Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vernieuwen

Dak repareren na stormschade

Stormschade aan de dakgoot/ het dak. Graag zou ik een offerte willen opvragen hoeveel het gaat kosten om het te laten repareren/ te vernieuwen. Zie bijlage voor foto van de schade.

Het vervangen van ons pvc dak voor pvc of EPDM

Vernieuwen kunststof platdakbedekking van dakkapel i.s.m. buren. Huidige (fa.Kooy 1996) is versleten en lek. Gelegen op de2 etage, bereikbaar vanuit de voortuin. Thans 2 stadsuitlopen. Afmeting totaal breed 300 en diep 150 cm. 4-5m2 ongeveer. Aluminium daktrim. Bedekking ligt direct op houten dakbeschot. Geen isolatie mogelijk vanwege kleine opstand en reeds aangebracht a.d. onderzijde. Graag offertes voor PVC en EPDM.

Dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen

Wij betrekken eind februari onze nieuwe woning en willen een grote renovatie van het dak laten uitvoeren. Ik ben op zoek naar iemand die binnen ons budget kan werken. Dak renovatie van een langgevelboerderij. van 18m bij 10m. verwijderen asbest dakbeschoten (nog geen asbestrapport). aanbrengen nieuwe dakbedekking en isolatie. aanbrengen 3 dakkapellen en 3 dakramen. vervangen dakgoten en afvoer. vernieuwen schoorsteen en verwijderen schoorsteen. dakstuunbalken verhogen of aanpassen. neem gerust contact met me op voor een eventueel een afspraak. mvg Robert jan bos

Dak vernieuwen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor mijn dak. Is een Franse kap van ongeveer 62 m2. Ik wil mijn dakpannen verwijderen + afvoeren, dakplaten plaatsen en daarna wil ik er nieuwe dakpannen op plaatsen.

Dak van terras vernieuwen

Met de storm is het dak van het terras beschadigd en moet het vernieuwd worden. zou u mij een offerte kunnen doen toe komen? met materiaalkosten, arbeid en verwijderingskosten. Het betreft een terras van 4 bij 6 meter. Dak is van polycarbonaat op een houten frame. Ik hoor graag van u.

Gehele pannendak vernieuwen

Het is de bedoeling dat de oude dakpannen worden verwijderen en afvoeren en nieuwe dakpannen het leveren en maken waar nodig dakbeschot vernieuwen 4 dakhellingen totaal ongeveer 100m2. Het is een ouder dak, met wat nieuwe. Het zijn ruwweg 2000 pannen, het is de bedoeling dat dit zwarte pannen worden.

Isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. De maten zijn zo 5 meter bij 9 meter lang. Het huisje is uit 1904 en heeft maar 1 verdieping, hout is nog goed volgens de vakman die de schoorsteen heeft geplaatst voor de houtkachel. Dakpannen zijn oud en een isolering is alleen van binnen een beetje aangebracht. Windveren moeten ook worden vervangen. Ik wil het dan graag van buitenaf laten isoleren. De dakpannen kan ik er zelf afhalen en voer ik dan ook af. Graag de kosten voor betonnen dakpannen en keramische dakpannen apart op de offerte vermelden als dat mogelijk is.

Dakpannen verwijderen en dakfolie vervangen

Ik wil laten onderzoeken waar mijn dakfolie verteerd is. Afhankelijk van dat resultaat een gedeelte laten vervangen. Oude pannen hergebruiken gedeeltelijk vernieuwen wat beschadigd is. Tijdens vervangen van een pan zag ik dat een gedeelte verteerd was, ik weet niet hoe de status van mijn dak verder is. We hebben nog geen lekkage, ik denk dat een gedeelte verteerd is. Wat kost het om dit te laten vervangen? Ik hoor het graag.

Platte daken en terrassen vernieuwen

Offerte aanvraag voor vernieuwen plat dak + terras (waar ook dakleer op ligt, en daarbovenop tegels). Het gaat om een dak van 3 aaneensluitende woningen, afmeting totaal dak =+- 5.74 m bij 8.77 m, terrassen 3.20 m bij 877 m.

Dak renovatie: isolatie en pannen vernieuwen

Op een ongeveer 100 m2 van bestaand dak op een boerderij uit 1890 dient de OVH dakpannen te worden vervangen en het dak ook meteen te worden geïsoleerd. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen.