Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak laten vervangen

Vervangen van betondakpannen door Goede kwaliteit nieuwe dakpannen kleur bruin/paars

De bestaande dakpannen zijn ca. 35 jaar geleden gelegd. Aan de schaduwzijde is veel last van mos. Ook staan dicht bij het huis een aantal bomen die in het voorjaar veel vliesjes en naalden op het dak laten vallen. Het dak is ca. 2x 45 Het aantal pannen horizontaal is 2x 82 en verticaal onder 45 graden 2x20 pannen Tevens zijn er 82 nok pannen Het huis is 11,8m lang en 9 m breed met aan weerszijde 30cm overstek. Tevens is er een garage met in de lengte 2x 40 pannen, 40 nokpannen en onder 45 graden 2x11 pannen.

Dakbedekking vervangen

- dakisolatie aanbrengen - Nieuw Bitumen dakleer aanbrengen - Afwerking mbt mastiekranden, boeidelen en deklijst Oppervlak plat dak = 50m² Hoogte = 7 meter - Kosten sloopwerk dakbedekking (arbeid + afvoer en stort) - Isolatie aanbrengen (arbeid + kosten materiaal ) - Dakbedekking aanbrengen (arbeid + kosten onderlaag + bitumen toplaag) - Afwerking (arbeid + mastiekranden + boeidelen + zinken deklijst) Eventuele certificaties en/of keurmerk-lidmaatschap graag vermelden.

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Let op! Maximale geluidsisolatie voor overvliegende vliegtuigen is gewenst. Dakpannen dienen vervangen te worden voor nieuwe. Afmeting 1e hellend dak is 3.30 meter x 7 meter en de afmetingen voor het 2e hellende dak zijn 5 x 10 meter. Zowel binnen als buiten isoleren gaarne. Verder zit in elk hellend vlak een dakraam van ongeveer 1 x 1 meter.

Asbesthoudende leien op dak vervangen

Wij overwegen een bod op een huis uit te brengen, maar de dakleien bevatten asbest. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het verwijderen en vervangen van de dakleien. In totaal betreft het ca 265m2. We hebben ons nog niet voldoende georiënteerd op kunst- of natuursteenleien, maar vooralsnog zou de voorkeur uitgaan naar kunstleien. Tevens is er in de garage ca 55m2 asbesthoudend plaatmateriaal aanwezig. Er is een actueel inventarisatierapport toegevoegd bij deze aanvraag.

Mansardedak vervangen en isoleren

Ik heb een huis op het oog met een Mansarde kap. Dit dak zou vervangen en meteen geisoleerd moeten worden. De pannen zijn grotendeels nog goed. Oppervlakte? Ik denk ruim 100m2.

Dakbedekking vervangen

Rijtjeshuis met plat dak, bouwoppervlak circa 5.20 x 9.60 meter. Huidige dak is het originele dak dat gelegd is in toen het huis werd opgeleverd. Minimaal onderhouden. Er ligt nu bitumen op en ik wil dit veranderen naar EPDM. Dak is bereikbaar middels stukje dakterras.

Leidak met asbest vervangen

We willen een woning kopen met zadeldak uit 1990 met leisteen welke vermoedelijk asbesthoudend is. Deze zouden we willen laten vervangen voor andere dakbedekking (mag leisteen, maar meer reguliere dakpannen zijn ook optie). Per zijde is dak ongeveer 50 m2. Graag prijsrichting en liefst al offerte voor het onderzoeken van het dak op asbest en, als het aanwezig is, dit verwijderen en afvoeren.

Pannendak geheel laten vervangen

Betreft het gehele dak te vervangen, inclusief dakbeschot, isoleren en nieuwe dakpannen. Tevens plaatsen van een nieuw dakkraam (3x3 pannen). Aantal m2 is een schatting (72 m2). Vanaf eind juni ben ik er weer.

Dakbedekking vervangen

Vervangen van oude dakbedekking (EPDM of bitumen) van aanbouw aan de woonkamer van circa 2.5 x 6 meter. Er zitten 2 koepels in het dak. Wellicht ook gelijktijdig nieuwe dakbedekking op het dakkapel boven (circa 4 x 2.5 meter).

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groen dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken; Dak vervangen door een groen dak (sedum). Gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius