar een dakdekker opzoek ben die ook kan isoleren (of een isolatiespecialist die ook kan daken kan bedekken) Het huis is een rijtjes huis waarbij de buren niet mee doen met het vervangen van de bitumen laag zal er een waterscheiding bij beide buren gemaakt moeten worden. Het dak bestaat uit een deel plat dak én deel schuin dak. Het schuine dak hoeft niet vervangen te worden De oppervlakte bedraagt ongeveer 15 m2.

Vervangen bitumen dak en onderlaag

Het gaat om het platte dak van onze woning, deze is ongeveer 44 m2. Huidige bitumen dak verwijderen en afvoeren. En plaatsen van nieuw onderlaag en nieuw bitumen dak. Zitten afvoer zaken en pijpen op dak. Als het goed is wordt dit de 3e laag bitumen, dus graag ook een opgave voor alleen het plaatsen van een bitumen dak.

Dak renoveren

Ik wil mijn dak laten renoveren. Schuin dak met pannen inclusief beschot vervangen het beschot is van etoniet, daar zorg ik zelf voor dat het wordt aangepast. De woning is 5 x 8 meter qua oppervlakte, ik gok dat het dak ongeveer 50 m2 is. Ik wil gewoon standaard pannen terug zien.

Dakpannen vervangen

Graag laat ik de dakpannen van mijn vrijstaand woonhuis vervangen. Het dak is 7.5 meter breed en 7 meter lang. In totaal is het dak 70 m2. Dakpannen vervangen voor betonen dakpannen zwart. De oude dakpannen kan ik zelf afvoeren.

Lekkage dak opsporen en oplossen

Wij hebben enige tijd geleden het serredak laten vervangen door een vastdak met 2 ramen. Er zijn dakpannen opgeplaatst. Vanaf het begin last van lekkages. Mogelijk zijn de dakpannen niet de geschikte bedekking? wij zoeken een dakbedekker die een oplossing weet waardoor het niet meer lekt en het er ook nog mooi uitziet. Het hoek van het dak is ongeveer 20 graden de afmetingen zijn ongeveer 5 x 3. Graag laten wij een dakdekker langskomen om de lekkage op te sporen en aan te pakken.

Rieten dak vervangen door pannen

Het betreft het volledig vervangen van het huidige dak (riet en pannen) van ongeveer 320 m2. Graag offerte voor het geheel met pannen uitvoeren van het dak en het leggen van isolerende dakplaten.

Een stuk bitumen vervangen door EPDM

Ik zoek een dakdekker voor het reparatie aan mijn dak. Bij spoedreparatie is over EPDM laag een strook bitumen gebrand. Nu ben ik erachter dat dit niet correct is. Daarom wil ik de spoed strook bitumen laten verwijderen met marge van 10 cm EPDM eromheen en dan met marges van 30 cm nieuw EPDM laten plakken. Het betreft een kleine 1-2 m2 en het gaat om de 3e verdieping van een pand wat goed bereikbaar via het dakterras.

Partners

Partners van Casius