Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huidig dak vernieuwen isoleren en nieuwe dakpannen

Offerte plate dak / boeidelen / vogel wering

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de boeidelen (voorkant huis). De nieuwe boeidelen willen we graag van Plastisol / aluminium en in dezelfde kleur als onze voordeur (RAL 6000 / patina groen of „Jade“ / zie: https://unisol.nl/panelen/lak-en-plastisolkleuren/ ) hebben. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen. Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. Verder willen wij de plate dakbedekking (bitumen) laten controleren / vernieuwen.

Dak vernieuwen en dakkapellen plaatsen

Het gaat om het vernieuwen en misschien verhogen van een dak van een jaren zestig woning, tevens willen wij er graag casco dakkapellen op geplaatst hebben, het afbreken en afwerken wil ik in overleg zoveel mogelijk zelf doen, de woning is ongeveer 7,5 bij 10 meter, graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Dak vernieuwen

Het dak van onze aanbouw is niet meer zo best en dient vervangen te worden. Graag zou ik dat met Epdm willen laten uitvoeren. Het gaat om een bitumen dak met leislag van ca 15 m2 met daarin een dak koepel.

Bitumen vernieuwen

Het gaat hier om een appartementen complex van 4 verdiepingen hoog. De maat is 19.30 bij 16.90 Het gaat om vervanging van huidige bitumen. Het dak is nu ook voorzien van grind.

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.

Dak vernieuwen en dakkapel realiseren

Graag zou ik een nieuw schuin dak willen hebben, dat aan de binnenkant geïsoleerd is. Het huis is 6 meter breed bij ongeveer 2.20 m. Het huidige dak wil graag weg laten weghalen eerst en afgevoerd hebben. Daarnaast wil ik ook een dakkapel van 5 meter breed hebben. Graag van kunststof. Deze komt aan de voorkant. De vergunning kan ik zelf regelen, hier ben ik al mee bezig. Het hoeft niet goedkoop, ik wil kwaliteit hebben.

Dak renovatie bedrijf

Het gaat om een bitumen dak van een bedrijfspand van 600 m2. Ik wil de dakbedekking vernieuwen (nieuwe bitumen) en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak vernieuwen

Het gaat om een half plat dak waar nu bitumen dakbedekking op zit. Het dak is 55 m2 en is niet geïsoleerd. Graag een vrijblijvend advies over renovatie of vernieuwen en eventuele isolatie aan de binnenkant.

Nieuw dak en isolatie

Wij hebben een huis uit 1968 en willen het dak vernieuwen. Isolatie en nieuwe zwarte pannen. En slecht beschot (indien aanwezig) vervangen. Het dak heeft een hellingsgraad van 30 graden. Ik weet momenteel niet de afmeting van het dak, maar de woning is 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige isolatie die van buitenaf is ingebracht moet nagekeken worden. Ik laat mij graag informeren over de isolatie mogelijkheden.

Dak renovatie

Het gaat om een bitumen dak van een bedrijfspand van 600 m2. Ik wil de dakbedekking vernieuwen (nieuwe bitumen) en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius