Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen

Vernieuwen dakbedekking

Geachte heren, Graag willen wij een afspraak maken voor het maken van een offerte. Het gaat om een plat dak van 12 m2 . Wij zijn gecharmeerd van Resitrix of vergelijkbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Dak vernieuwen

Vervangen dak jaren 30 woning en verwijderen en terugplaatsen zonnepanelen

Dakpannen vervangen, loodwerk vernieuwen en één goot vervangen

Ons dak is in een matige staat en ik verwacht hierom dat de dakpannen (ca.75m2), het loodwerk en één goot (ca.8m lang) vervangen moeten worden. Tevens overweeg ik het plaatsen van zwarte zonnepanelen alsmede het verwijderen van een schoorsteen i.v.m. schaduwwerking op zonnepanelen.

Plat dak vernieuwen

Het is een plat dak. Ik wil de bestaande licht koepel beplakken en 5 cm isolatie aanbrengen. En nieuw underlayment. Het dak is 15 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking garage vervangen

Garagedak, oude dakbedekking weghalen en afvoeren, nieuwe dakbedekking (onder afschot ivm goede afwatering) plaatsen met daktrim rondom. Hemelwaterafvoer vernieuwen met lood uitvoer naar bestaande riolering. Het dak is 3 x 6 meter.

Dak chalet vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen van onze houten chalet van 7m x 2.88m. Het bestaande dak is zachtboard met bitumen op houten liggers en het zachtboard is verzakt en nat. Wij verwijderen het bestaande dak. Werk is aanbrengen, OSB platen 9mm, daarop dakisolatie met 60mm PIR platen en nieuwe dakbedekking van bitumen. Uitwerking kan in overleg ook anders. Moet lichtgewicht zijn. Locatie heeft geen stroomvoorziening. misschien met lange haspels wel wat te regelen.

Plat dak vernieuwen

Ik wil het dak van de carport en het dakkapel laten vernieuwen. Er ligt nu bitumen op, en ik wil er graag een nieuwe laag bitumen op hebben. Het dak van de carport is 30 m2 en het dak van het dakkapel is 6 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vervanging dak voor Tuile du Nord dakpannen en eventueel isolatie plaatsen

Graag laat ik mijn bestaande dak van mijn jaren 30 woning vernieuwen. Deze is nog nooit vervangen en moet wat aangepast worden. Het dak loopt aan de voorkant schuin af, is geen standaard woning, het is een beetje een Frans dak en door de stormen de afgelopen jaren is het dak ingezakt, dus dit moet afgevlakt worden. Eventueel laat ik graag gelijk isolatie plaatsen. Gaat om ongeveer 80 m2. Tuile du Nord dakpannen ervoor terug plaatsen. Graag even langs komen om de situatie te beoordelen.

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.

Dak isolatie

Bestaand dak van buitenaf isoleren, dunst mogelijke isolatieplaat, vernieuwen van dakpannen, boeidelen intact laten met eventueel renovatie.

Partners

Partners van Casius