Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vervangen

dakpannen vervangen/ plat dak isoleren

we willen 78m2 betonnen dakpannen vervangen. Daarnaast 50m2 plat dak van buiten isoleren

Polycarbonaat serre dak vervangen

Polycarbonaat dakplaten vervangen. 3.30m bij 4.00m,, 4 platen

Dak vervangen

Betreft oude woonboerderij met asbestdak en riet onder het asbest. Lengte dak is 25 meter, schuine dak is 11 meter lang, dakhelling is 30-45 graden. Gewenst is asbest verwijderen en nieuw dak installeren van dakpannen of dakpanplaten. Er moeten dakramen geplaatst kunnen worden in het dak ca. 6 stuks. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Trespa windveren plaatsen

Goeiedag! Ik wil graag mijn windveren en waterplaat laten vervangen door kunststof. Het gaat om twee daken, een is een huis met puntdak uit 1917 met een dubbele windveer aan de voorkant van ongeveer 11 meter en het andere dak is de achterkant van een schuur, ongeveer 9 meter. Ik dacht eerst het zelf te proberen maar het is vakwerk! Dus ben ik op zoek naar een vakman die hier zin in heeft. Hartelijke groet Sophie

plat dak bitumenlaag vervangen

Tussenwoning met kleine uitbouw met plat dakje. Breedte 1,5 m2 bij lengte 5,40m. Totaal 8,1 m2. Dakje is bedekt met bitumen. Het is de bedoeling dat hier een nieuwe dakbedekking op terecht komt.

Plat dak vervangen (bitumen) ca. 50-60 m2

Vervangen bitumen dakbedekking op de aanbouw, de garage en de carport. In totaal circa 50 a 60 m2. Er ligt geen grind op.

Dakbedekking laten leggen

Ik wil graag zonnepanelen laten leggen, maar het platte dak is 34 jaar geleden aangelegd. Vandaar dat ik de dakbedekking wil laten vervangen. Betreft een plat dak met verhoogde buitenrand, ca. 20 m2. Ligt nu een bitumen dakbedekking op, en betreft omgekeerd dak dus van buitenaf geïsoleerd. Graag ook isolatiemateriaal weer van buitenaf opleggen. De hoogte tot het dak is 3 meter en rondom is goed bereikbaar.

Isoleren en dakpannen vervangen

geheel nieuw dakbedekking, isoleren en 3 dakkapellen. dak is verder in goede staat afmeting 8.60/16.00 dakhelling ongeveer 6 meter.

Riet dak vervangen door pannen

We willen ons klassiek niet geïsoleerde rieten dak laten vervangen voor een geïsoleerd pannen dak ( oranje pannen) schuin dak dak oppervlak: 14x 6 per zijde

Plat dak garage vervangen

Plat dak 18m2 van garage vervangen: dak verwijderen (incl dakbeschot), 2 lagen bitumen, nieuw dakbeschot 18m2, 7m zinken daklijst