Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van de stacaravan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van de stacaravan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van de stacaravan vervangen

Dak van de stacaravan vervangen

Dak van chalet vernieuwen, oppervlakte 3,85 x 9,50 meter. Liggen houten shingles op en die moeten vervangen worden door bijvoorbeeld EPDM. Het is een schuin aflopend dak.

Nieuwe dakbedekking met dakisolatie aanbrengen

Bitumen dakbedekking met isolatie aan de bovenkant van het dak voor nieuwe aanbouw aan stacaravan, lessenaarsdak met helling 6 graden,oppervlak 6 bij 3.50 meter.

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Ik heb een puntdak (platen) op mijn stacaravan. Aan de zonkant laat nu de groene coat laag los. Kan geen kwaad wat betreft lekkage maar is een lelijk gezicht. Wat kost het om de platen te vervangen? En wat kost het om het hele dak te vervangen? De caravan is 3,70 bij 8,30 meter.

PVC dak van stacaravan vervangen voor EPDM

Wij zouden graag het dak van onze stacaravan 8.50 x 3 meter laten vervangen. Op dit moment ligt er een PVC dak op en deze willen wij laten vervangen door een dak van EPDM. De caravan is goed bereikbaar.

Puntdak maken op een stacaravan

Ik heb een stacaravan in Nunspeet met een plat dak van 8,35 x 3 meter en wil nu hier een puntdak op. In het huidige dak zit een dakraampje in het douche en toilet gedeelte welke komt te vervallen. Heb wel 2 afvoerpijpen, geiser en kachel in het dak die terug moeten komen. Verders geen aanbouw.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Ik wil het (pvc? ) dak van mijn stacaravan een Muller Batavier van 8.50 x 3.00 meter laten repareren of vervangen.

Gat in het dak van stacaravan repapreren

Ik wil graag het dak van mijn stacaravan laten maken. Misschien moet er een heel nieuw dak komen, want er zit een gaatje in. Het is aluminium. De caravan staat op camping Samoza in Vierhouten. Het merk van de stacaravan is Atlas en het is een Sahara uitvoering.

Dak van stacaravan repareren

Dak van onze stacaravan heeft stormschade en heeft nu een scheur van circa 15 cm lang bij 3 cm breed. Wat kost het bij u om het te laten repareren?

Bitumen dak op stacaravan vernieuwen

Ik wil in verband met een lekkage van 1 van de 4 HWA putjes wil ik het gehele bitumen dak van onze stacaravan laten vernieuwen. Inclusief de 4 HWA putjes dus. Afmeting circa 10 x 3.80 meter. Het betreft vervanging of een nieuwe laag bitumen over de originele dakbedekking aanbrengen, als dat kan. De stacaravan is 25 jaar oud. Het heeft een soort zadeldak: een kort en lang hellend dak), enkele dakdoorvoeren in verband met een kachel pijp (buiten gebruik) en ventilatie. De stacaravan staat in Ermelo. Alleen indicaties/offertes per mail.

Dak op de stacaravan repareren of vervangen

Dak stacaravan herstellen. Is er half afgewaaid na storm. Randen zaten los op een zijde. Overstekken ook los hier en daar. 9. 05 x 3. 76 m oude materiaal is nog 1 geheel. Wel wat haarscheurtjes lijkt het.

Partners

Partners van Casius