Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak tuinhuisje bedekken met zwarte shingles? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak tuinhuisje bedekken met zwarte shingles. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak tuinhuisje bedekken met zwarte shingles

Dakshingles op tuinhuisje leggen

We hebben een nieuw tuinhuisje geplaats. Ik heb alleen geen verstand van shingles leggen en zou hier graag hulp bij hebben. Het dak is 12m2 en de shingles heb ik al gekocht.

Shingles van een tuinhuisje vervangen

Op ons tuinhuis oude shingles vervangen en een dampkering eronder leggen en dakrandprofielen aanbrengen om het rotten van het hout tegen te gaan. Tevens zijn 4 planken onder het dak gerot, deze vervangen (vurenhout).

Dak tuinhuisje bedekken met zwarte shingles

Het dak van het tuinhuisje is aan vervanging toe. Het gaat om vervanging van zwarte shingles en de vervanging van de dakplaten (op meerdere plekken vochtig of wit uitgeslagen). De steunbalken lijken nog goed. Afmeting van het vierkant tuinhuisje is 3 meter x 3 meter. Dakhoogte is 1. 70 meter. Graag gespecificeerde offerte.

Dak van het tuinhuisje vernieuwen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het vervangen van het dak van ons tuinhuisje. (dakplaten en singels). Het betreft een punt dakje, 2 delen van 1.80 x 3.65 meter. Graag een complete offerte inclusief manuren en materialen. Locatie is lastig bereikbaar, zal via het huis moeten.

Schuin dak van tuinhuisje bedekken

Ik wil graag dat het schuine dak van mijn tuinhuisje van ongeveer 7,5 vierkante meter wordt bedekt met aquaplan dakshingels. Dit graag op korte termijn. Er is een achterom.

Dak van tuinhuisje repareren

Na een hevige storm is het zeil van het dak gewaaid. Het gaat om een tuinhuisje. De afmeting is ongeveer 3 x 2 meter. Het dak is nog wel intact, maar er is nu niets wat het water tegenhoudt. Daar het dak bestond uit een zeil zou ik graag advies willen ontvangen wat verstandiger is qua materiaal voor het nieuwe dak. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor een reparatie.

Dakshingles monteren

Met de zware storm is een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur groen. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 vierkante meter. Het gaat om een huisje met een puntdak. Het tuinhuisje bevindt zich op het volkstuincomplex ATV OMMOORD.

Dak van het tuinhuis gedeeltelijk vervangen of repareren

Door de storm van 18 januari 2018 is het dak van mijn tuinhuisje beschadigd. De schade is aangebracht door een losgeraakt zonnepaneel van mijn buren. Het gaat om de achterzijde van het tuinhuisje. Een schuin dak met bitumen en een daktrim. Een deel van het dak, de daktrim en het Zie bijgevoegde foto's.

Dak van het tuinhuis gedeeltelijk vervangen of repareren

Door de storm van 2 weken geleden zijn er shingels weggewaaid van ons tuinhuisje. Afmeting tuinhuisje 2 bij 2 meter. Het gaat om de rechterzijde van het tuinhuisje, zie bijgevoegde foto. De shingels zijn destijds geniet. Kunnen deze ook vastgeschroefd worden, zodat bij een eventuele volgende storm ze blijven zitten.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje

Vorige week is met de zware storm een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een passende en vrijblijvende offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur zwart. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 m2. Het gaat om een huisje met een puntdak. Uiteraard kunt u in overleg met mij de situatie ter plekke bekijken.

Partners

Partners van Casius