Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren

Dak(bedekking) op het tuinhuis vervangen

Bestaand dak van bitumen van tuinhuis op volkstuincomplex is op. 22 m2, schuin dak. Conditie onderlaag onbekend. Graag prijs opgave van totale vervanging van dak en onderlaag met isolatie en zonder, met nieuwe dakgoot en afvoer op riool(2x 5 meter) ( 10 meter goot en twee maal pijp naar afvoer) of zonder

Nieuw hellend dak maken

ToeIk ben op zoek naar dakbedekking voor een nog te bouwen tuinhuis. Denk daarbij aan dakpanplaten. De afmetingen van het dak wordt 6 bij 7 meter en ga het zelf monteren wel graag leveren in Kerkrade Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 42 m2 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten

Dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren

Bij mijn tuinhuisje op het tuinpark (28 m2) met plat dak, wil ik het dak laten nakijken/renoveren en een lichtstraat piramide laten plaatsen indien mogelijk voor meer licht en hoogte.

Plat dak vervangen op tuinhuis

Graag laat ik de dakbedekking vervangen door bitumen op een tuinhuisje van 3.60 x 3.60 meter.

Plat dak van een tuinhuis bedekken

Het dak van het tuinhuisje is 3 m2 en helt zo'n 6 graden. De oude golfplaten moeten worden verwijderd. Ik heb (denk ik, heb 1 gekocht) nog 7 zwarte topline bitumen golfplaten nodig van 200 x 86 cm à 8,79 euro en bijpassende nagels.

Dak bedekken van het tuinhuis

Het gaat om een lessenaars dak (schuin aflopend, hoek van +/- 15 graden) die in zijn geheel vervangen moet worden. Oude eruit, nieuwe erop. Afmeting van het huisje is 350 cm breed x 300 cm lang. Steunbalken zijn nog wel goed.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Het dak is van asbest golfplaten van 4 bij 5 dat afgevoerd moet worden. Alleen het hout, glas en kunststof moet gesloopt worden en afgevoerd overige gedeelte is van steen en blijft staan. Dat is links van het huisje een plaat van 2 bij 2 meter en de voorkant 5 bij 2 meter bestaande uit hout, glas en kunststof. Ik moet nog bij de gemeente online aangeven dat ik het ga slopen. Er is nog geen rapport opgesteld.

Windveren, dekstukken en nokvorsten vervangen

Ik wil graag windveren, dekstukken en nokvorsten vervangen op mijn tuinhuis/garage (2x kopse kanten). De afmetingen van het gebouw is ongeveer 4 meter breed en ongeveer 5,5 meter hoog, met schuine dak. Lengte van huidige windveren is ongeveer 3,5 meter. Liefst met duurzame en/of onderhoudsarm materiaal (in ieder geval geen hout producten) zoals b.v. Trespa , Rockpanel, Keralit of zoiets. Offerte inclusief verwijderen van huidige materiaal (hout). Graag ff bellen voor meer informatie/afspraak maken. In de eerste instantie globale prijs indicaties zijn voldoende, daarna gedetailleerde offertes graag.

Dakinspectie bij een tuinhuis

Het dak heeft lang geen onderhoud gehad en kent ieder geval twee problematische plekken (vocht). Het is een dak van 25 m2 van een tuinhuis. Er ligt waarschijnlijk bitumen op, geen grind. Waarschijnlijk moeten de boeiboorden dan meteen meegenomen worden. Hoe oud het tuinhuis is, weet ik niet. In ieder geval 25 jaar.

Dakshingles vervangen en dakhout repareren van tuinhuis

Het huidige dakhout begint te rotten omdat de dakshingles aan vervanging toe zijn. Klus: - verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen nieuw dakbeschot, nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Ieder dakdeel is 1,90 x 2,68 per kant (2x dus). - Demonteren dakgoot voor hergebruik. - Verwijderen en afvoeren bestaand dak. - Dakgoot weer monteren.

Partners

Partners van Casius