Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van de stacaravan waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van de stacaravan waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van de stacaravan waterdicht maken

Dak van de stacaravan waterdicht maken

Hierbij vraag ik u een offerte uit te brengen voor het waterdicht maken van mijn stacaravan op Camping Hoogduin in Cadzand. Het dak vertoont op diverse plaatsen lekkages, oorzaak hoogstwaarschijnlijk de poreus geworden toplaag van de dakbedekking. De caravan, een Muller Batavier van 1991, is al oud, maar wel goed bruikbaar. De afmetingen zijn: 3. 50 x 8,26, totaal dus plusminus 30 m2. Mij werd geadviseerd het dak te behandelen met Noxyde. Wilt u mij een offerte sturen waarin u aanbiedt deze behandeling door u te laten verzorgen? Vanzelfsprekend zou dit karwei zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.

Puntdak plaatsen op een stacaravan

Wij hebben een 6 jaar oude stacaravan op een recreatiepark staan. De caravan meet 10 x 3 meter en heeft een dak met een lichte ronding. Ik wil op dat dak graag een puntdak met metalen dakpanprofielplaten laten maken in de kleur bordeaux rood RAL 3004. Er moet eerst een onderstel of frame van gegalvaniseerd materiaal worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zinken dak van stacaravan beplakken

We hebben een stacaravan in Haastrecht staan. Er komt via het dak langzaam water binnen. Ik krijg het zelf niet onder controle omdat de oorzaak niet duidelijk is. Ik wilde mijn dak 27 vierkante meter dus dicht laten leggen. Dak is niet plat maar er zit iets van een ronding in. Graag wilde ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het dak is gemaakt van zink en het vervangende materiaal moet dakleer zijn. Het dak is 2,5-3 meter hoog.

Dakbedekking vervangen op een stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een vakantiepark. We willen daarvan volgend voorjaar de bitumen dakbedekking en de aluminium daktrim laten vervangen. Er is geen lekkage. Het dak is 11 meter lang en 4 meter breed. Er ligt geen grindballast op. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dak vervangen van stacaravan

Wij hebben lekkage aan ons dak van de Abi stacaravan. De caravan heeft een punt dak die nu bekleed is met aluminium. Wij zouden er graag een dak op willen met dakpan platen. De afmetingen van de caravan zijn 11.70 meter lang en 3.70 meter breed, in zijn geheel.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 m². De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter

Nieuw dak op de stacaravan maken

Ik heb een oudere stacaravan gekregen, maar het dak lekt bij de luchtuitlaat van de wc. Ik heb het helaas verwaarloosd waardoor er nu grotere schade is ontstaan. Het plastic van het dak is zichtbaar en de plafondplaten komen naar beneden in de wc. Mijn vraag is of het de moeite waard is om het dak te repareren en of het nog mogelijk is. De caravan staat in een weiland, er is geen elektriciteit in de buurt.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

Mijn stacaravan is 2.70 meter breed en 8.50 meter lang. Er ligt nu een bitumen dakbedekking op, op een zinken dak. Het geheel zit er 15 jaar op en is aan vervanging toe, voordat er lekkages komen. Er zijn al wat lapmiddelen aangebracht. De vakman is verantwoordelijk voor de afhandeling van het afval en het materiaal. De werkplek is goed bereikbaar.

Aluminium dak vervangen van stacaravan

Het betreft het aluminium dak van de stacaravan. De caravan is 10 bij 3,50 meter, een Atlas Imago Super. Er zitten twee dakramen in en twee afvoerpijpen van de geiser en kachel in het dak. Het dak steekt iets over, tot de goot.

Partners

Partners van Casius