Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vernieuwen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vernieuwen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vernieuwen en isoleren

Dak isoleren

We zouden graag een combinatie willen van het isoleren van het dak en meteen de dakpannen vernieuwen. Kunnen eventueel zelf de pannen er al afhalen en zullen zelf weer bedekken. Het gaat om ongeveer 32 m2. Aan de voorkant zitten 2 dakkapellen. Graag aan de buitenkant isoleren, de binnenkant hebben wij al gedaan. Isoleren met standaard isolatie platen. Afvoeren van oude materialen doen wij zelf.

Platte dak vernieuwen

Wij willen ons gehele platte (EPDM) dak laten vervangen, en dan met sedum bedekken. Afmeting 10 x 12 meter. Het bevind zich op de eerste verdieping, bovenop de woonkamer. Graag een offerte.

Dakbedekking vernieuwen

Het oude dak is versleten en er moet ook isolatie worden aangebracht. Het gaat om 81 m2 , ligt nu bitumen op, daar willen we een nieuwe laag bitumen op. Zonnepanelen op het dak zullen tijdelijk moeten worden verwijderd.

Dakbedekking vernieuwen

Het betreft een gebogen platte dak met een bitumen dakbedekking uit 1992. I.v.m. mogelijke plaatsing van zonnepanelen lijkt het zinvol eerst een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen. Ik weet niet goed of het mogelijk is een nieuwe laag over de huidige dak bedekking te plaatsen, of dat deze eerst weggehaald moet worden. Als deze eerst verwijderd moet worden, deze graag afvoeren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik ben nog in de oriëntatiefase. Heb geen idee van de kosten. Graag advies over de beste dakbedekking. Het kan zijn dat mijn buren van nummer 100 mee doen.

Dak vernieuwen

dak 21 m2, multiplex dakplaten geheel of deels verwijderen, bitumen golfplaten verwijderen, dak van bitumen bekleding voorzien, van afwatering voorzien en randen afwerken.

Dak van de serre vernieuwen

Er zitten gaten in polycarbonaat platen van mijn serre dak en dit moet vervangen worden. Dak bestaat uit 10 platen, waarvan 4 rechthoekig. De serre is 6 bij 3 meter.

Compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen

Nu een bestaand bitumen zadeldak van 30 meter breed en 60 meter lang. Wij willen graag een compleet nieuw dak met een lichtkoepel, wij laten ons graag adviseren.

Dak vernieuwen

Woonark +/- 85 m2 bitumen plat dak in redelijke staat: ter plaatse van de zinken daktrim is dakbedekking op div. locaties onthecht. De zinken daktrimmen zijn op div. lassen gescheurd. Zachte plekken in dakbeschot aangetroffen. Nu langs binnen geïsoleerd. Wens is om dit langs buiten te doen en tevens gebruik maken van groendak subsidie. Het dakbeschot dient geïnspecteerd te worden ivm evt. vervangen. Omvang is dus vernieuwen van dak(beschot) + aanleg groendak.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb een nieuwe dakbedekking nodig van ruim 50 m2 - ik overweeg het dak gelijktijdig te laten isoleren en ik wil er eventueel ook nog zonnepanelen op laten plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Waarschijnlijk epdm of bitumen.

Dakbedekking vernieuwen

Asbest wordt gesaneerd in januari. Steiger is aanwezig en gelijk het dak bedekken middels singels of pannen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Gaat om 90 m2