Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vernieuwen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vernieuwen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vernieuwen en isoleren

Bitumen plat dak vernieuwen

grind verwijderen(zelf doen) bitumen vernieuwen luchtkoker verplaatsen en vernieuwen boeidelen vernieuwen zinkrand vernieuwen totaal opp. 28m2

Nieuw dak plaatsen op schuur en zonnepanelen plaatsen

Graag wil ik een prijsopgave voor het vernieuwen van een dak van een schuur van 4 x 7 meter met hellend dak. Op dit moment zit er asbest golfplaat op. Deze dient verwijdert te worden, als u dit niet doet kunnen wij hier ook iemand anders voor vinden Verder wil ik het dak eventueel verstevigen om het mogelijk te maken om er zonnepanelen op te plaatsen. mocht u in staat zijn zonnepanelen te kunnen leveren graag gespecificeerd alles in de offerte opnemen.

Isoleren van ons dak en vervangen van pannen

Wij hebben een hellend dak dat wij van buitenaf geïsoleerd willen hebben. En eventueel de panlatten en pannen vernieuwen. Ook heeft onze aanbouw een plat dak wat geïsoleerd/ vernieuwd moet worden. Graag willen wat mensen dit laten beoordelen zodat we ook weten wat het gaat kosten. 65 m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Groen dak realiseren

Mijn garagedak graag (vrij en makkelijke toegankelijk) renoveren (incl boeidelen en dakplaten) afwerken met extensief groen en het schuurdak (nog goed) voorzien van een zelfde groenen dakbedekking (afmeting ( garage 3 x 5 meter schuur, 2 x 4 meter) Beschot ook graag vernieuwen.

vernieuwen platte daken

Ik zoek iemand voor het vernieuwen van een dak van 70m2 en het vernieuwen en isoleren van een dak van 60m2. Ik weet niet of er oud materiaal zal moeten worden verwijderd.

Dakbekleding van uitbouw vernieuwen

Uit een onderzoek kwam dat wij de dakbekleding van onze uitbouw moeten vernieuwen. Het gaat om 20 m2. Het huidige materiaal wat erop ligt vermoeden we dat het Bitumen is. Dit zou eraf gehaald moeten worden en opnieuw gelegd. Het gaat om een plat dak. Het dak is ongeveer 2 meter hoog en is makkelijk bereikbaar met een ladder. Het afvoeren is afhankelijk van de prijs. Graag ontvangen wij uw offerte en wanneer u beschikbaar bent.

Een polycarbonaat serredak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die 5 polycarbonaat dakplaten van mijn serre kan vervangen. De serre is ongeveer 3 bij 5 meter. De platen zullen dus ongeveer 1 bij 3 meter zijn. Het dak maakt gebruik van houten kozijnen.

Plat dak vernieuwen

Ik wil mijn platte dak van 40 m2 vernieuwen en goede isolatie aan laten brengen. Er ligt nu bitumen op met stenen. Ik zou graag advies willen over welke bedekking er daarna op moet komen. Ik hoor graag van u.

Bijkeuken dak vernieuwen

Het dak van onze kleine bijkeuken / wasruimte is aan vernieuwing toe. De bedekking is door de vorige bewoners van het huis geplaatst en dat is niet op de beste manier gedaan. De underlaymen plaat die gebruik is als bedekking loopt een stukje door over het dag en is daar helemaal doorweekt en verrot. Ook de balken waar alles op rust zien er niet superstevig uit. Het betreft een ruimte van 2 bij 2 meter. Het dak heeft een kleine helling. Het liefst zouden we het nieuwe dak plat maken en dus rechtuit laten lopen. Ik weet echter niet hoe de wanden zijn opgezet en of dat goed te realiseren is zonder de hele bijkeuken opnieuw te plaatsen. Dat laatste is overigens een overweging waard, maar gezien de kosten willen we dat liever vermijden. Ik heb afbeeldingen als bijlage geplaatst van situatie alsmede twee tekeningen met daarop de huidige constructie van het dak tot aan de gipsplaat binnen.

Dak vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen. Gewoon met een goedkope pan of met zink. Er liggen nu pannen op. Dak is 5,10 x 9 meter = 45,9 x 2 = +/-91,8 m2 + 1 dakraam 70 x 110. Wat zijn de kosten ongeveer van zowel de pannen als met zink? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius